Aşk İlişkileri Hergün kocamdan bana abur cubur getirmesini istemem beni kötü bir eş mi yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Resmen getirmediğinde ona trip atıyorum.Sagolsun getiriyor hep.Bekarken babam simdi kocam getiriyor. Hergün kocamdan bana abur cubur getirmesini istemem beni kötü bir eş mi yapar? Cevapla Babalık Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne 1 gün getirmesin ya onun içinde trip atılmaz ki 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Yani bekarken baba evlendikten sonra koca başka kimden isteyeceksin ablacım 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yooo bunu sevdigini biliyorsa istemeden sana sermeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kocana nazın geçmeyecek se kime geçecek adamı güleryüzle karşıla adam ölür sen için bizimki gibi surat mahkeme duvarı ise eve girmek istemez 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Getirmediği zaman trip atman hoş değil. 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Canım her gün de yeme dana gibi Olcan 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü bir eş değil ama diyabetik yapabilir. 0 0 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Toton buyur sarkar yeme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kızlar Bir Adım Öne 1 gün getirmesin ya onun içinde trip atılmaz ki
Yani bekarken baba evlendikten sonra koca başka kimden isteyeceksin ablacım
Yooo bunu sevdigini biliyorsa istemeden sana sermeli
Kocana nazın geçmeyecek se kime geçecek adamı güleryüzle karşıla adam ölür sen için bizimki gibi surat mahkeme duvarı ise eve girmek istemez
Hayır şişko bi eş yapar 😅
Hayır canım ya <3
Getirmediği zaman trip atman hoş değil.
Canım her gün de yeme dana gibi Olcan
Kötü bir eş değil ama diyabetik yapabilir.
Tek başına yiyosan yapar
Toton buyur sarkar yeme
Baban için sevindim, Kocan için üzüldüm :D
Hayır ya çok lüks bir şey istemiyorsun
Aşerdin mi
Hayir