Ciddi mi biraz acar misin tam olarak ugrasamazsin derken ne gibi mesela yani Aile yapilari falan mi Tecrübelisiniz galiba TONYA hakkinda bilginiz var mi?
Trabzonluyum çünkü ondan diyorum. Sadece okumuş biri ise kendini geliştirmiş ise fazla gelenekçi değil ise iyidir. Onun haricinde uzak dur buralardan. İyi olanlarda var evet ama çoğunluk iyi değil diyim sana
Yani gercekten Karadenizlilerin Trabzonlularin bu kadar Kiskanc olduklarini hic bilmiyordum ve hala inanamiyorum resmen Dogularin Denizli Versiyonu diyorlar
Himm peki bisey sorcam benim Kiz Arkadasima uzun zamandir bakan Cocuk da Trabzonlu ve baya bakiyor derin derin de bi türlü konusmadilar ayrica o yetmezmis gibi Arkadaslari da bakiyor sizce neden ayrica kendisi sürekli Arabesk takiliyor Müslüm Azer falan gecenlerde de Kiz Arkadasima bakarak karsi Sokaktan icti Cözemedik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yahu hergun ayni soru sorulur mu 😄 git adama sorsana bunu
Önemliiii arastirma yapiyorum Kiz Arkadasim icin
tüfekle poposundan vurur
Arkadasini bu kadar dusunen kız daha once hic gormedim 😁 bu soruyla yatip bu soruyla kalkiyorsun neredeyse
Olabilir niye Rahatsiz etti
Beni niye rahatsız etsin 😂 dikkatimi cekti sadece surekli sen ayni soruyu sorunca
Degisik sekilde soruyoruz iste
Uzak dur özellikle üniversite okumamış kendini yetiştirmemişse uzak dur
Sonuc ne olur mesela
akçabaatlı falan ise uzak dur komple ailesi vs uğraşamazsın evllilik ve o dönemlerde
Ciddi mi biraz acar misin tam olarak ugrasamazsin derken ne gibi mesela yani Aile yapilari falan mi Tecrübelisiniz galiba
TONYA hakkinda bilginiz var mi?
Trabzonluyum çünkü ondan diyorum. Sadece okumuş biri ise kendini geliştirmiş ise fazla gelenekçi değil ise iyidir. Onun haricinde uzak dur buralardan. İyi olanlarda var evet ama çoğunluk iyi değil diyim sana
Aaaa öyle mi ne Tesadüf 😊 peki neresinden Tonyalilar nasil olurlar ve ayrica asiri Kiskanc olduklari dogru mu?
genelde kıskanç olunur zaten de tonya tarafını bilmiyorum ne yazık ki pek hahah ama dikkatli ol diyebilirim :D
Yani gercekten Karadenizlilerin Trabzonlularin bu kadar Kiskanc olduklarini hic bilmiyordum ve hala inanamiyorum resmen Dogularin Denizli Versiyonu diyorlar
Bilmiyorum iyi kişiler elbette var ama çok gelenekçi birine denk gelirsen yandın diyelim
En cok neyi Kiskanirlar veya kisitlarlar peki sevdigi Kizda veya Esinde
giyim, erkeklerle olan konuşma vs
Himm peki bisey sorcam benim Kiz Arkadasima uzun zamandir bakan Cocuk da Trabzonlu ve baya bakiyor derin derin de bi türlü konusmadilar ayrica o yetmezmis gibi Arkadaslari da bakiyor sizce neden ayrica kendisi sürekli Arabesk takiliyor Müslüm Azer falan gecenlerde de Kiz Arkadasima bakarak karsi Sokaktan icti
Cözemedik
Vallahi ne diyeyim şimdi sana memleket degilde karakter meselesi diyelim biz ona
Öyle de Trabzonlu diyince aman aman deniliyor nedense
Egolu oluyorlar genelde ondan
Çapkın olur aldatır seni
Sasirmadim peki baska
Karadeniz kürdü derler onlara allah uzak etsin
Yani Dogulular gibiler mi diyorsunuz
Evet geri kafali
:(
Daha karar veremedin mi?
Neye
Bu soruyu çok sordunuz. Trabzon erkekleri hkkında karar veremediniz mi?
Cözmeye calisiyorum iste
Bu şekilde zor. Bana sor ama açık açık..
v ar
Var derken?
cok sadık oluyorlar genelde. trazbonspor
Eslerine mi Maca mi 😅
ikisine de
Maca dah cok tabi
sevdiğin çocuk trazbonlu