Bu kötülüğü hayatıma giren yeni biri için yapmam. Eskisinin yerine yenisini koymak yerine değil yeni bir hayata başlamak için olur bu o çerçevede. Kimseye bugune kadar eskisini doldursun mantığı ile hayatıma almadım. Dost veya arkadaş olsa dahi. Çünkü bu karşıdaki insana haksızlık olur. Birgün gelir böyle yaparsa insan aynı konumu görür ve hayatı öyle gider. Hayatı her zaman yenilemek gerekir. Eski biri zaten giden biridir neden yenisini onun yerine koyayım ki demeli insan. İnsan kazanmak böyledir bence. Yoksa eskisi yerine koymak aynı şekilde devam etmektir. Hiç bir şey de değişmez.
Kıyaslamakta da kıyaslanmakta bana göre kişiye yapılmış büyük saygısızlık ve değersizlik hissettiren ciddi bir hatadır. Ben onu o olduğu için sevmek isterim, o da beni ben olduğum için sevsin isterim. Bazı şeyleri aşmadan, atlatamadan kendi yarabantlarımızı kendimiz söküp atmadan yeni bir ilişkiye de başlamamak gerekir. Çünkü bu da önemli bir kul hakkıdır.
Eski kişiyi yerine koymak niyetiyle yeni birisini alacaksam hayatıma bu da bir nevi kendimi aldatmak olur veya hayatımda ki insana menfaatcilik olur.. Bu yüzden bu olmaz Tabiki yeni kişi hayatıma girdiğinde sadece o olduğu için hayatımdadır.. Aksi haldeki olan şey ne bana yakışır, nede zamanıma 😌
O olduğu içindir. Kimse kimsenin yerini dolduramaz. Ya da doldurmak iciin yoktur. Herkesin karakteri farklıdır. O kişiyi o olduğu için onunla oluruz genelde...
Sevgili değil de arkadaş olarak yorumlayayım. Biriyle ilk iletişimim kesilince başkasi bana destek olabilir ama kimseyi kimsenin yerine koymaya çalışmıyorum.
İlişkiler bittiğin de insanlar ikiye ayrılır 1. si ayrıldıktan sonra gidenin yerini doldurup boşta kalmamak için 2. si ayrıldıktan sonra sessiz sedasız kenara çekilip depresyona giren kişiler
Eskiyi çoktan çöp etmişimdir. Yeni birini hayatıma aldıysam istediğim içindir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eski olanla zamanında çok iyi bir kontak kurmuşsam ve buna rağmen bazı sebeplerden dolayı bitmişse ister istemez yenide de onu ararım. Bu da bir nevi yeniyi eskinin yerine koymaya çalışmak oluyor..