Yakışıklı erkekler ya evlidir ya da sevgilisi vardır derler, peki güzel kadınlar neden yalnız? Ay nee bileyim ben, kahveler içildi mi? 😅𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 #sosyetic
Yakışıklı erkekler ya evlidir ya da sevgilisi vardır derler, peki güzel kadınlar neden yalnız?
Güzel kadınlar ulaşılmaz görüldükleri için erkekler genelde uzak durmak istiyor. Yani şöyle örnek vermek isterim. Çok güzel bir kadın var, erkek direkt şöyle düşünüyor. Ya sevgili vardır ya da talepleri yüksektir. Bu işler biraz cesaret ve girişkenlik ile alakalı. Güzel kadınlar özgüveni yüksek ve kendinden emin erkekleri beğenirler. Denendi, onaylandı bu konu..
Aksine güzel kadınları çok basit görürüm çünkü mağaradan çıkmış kadar tipsiz bir erkekle sevgili olan taş gibi güzel bir kız görmüştüm. Yani iş parada bitiyor ya da konuşmada. Ha 2 güzel söze ve paraya düşen kadın güzel de olsa çirkin de olsa basittir ama sanki güzel olanlar daha basit gibi geliyor bana
Binde bir güzel kadın kendinden daha az güzel bir adamla olmaz parası varsa bir şey diyemem ayrıca o kızın sevgilisi yok değildir vardır ama sevgilileri vardır içlerinden birisi bir süre sonra tekmeyi basar ve olan ona olur çünkü dış görünüşe hep önem verdiği için
İnsanlarda şu kabul etmeme olayı var gerçek olan bir şeyi işine gelmediği zaman kabul etmiyorlar mesela her kadın ben kimseye dış görünüşe sevmem der ama çoğunluğu bunu yapar sorduğun zaman da hayır asla yapmam der yalan söyler o yalana inanır bu da aynı ne alaka diyip inanmamayyı seçiyorsun kandırmayın kendinizi
Ya bırakın abi güzel kızlar yalnız mı kalır ya. Kendini güzel sanan yalnız kalır. En tipsiz erkekler bile güzel kızlara teklif ediyor. Gerçekler bu yani kabul edin
Bir zamanlar kasabanın birinde dünyalar güzeli bir kız yaşarmış. Kız öyle güzelmiş ki bir bakan bir daha gözlerini ondan ayıramazmış. Kasabanın bütün bekar gençleri o kızla evlenmek için yarışırlarmış. Hatta kızın namı yaşadığı kasabayla kalmayıp çevre kasabalara kadar ulaşmış. Kızı istemek için kasabaya akın akın bekar gençler gelir olmuş. Fakat kız; yakışıklı, zengin, zeki, ahlaklı, her ne olursa olsun hepsini reddediyormuş. Çünkü ona göre hepsinin bir kusuru varmış. Elbette güzelliğinden dolayı gördüğü ilgi ve alaka başını döndürüyor, bu yüzden kendini kusursuz sanıyormuş. Böyle bir insana ancak kusursuz bir insan yaraşır diye düşünüyormuş. Mükemmeli AramakKızın yaşadığı kasabada bir de çok yakışıklı bir delikanlı yaşarmış. Yakışıklı olduğu gibi aynı zamanda çok da güzel bir ahlaka sahipmiş. Kızın tam da hayal ettiği gibi mükemmele yakın bir adaymış. Zaten kasaba halkından herkes, o kızla bu delikanlıyı çok yakıştırırmış. Delikanlı da bunun farkındaymış ki en sonunda dayanamayarak kendinden emin bir şekilde kızı istemeye gitmiş. Fakat o da ne! Kız bu delikanlıya da bir kusur bulup reddetmiş. Delikanlı aldığı cevap karşısında şok olmuş, bütün hayalleri yerle bir olmuş. Yıllar sonra Gel zaman git zaman bu delikanlı kendine uygun bir kız bulup evlenmiş, çocukları olmuş. Bir gün eskiden yaşadığı kasabaya yolu düşmüş. Kendisini ve onlarca bekar genci reddeden kızın kiminle evlendiğini merak etmiş. Sormuş soruşturmuş, en sonunda kızın yaşadığı evi bulmuş. Bir kenara saklanarak evi izlemeye başlamış. Tam da o sırada evden kızın eşi çıkmış. Adam kızın kabul etmeyeceği kadar çirkinmiş. Duyduklarına göre çok da fakir birisiymiş. Delikanlı gördüklerinden sonra çok şaşırmış. Adam evden uzaklaştıktan