Umut verip ilk zamanlarda ilgi gösterip, böyle geleceğe dair hayaller kurdurup, sonra sıkılıp defolup gidenleri, ben için için param parça oluyorum, gece mi gündüzü mü şaşırdım, o insan keyfine bakıyor, niye yalan sözler, niye
Bu nasıl vicdansızlık, yanına kar mı kalıyor,
Bu nasıl vicdansızlık, yanına kar mı kalıyor,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Banada yapmisti biri boyle umut verip birakti
Bunların iki yakası iki cihanda bir araya gelmesin
Ah tutarda zina edip dualariniza aci çeksin diye katmayin allah kabul etmez
Çok şükür öyle bir ruh halim yok, tertemiz sevdim, alnından öpmeye bile utanırdım demek ki adam gibi seven yaramıyor, ve lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Sevgili olmakta bir zina beyefendi detay bilmeye gerek yok
Ya arkadaşım boş boş konuşma ya, ben kızı kilometre öteden sevdim, Azerbaycan da yaşıyor, bir kere böyle karşılıklı masada denk geldik bir vesile ile
Tutar tabi bende aynı senin gibi çok sevdim ama gitti benden ne yazikki...
Bilmiyorum ben bu çağın insanı değilim, adam gibi sevip sevgi peşinden gittim, uçkur peşine değil, yazıklar olsun ama gözyaşları haram olsun
Aynısını yaşıyorum bende kardeşim. Bana ümit verdi bırakmam diyordu hep seviyorum seni diyordu. Sonra bir gün çıkıp sevmiyorum dedi bıraktı gitti peşinden çok koştum çabaladım 6 ay boyunca her seferinde bana sırf seviyorum diye hakaret etti ben burada ağlarken kendisi mutluydu daha ne diyim ki ben şimdi
Yav bilmiyorum bacım, bak bu benim ki ruh hastasına defalarca dedim biri varsa söyle, umut verme boş yere dedim, hep beni suçladı
Yazıklar olsun daha ne diyim ki insan çok üzülüyor cepte tutuyor olabilir seni
Ya benim ki böyle ilgisiz gibi davranmaya başladı hep bahane felan İnternet gitti şarj gitti böyle, uzak mesafe birde dokunmadan sevdim onu dürüst bir şekilde
İşte 50 gün önce kadar aradım açmadı, hastanedeyim dedi inandırıcı gelmedi 4 saat sonra aradım yine aynı şekilde arıyorum açmıyor meşgule atıyor mesaj atıyor, beni rahat bırak ya dedi, defol git yalancı iki yüzlü sahtekar yaşattıklarını yaşaman dileğiyle dedim gözyaşlarım haram olsun dedim engelledim,
İşte seviyorum ya duramadım pazartesi günü aradım açtı şok oldu, işte kızlarla dışarıdayım felan, defol git dedin gittim dedi, VS trip felan, neyse yarın konuşuruz dedi, dün Akşam 11 den beri arıyorum açmıyor öldü herhalde ya da bilerek ben merak ederdim ya yine öyle olsun istiyor herhalde bilmiyorum
Ya benim ki böyle ilgisiz gibi davranmaya başladı hep bahane felan İnternet gitti şarj gitti böyle, uzak mesafe birde dokunmadan sevdim onu dürüst bir şekilde
İşte 50 gün önce kadar aradım açmadı, hastanedeyim dedi inandırıcı gelmedi 4 saat sonra aradım yine aynı şekilde arıyorum açmıyor meşgule atıyor mesaj atıyor, beni rahat bırak ya dedi, defol git yalancı iki yüzlü sahtekar yaşattıklarını yaşaman dileğiyle dedim gözyaşlarım haram olsun dedim engelledim,
İşte seviyorum ya duramadım pazartesi günü aradım açtı şok oldu, işte kızlarla dışarıdayım felan, defol git dedin gittim dedi, VS trip felan, neyse yarın konuşuruz dedi, dün Akşam 11 den beri arıyorum açmıyor öldü herhalde ya da bilerek ben merak ederdim ya yine öyle olsun istiyor herhalde bilmiyorum. İlginç değil mi