Aşk İlişkileri Erkeklerle anlaşamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Büyümü yaptılar bana 600 erkekle konuşuyorum hepsinden engel yiyom veya kavga ediyorlar benle neden? Güncellemeler+1 yıl :( Erkeklerle anlaşamıyorum? Cevapla Erkek Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sıkıldımöylesine Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çok agresif veya egoluysan katlanamamis olabilirler 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Samimiyim.. Yorumla Sıkıldımöylesine +1 yıl Yani dedigin gibiysen sevmeme sebepleri olmamali baska bir sıkıntı vardir illaki Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzün güzel değildir fiziğin güzel değildir erkeklerin ilgisini çekecek bir noktan yoktur 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Kızıl saçlı mavi gözlüyüm yüzüm gayet güzel öyle derler. Kendimi beğenmesem de. Diğer kızlar ilgi çekmiyor onlarla niye konuşuyorlar o zmn Yorumla pattadanak +1 yıl Kızıl saçlı mısın? Burnunda ya da yüzünde çiller var mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır bembeyaz tenliyim ve evet kızıl saçlıyım Yorumla pattadanak +1 yıl Çil olsaydı yüzde 10 kaybettirdi ama genede iyiydi neyse artık kızıl saç beyaz ten yüzde 90 aşksın Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla pattadanak +1 yıl Üzgünüm çil kırmızı çizgim hele birde diş teli varsa şu an seni istemeye geliyordukta kızıl saç beyaz ten tek başına yetmiyor Yorumla Soran +1 yıl Diş telim var da nasıl bir fetiş bu😞😄 Yorumla pattadanak +1 yıl Diş telini seks objesi olarak görmüyorum fetiş olarak nitelendirme ama çok tatlı oluyor diş telliler :)) Yorumla Soran +1 yıl Obje olayım nolacak 😋😋 Yorumla pattadanak +1 yıl Onun için ayaklarında güzel olmalı Yorumla Soran +1 yıl Geç kaldım ama burdayım.36 numara bembeyaz tırnaklarım bakımlı bir ayağım var Yorumla pattadanak +1 yıl O zaman senden olur Yorumla pattadanak +1 yıl Bak gene kayboldun :) Yorumla Soran +1 yıl Kaybolmadım gizliden çıkarswn konuşuruz Yorumla pattadanak +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Lan çıkmadın Yorumla pattadanak +1 yıl Dün çıkmıştım sen geç kaldın al gene çıkayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl belki de problem sendedir kanka 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Problem bende değil demedim kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl büyüyü düsünmeden önce bi sor bakiyim neden benimle kavga ediyolar diye. bi cevap cikarabiliyor musun Yorumla Soran +1 yıl İste düsünmekten kafayı yedim egom yok kötü düşüncelerim yok samimice sohbet ediyoruz bi uyuşmazlık olunca ana avrat sövüyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesela ne gibi uyusmazliklar oluyo Yorumla Soran +1 yıl Şarkı zevki spor konusu insan tipi vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunlardan dolayı büyük kavga ediyosanız karsindakinde problem olabilir bebiş. bulursun kafnaa göre birini ya sıkma canını Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Narsist feminist olabilirsin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Alakam yok mk olsam bunun altında nedeni bulurdum size sormazdım Yorumla Sınanreıs12 +1 yıl İlgi istiyorsun dur, kadınların bir şeyleri kah ettiği düşünüyorsundur, her konuda kendi haklı görüyorsun ve bu sebeple hep tartisiyorsundur. Başka sebepleri olamaz. Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Soru eki ayrı yazılır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sormadım. Yorumla QueenOfTheFate +1 yıl Adam ol. Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 600 mu, naptin kizim sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Malım Yorumla Fearless10 +1 yıl Estağfurullah ya, ama o kadar kisi icinde 10 tanesi cikmasi lazim anlastigin😃 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seni hak etmiyorlar kardeşim... 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Surda 1 tane erkek engellemez seni 0 0 Yorumla
Leydix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çirkinsindir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok beğeniyorlar da. Bende bir sorun var sanırım kızıl saçlı kavi gözlüyüm burnum minik yani Yorumla Soran +1 yıl Mavi* Yorumla
doktorwho00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Neden peki o kadar kisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Engel yiyom Yorumla doktorwho00 +1 yıl Neden ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok agresif veya egoluysan katlanamamis olabilirler
Samimiyim..
Yani dedigin gibiysen sevmeme sebepleri olmamali baska bir sıkıntı vardir illaki
Yüzün güzel değildir fiziğin güzel değildir erkeklerin ilgisini çekecek bir noktan yoktur
Kızıl saçlı mavi gözlüyüm yüzüm gayet güzel öyle derler. Kendimi beğenmesem de. Diğer kızlar ilgi çekmiyor onlarla niye konuşuyorlar o zmn
Kızıl saçlı mısın? Burnunda ya da yüzünde çiller var mı?
Hayır bembeyaz tenliyim ve evet kızıl saçlıyım
Çil olsaydı yüzde 10 kaybettirdi ama genede iyiydi neyse artık kızıl saç beyaz ten yüzde 90 aşksın
:(
Üzgünüm çil kırmızı çizgim hele birde diş teli varsa şu an seni istemeye geliyordukta kızıl saç beyaz ten tek başına yetmiyor
Diş telim var da nasıl bir fetiş bu😞😄
Diş telini seks objesi olarak görmüyorum fetiş olarak nitelendirme ama çok tatlı oluyor diş telliler :))
Obje olayım nolacak 😋😋
Onun için ayaklarında güzel olmalı
Geç kaldım ama burdayım.
36 numara bembeyaz tırnaklarım bakımlı bir ayağım var
O zaman senden olur
Bak gene kayboldun :)
Kaybolmadım gizliden çıkarswn konuşuruz
Çıktım
Lan çıkmadın
Dün çıkmıştım sen geç kaldın al gene çıkayım
belki de problem sendedir kanka
Problem bende değil demedim kanka
büyüyü düsünmeden önce bi sor bakiyim neden benimle kavga ediyolar diye. bi cevap cikarabiliyor musun
İste düsünmekten kafayı yedim egom yok kötü düşüncelerim yok samimice sohbet ediyoruz bi uyuşmazlık olunca ana avrat sövüyorlar
mesela ne gibi uyusmazliklar oluyo
Şarkı zevki spor konusu insan tipi vs
bunlardan dolayı büyük kavga ediyosanız karsindakinde problem olabilir bebiş. bulursun kafnaa göre birini ya sıkma canını
Narsist feminist olabilirsin.
Alakam yok mk olsam bunun altında nedeni bulurdum size sormazdım
İlgi istiyorsun dur, kadınların bir şeyleri kah ettiği düşünüyorsundur, her konuda kendi haklı görüyorsun ve bu sebeple hep tartisiyorsundur. Başka sebepleri olamaz.
Soru eki ayrı yazılır.
Sormadım.
Adam ol.
600 mu, naptin kizim sen
Malım
Estağfurullah ya, ama o kadar kisi icinde 10 tanesi cikmasi lazim anlastigin😃
Seni hak etmiyorlar kardeşim...
Surda 1 tane erkek engellemez seni
aşko sende yabancı ülkelere açıl
Çirkinsindir
Yok beğeniyorlar da. Bende bir sorun var sanırım kızıl saçlı kavi gözlüyüm burnum minik yani
Mavi*
Neden peki o kadar kisi
Engel yiyom
Neden ama
Soru sende
Ben engellemem ki
Seni hakeden birisi çıkmamıştır boş ver
Acaba neden
sen anlasamazsin
601. Olayım 😅
beğenmiyolardır seni