Aşk İlişkileri Yeni flörtümün telefonunu nasıl takip edebilirim? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni ilişkiye başladığım flörtümün telefonunu takip etmek istiyorum, ne yapmalıyım? Yeni flörtümün telefonunu nasıl takip edebilirim? Cevapla Telefon Soruları İlişki Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bu çok saçma ve gwreksiz takıntılı olma hali ona güvenmiyorsun ayrıl. 0 0 Yorumla
horusungozu Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Android için Mycellspy diye bir uygulama kur onun telefonuna. iPhone ise o biraz zor. 1 0 Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Biraz fazla degil mi reis guven yoksa o iliski yurumez zaten de 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güvenmediğin insanla olma meselaa 2 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buna hakkın olduğunu sanmıyorum 1 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazılımlar var ama suç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu çok saçma ve gwreksiz takıntılı olma hali ona güvenmiyorsun ayrıl.
Android için Mycellspy diye bir uygulama kur onun telefonuna. iPhone ise o biraz zor.
Biraz fazla degil mi reis guven yoksa o iliski yurumez zaten de
Güvenmediğin insanla olma meselaa
Buna hakkın olduğunu sanmıyorum
Yazılımlar var ama suç