Ablamın telefonunda bulduğum ahlaksız mesajlar ve içki sorunu ne yapmalıyım?

Merhabalar arakadaşlar ben 19 ablam 21 yaşında.Ve dün akşam ablamı eve arkadaşları bıraktı içmiş baya sızdı kaldı zaten.Bunun içtiğinden annemin abamın haberi yok.Onlar yurtdışında bir iş seyahatinde şuan.Neyse bu baya sarhoş olmuş elinde telefon odasına götürdüm telefonu aldım elinden kiliti açıktı (normalde kilitli oluyor bakamıyorum.) sızdı zaten biraz sonra telefondan mesajlara girdim bir sürü içerihi çok ahlaksızca erkeklerle mesajlaşmalar buldum.Onların kendi teefonua bir sürü resmini çektim sızmış halde fotolarını çektim.Kanıt olsun diye.Yani kısacası ablam ortam kızı olmuş ne yaptığı belli değil.Ne yapacağımı bilmiyorum ben konuşamam takmaz beni hatta kızar bana.Kız kardeşim olsa kafasını patlatırdıma ama ablam işte.Hayır bide zaten öyle sessiz bir kız değil bir kere vursam yıkar ortalığı.Anneme babama söylesem hayatı kayar onun özel üni.ye gidiyor zaten alırlar okuldan eve kaparlar onu.Biter hayatı.Hayır bide daha kavga ederken bıçakla üstüme yürüdü çok tırstım gerçi sonra şaka yaptım ya diye kahkaha atmıştı ama ciddi gibiydi ne yapsam acaba?
Ablamın telefonunda bulduğum ahlaksız mesajlar ve içki sorunu ne yapmalıyım?