Instegram da istediğinizi kabul edilmediği halde tekrar tekrar istek atarmısınız?

Daha öncede B kişisi beni bana istek atmıştı ve kabul etmedim. Daha sonra arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla beni onlara tarif edip çok beğendiğini benimle onu aynı masaya oturtmalarını istemiş. Bunu duyunca arkadaşlarıma " ne siz söylediniz ne ben duydum " dedim. Kabul etmeyeceğimi de söyledim. Ve tekrar sorarsa söylemedik söylemeyi unuttuk deyip geçin dedin. Ama o kişi inadından vaz geçmediği gibi hala istek atıp duruyor. En son dün şey yazıcaktım " pardon bir problem mi var " sonra vaz geçtim. Hayır keyfi görmek istiyorsun. Anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu eklemeyi unuttum. Normal birileriyle takılmıyor. Çevresi kötü. Takıldığı insanlar da hep belalı. Arkadaşım gelmiş bir de bana diyor ki. Kullanırsın arabası da var. İstediğin yere götürür eder. Falan fistan. Ben böyle şeylere gelemem o yüzden istemiyorum. Belliki takılmalık istiyor bence
Instegram da istediğinizi kabul edilmediği halde tekrar tekrar istek atarmısınız?