iletişim problemi yaşıyorsundur. Eğer cok fazla yeni arkadaşlık kuran birisi değilsen nasıl davranman ve ne konuşman gerektiğine karar veremiyosun
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
durum biraz aşırı gibi psikolojik tedavi al fayda vermezse bir bakimciya git baktir bisey var mı diye ya da iki uç soru sorayim
1138 Yorumla- +1 yıl
tuvalette biri izliyor hissi rüyalarında bir çeşit hayvanlar pisliği seviyormusun banyoda durmasını seviyormusun ailenle aran nasıl omuz bölgede tıbbın çözemediği ağrılar var mı insanlardan uzaklaşıp tek başına yaşamayı dusunuyomusun kızınca cinnet geçirecek duruma gelebiliyomusun
- +1 yıl
tuvalette değil heryerde izlenme hissi var artık ailemle bile konuşurken utanıyorum sanki bin kişi beni dinliyor izliyor, geçen ki rüyam da at saldırdı, gece yarıları sebepsizce uyanıyorum, ailemle aram iyi babam hariç kendisini pek sevmem, omuz bölgemde ağrı var hep doktora gittik cin gibisin dedi, tek yaşımayı düşünmüyorum, kızınca bıçak fırlatmışlığım dahi vardır. 7 yaşındayken sinirlenince bıçak fırlatıyordum şimdi heryeri yıkasım geliyor ama işte maddi durum elvermiyor insana zarar veriyorum.
- +1 yıl
kararsız kaldım da ufak tefek bisey var anlamak için bir dua vericemde iki dakka okucaksin tamam mı varsa anlayacaz markete gidip gelicem eğer istemiyorsan sen bilirsin tabi at görmek iyi değil rüya aleminde tam anlayamadım var mı yok mu kız olmasan bendekine soracamda kızları sorunca cevap vermiyor bu mesajda silebiliyosan sil insanlar deli veya hoca sanmasinlar geliyorum birazdan
Bende ise tam tersi bir durum söz konusu. Hemcinslerimle anlaşamam pek.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Benimle bir arkadas olmayi dene bakalim. Yanlis anlama da. Benimle arkadas olamazsan ciddi anlamda problemin vardir.
18 Yorumla
+1 yılkafanıza uygun birilerine denk gelmediniz demek, biraz daha bekleyin bakalım daha gençsiniz.
14 Yorumla- +1 yıl
burada yazılanlara takma sen.
- +1 yıl
demek seni anlamıyor, herkes herkesle anlaşır diye bir kural yok.
- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılHocam muhalefet oluyorsan herşeye üste çıkmaya çalışıyorsan bilmişlik tasliyorsan olmaz bu isler. Şeytan olma ihtimalin yüksek ama melek gibi görünmen gerekir.
10 Yorumla
+1 yılBen mesela kızlarla yakın arkadaş oluyorum. Hatta onlarla daha iyi anlaşıyorum. Tabi bazıları soğutuyor onlara çözüm yok haliyle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBosver ya keyfine bak sjdj
Neyse biraz aranizdaki diyaloglari anlatirsan soyleyebilirim belki13 Yorumla- +1 yıl
Kavga niye cikiyor mesela? hep diklesiyormusun, kaba kiricimi konusuyorsun filan
sinirlerine hakim olamıyorsun pskiyatriye bir çık derim sinirden doalyı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun bende değil erkeklerdeymiş dersen zaten sorunun kimde olduğu ortadadır. İnsanlar birbirleriyle anlaşıyor. Sen ötede beride birileriyle anlaşamadığını düşünüyorsan sorun diğerlerinde değildir bence.
00 Yorumla
+1 yılsen sıkma canını gülüm o kavga senden kaynaklanmıyo bazı şeyleri yaptıramıyo erkekler oyüzden öyle oluyo
10 Yorumlabeni tanımış olsaydın bu genellemeyi yapmazdın
15 Yorumla- +1 yıl
@rabia52 sen bence hep böyle tiplerle karşılaştığın için erkeklerle iletişimin sağlıklı olamamış. Karakterine uyumlu olmasına dikkat et.. B E N C E
Yo benim erkeklerle aram gayet iyi :D
10 Yorumla
+1 yılbende anlaşamıyorum olmuyor bir şekilde :D
11 Yorumladoğruyu bulmadığın için
18 YorumlaSekiz misin dokuz mu
Ona göre yorum yapacağım03 YorumlaSiz kızların tamamında sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılçünkü sen boksun
14 Yorumla- +1 yıl
denemek nasip olmasın
+1 yılLezsin
01 Yorumla