sonra merakına yenik düşerek evin zilini çalmış. Kapıyı yıllar önce onu reddeden dünyalar güzeli kız açmış. Delikanlı ona, herkesi bir kusuru var diye reddedip neden böyle bir adamla evlendiğini sormuş. Kız cevabı verecekmiş ama önce delikanlıdan, bahçesine gidip en güzel gülü koparıp getirmesini istemiş. Fakat bir şartı varmış, bahçede ilerlerken asla geri dönmeyecekmiş. Dönüşü Olmayan Seçimler Delikanlı cevabı bir an önce öğrenmek için bahçeye girmiş. Gözüne muhteşem bir gül ilişmiş. Tam onu koparacakken ileride daha güzel açmış bir gül görmüş. Yine koparacakken ileride rengi daha güzel başka bir gül görmüş. O gül, bu gül derken delikanlı bahçede ne kadar ilerlediğini fark edememiş. Bir de bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş. Koparacak güzel gül de kalmamış. Çaresiz solmuş bir gülü koparıp kıza götürmek zorunda kalmış. Kız delikanlının elindeki gülü görünce sorusunun cevabını vermiş. “Tıpkı ben de senin gibi nasıl olsa ileride daha iyisi vardır diye düşünürken zaman nasıl geçti anlamadım. Herkeste bir kusur bulup reddettiğim için bahçenin sonundaki solmuş güle razı oldum.” demiş. Bu hikayede olduğu gibi bazen elimizdekilerin kıymetini, kusursuz hiçbir şeyin olmayacağını bilemeyiz. Aslında kusursuzluğun görülende değil bakan gözde olduğunu anlayamayız. İşte bu yüzden günler akıp gider. Hani derler ya her şey zamanında güzeldir diye, tam da bu söz gibi fırsatlar da zamanında değerlendirildiğinde güzeldir. Kaçırılan fırsatın kişiye üzülmekten ve pişman olmaktan başka getireceği hiçbir şey yoktur.
Güzel kadınlar eğer yalnızca güzel değilse anlıyorlar ; erkeklerin neden onlarla birlikte olmak istediklerini , kalpleri genelde kırılmış oluyor daha çok yoğurdu üfleyerek yiyorlar.. Bir erkek için heves olmak istemiyorlarBir adam için yoldaş, sırdaş, en yakın arkadaş, bazen çocukları, bazen aileleri bazense kadınları olmak istiyorlar. Gerçekten inanmak güvenmek ve sadakat ve güven istiyorlar. Bunun dışında güzel oldukları için kıskanılmak, boğulmak, fiziksel , psikolojik şiddete maruz kalmak istemiyorlar. Bir adam tarafından güzel sevilmek ve kendilerinin nasıl sevilebileceğini öğrenmek isteyen bir adama ait olmak istiyorlar.
İnatçı olacak ya, inandıracak sevgisine. Öyle çok “seni seviyorum, bayılıyorum, hoşlanıyorum…” diyen.. her diyene inanmıyorsun tabii. Sevgisini gözüme gözüme sokacak :D
İlişkilerin başlangıç noktası iletişimdir. Kadınların bir çocuğu seçici olarak kendisini iletişime kapatmış. Küçük bir mesajı, küçük bir adımı büyütenler oluyor. Haklılar mı evet haklılar. Bu kadar hayvanımsı bir karşı cinsin olduğu noktada buda koruma, iç güdüsü kalkanı olarak dursun..
Güzel kadınlar yalnızdır sözü tamamen safsatadan ibarettir.
Eğer birisi güzel olmasına rağmen yalnızsa bunun altında birkaç sebep olabilir.
■Çok seçicidir bu yüzden istediği gibi olan ideal kişiyi bulamıyordur malum ilişkilerde genellikle seçici taraf kadınlardır ama herkes için geçerli değil bu durum. ■ Çevresinde cesaretli erkek yoktur ve bu kız çok güzel bana bakmaz diye düşünen erkek sayısı çok fazladır. ■ Dışarıdan hırçın, sinirli veya fazla rahat gözüküyor olabilir ve bu tarz durumlarda çevresindeki erkek profilinin aradığı kadın tipine zıt olabilir.
Ama güzel kadınlar yalnızdır algısının olmasındaki en büyük neden aslında bazılarının çok güzel olmamasına rağmen kendisini çok güzel sanmasıdır ve yalnız kalınca da güzelim o yüzden yalnızım gibi bir avuntu edinmiş olabilir.
