Soru erkeklere 25 yaşındayım aşık oldum bu yasima kadar kimse girmedi hayatima ama bu kişiyi cok istiyorum sizce amaci ne?

Bu kişiyle ayni yerdw calisiyoruz bana karsi ilgisi vardi patronumdan cok kiskaniyordu hala kiskaniyor 1 yil sonra acildim evli cikti evliligini herkestwn sakliyormus formalite ve zorla olmus gibi konustu ayri sehirdelermis resmi bisey yok bekar evinde yasiyor sizce neden bu şekildedir benim işi birakmamida istemiyor bana deger veriyordu bana dediki ofiste iliskiye karşı degilim bircok kurumsal firma karsidir sana karsi bakis acimda degismedi olabilir bilmiyordun bende de hata soylemedim dedi ama bana bekarim demisti. şu an zatwn uzak duruyorum ama bisey yapsa ya da bisey teklif etse mantigimla hareket edemezmisim gibi duygularimla hareket ederim karsi koyamam ve mutsuz olurum diye cok korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Beni temiz masum saf buluyor onun disinda asiri hassas duygusalim o yuzden beni cok etkiliyor boyle seyler istifa ettim kabul etmedi is bakiyorum iş yok calismak zorunda olmasam uzaklasirim ondan
Soru erkeklere 25 yaşındayım aşık oldum bu yasima kadar kimse girmedi hayatima ama bu kişiyi cok istiyorum sizce amaci ne?