Tabii ki sizin hayal gücünüze sizin isteklerinize ve sizin düşüncelerinize bırakıyorum. Yine yeni yeniden deseler baştan başlar mısın, kabul eder misin?
Bundan birkaç sene öncesinde verdiğim bir karar için yeniden şansım olmasını ve durumu iyileştirebilmeyi isterdim. Haricinde hayatımda tekrar etmesini, değişmesini istediğim bir şey yok.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Valla biri bana yine yeniden 90lı yıllarının tekrarını yaşıyacaksın dese salise bile düşünmeden giderim o yıllarıma. Hayatımın en güzel yıllarıydı. Keşke imkanım olsa tekrar o yıllarıma dönebilsem.
Yeniden olsa yeniden aynı hayatımı seçerdim yine aynı acıları aynı beni seçmek. Aynı mutlulukları sadece bugün yeniden başlamaya şansım olsa geçmişimi unutmadan hayallerimi seçmeyi denerdim.
20 sene onceye donmek ve su 20 yili tekrar yasamak isterdim. Ailemin laftan anlamadigini, uzerlerinde bir diktator gibi otorite kurmam gerektigini cok gec ogrendim...
20 cok derseniz, 15 de olur. 15 sene onceye gidip abimin agzini burnunu bir kerecik kirsam cok mutlu olabilirim...