Bunun nedeni şu aslında. Kadınlarin evlenmek için ellerinde 2 seçenek olur. Güzellik ve gençlik... Kadın eğer güzel değilse bari gencligimi değerlendirip erken evleneyim diye düşünür. Güzel kadınlar gibi seçici davranmaz ve acelecidir. Güzel kadınlar ise yaşım ilerlese bile güzelliğim var deyip daha iyisini bekleyip ego yaptiklarindan geç evlenirler.
Erkeğin evlenmesi için de kadında saydığımız durumlara karşılık yakışıklılık ve sosyoekonomik durum olur. Yakisikli ama fakir/düşük statulu erkek param yok bari tipim kaymadan evleneyim der. Hem fakir/düşük statulu hem tipsiz bir erkek ise bari biraz para kazanayım geç evleneyim diye düşünür.
Anlayacağınız yakışıklılik erkekler için erkenden secilmeye ve evlenmeye yarayan bir şey iken kadınlardaki güzellik hali hep daha iyisini isteme ve egolu davranma ve geç evlenme nedeni oluyor.
X kişisi der ki.. bakış açınıza saygı duyuyorum. Ancak ne her kadın güzeldir ne de her erkek ilkeldir. İlkel diye adlandırdığınız cinsel dürtü ve ortaya çıkan ilgi kadına kendisini güzel hissettirir. Kadın bu yüzden rengarenk giyinir, süslenir. Güzellik kendi başına var olmaz.. olamaz. O ilkelliğin kaba gücü sayesinde ısınmak için odun toplamak, binalar, yollar inşa etmek zorunda kalmaz kadın. Böylece kadının elleri şehirlerde tertemiz, nasırsız yumuşak ve bembeyaz kalır. Biraz vefalı olmak gerek.. Kadının güzelliğini erkek oluşturur; erkeğin gücünü de kadın. İkisini de kötüye kullanan her zaman vardır.. Ama erkek ilkeldir dememek gerek.. Yine de tercih sizindir ☀️
Kıçıkalkık olduğu için. Ayakları yere bassa sorun olmaz ama sanalda az ilgi gören egodan kibirden kimseyi görmüyor şu kadar kişiyi reddettim şu kadar takipçili kişiyi reddettim yazan kişinin ekran görüntüsünü alıp paylaşmalar gerçekten nasıl bu kadar zavallı oluyorlar anlamıyorum
Ya o başka bir olay. Ama zavallılık dediğin gibi. Şu kadar kişiyi reddettim falan bunlar tanıdık geldi :D ama olsun öyle kadınlar kazanıyor, görüyoruz. Biraz hemcinslerinin saflığı. Şu yaşıma geldim ben bunu reddettim diye hava atmadım, ego kasmadım :D
Yalniz kalmanın daha sağlıklı ve huzurlu olduğunu bildiği için, Bazen kendini sadece kendinle var etmek , diğer türlü sevgilinle mutsuz varoluştan daha mantıklı olduğunu tespit edersin.. tercihini bundan yana kullanırsın 😌
Bu arada yanlış anlaşılmasın, tercih meselesi , böyle kadınlar lazım derken, diğer kadınları kötülemiyorum sadece ayaklarının üzerinde duran , kimseye minnet etmeden var olan , maneviyatı güçlü kadınların bu ülkede yasıyor olması hem diğer hemcinslerime örnek, hemde destek olacağını düşünüyorum..😌
Insan olarak kadin erkek farketmeksizin , böyle birlik olunsa keşke, salt kadın değil, erkeğin de bu anlamda kadına saygı duyduğu gibi, kadının da erkeğe saygı duyması.. Cinsiyet üstünlüğü belirtmeksizin , Insan olmanın bilincinde hareket edilirse, bu şekilde birlik olmak umutsuz değildir. Egolar, kompleksler bir kenara atılmalı.. Bu dönemde, çok zor bir şey istediğimi de belirtmek isterim Bu zor olanı başardığınız da artık cinsiyet üstünlüğü değil, başka kollektif düşüncelere evriliyorsunuz.. Cunki ego yok , kompleks "Ben üstünüm " Yok.. istediğiniz hedefe doğru farketmeksizin ilerlersiniz..
2 Seçenek var. Ya kadının taliplerden dolayı egosu şişmiştir ve daha iyisini istiyordur, ya da hayatına başkalarını almak istemeyip yalnız yaşamak istiyordur. Ki niyeti ikinci seçenek olan kadın, öpüp başa koyulası kadındır
Bir söz vardır. Allah herkese çirkin şansı versin diye. Güzel olanı seven güzel sevmez ise oda güzelliği ile kimseyi beğenmez. Birde güzelliği ile her şeyin en iyisi benim olsun ister. Çirkinin taliplisi azdır. o da sevmiştir. Yakışıklı erkeği bulan kızda zaten bırakmıyor. Erkeklerde o yüzden hep evli ve dertli
çünküm çirkin bahtı yok bizde 🥺🤪 şaka bi yana sanki Rabbim beni yaratırken seçicilik eklemiş dna’ma korumak için seni bir sürü isteyenler olacak ama herkese kapılarını açmayacaksın zor olacak demiş sanki..
güzel kadınların yalnızlığı bence güvensizlikten güvenebilecek adam akıllı birini bulamıyorlar bence sonuna kadar haklılar ben olsam bende güvenmem he bu arada yakışklı erkeklerin galbi dolu olur demişsinizde şu an benim sevgilim yok ilgilenenlere duyrulur :p
Güzel olmak yetmez bunun için çaba da sarf etmek gerekir. Ben güzelim ya da yakışıklıyım demekle kesin eş bulacan ya da olacak diye bir kural yok. Fizik ne kadar önemli olsada aşk için bir çaba sarf etmezsen ya da çok naz yaparsan herseyi hazır beklersen yalnız kalman çok normal dır. Bence.
Güzel kadınlara karşı hiç kimsede olmayan aşırı seviyede takıntım var. Onları yalnız kabul edemiyorum. "%97 evli, sevgilisi/nişanlısı var" deyip geçiyorum. "Sevgilisi yok" deme olasılığım %2'den bile az. Bu takıntım yüzünden kendimi aşırı yalnız bırakıyorum.
Ya kendini yeterli gormeyen birisi ilk adımı atmaz kız atsa bile bu egolu der yanaşmaz utanır herne kadar kendinden eminse guzel kıza yanasan. Ya da bunun kim bilir kac tane adam pesinde kosuyodur diye dusunur hic konusmaz kiz hoslansa bile... Sonuc olarak güzel kızımız yalnız kalır
Bence biraz genelleme ve kısmende olsa özgüvensizlik olduğunu düşünüyorum. Açılacağımız kişiye sevgilisi vardır, beni kabul etmez, evlidir şu bu dersek bence kimse kimseyle konuşmasın ozaman. Olumsuz bir cevapta olsa medeni cesaretini gösterebilmekte birşeydir bence. Ucunda ölüm yok sonuçta. Usulünce bence herkes rahatça açılıp kendine güvenmeli.
Her zaman sevgilisi olmuyor erkeklerinde merak etme güzel kadinlar neden mi yalnız çünkü erkekler aslında onlara ulaşılmaz diye bakıyor o yüzden yalnızlar bazılarında kendini çok beğenmiş oluyor o yüzden yalnız kalanlarda var sen neden yalnızsın panpa 😂
Çünkü çok fazla EKOK kasıyorsunuz güzel olan kadınlar kimseyi beğenmiyor para da kaslı fit vücutlu yani kendisinin yanına yakışacak birisini tercih ediyor ve bu konuda biraz haklılık payı var yok diyemem Ama genel olarak şunu söylemek isterim ki insan beğenmeme çok olduğu için kadınlar yalnız kalıyorlar
Yakışıklı erkekler bu konuda daha girişken oldukları İçin biri olmazsa biri oluyor. Güzel kadınlar karşıdan hareket bekler. Erkeklerde bu güzel kadını yalnız bırakmazlar derler ve yalnız kalır 😃
Kırılmaktan korktuğu için başkasının sevmesine izin vermiyor. Kendi kendini sevmek zorunda kaldığı için, dışarıdan egolu görünebilir. Ben onu sevmeyi egosuyla paylaşırım.
Bak benim sevdiğim bana göre çok güzel ve genç çok kez kendisine beni istersen bırak benden çok çok daha iyilerini bulabilecegini söyledim lakin çok şükür o beni tercih etti ve çok seviyorum bende kesinlikle ona hem çok bağlıyım ve onu çok seviyorum ha bıraksa gemileri yakarım da arkaya bakmam onurumdan odun vermem kimseye
Bir çok sebebi olabilir. Ama şu önemli faktör bu kız güzel kesin sevgilisi vardır ya da yanaşmaz, kabul etmez diyen çok olur. Öyle öyle tek başına kalır çoğu.
Erkekler ulaşılamaz gördükleri kadına açılmaya cesaret edemezler. Öz-güven fazla değilse eziklik duyarlar. Aslında ne olacakki git konuş. Her zaman atak yapan kazanır.