Kimse sevmiyor? erkekler bir kızdan gerçekten neden hoşlanırsınız?

20 yasindayim. Başarılıyım, sürekli kendi ayaklarımın üzerinde durma güçlü olma isteğim var. sürekli gülümseyen biriyim. Hatta bir tık oyuncuyumdur sevdiğim insanlara karşı. Yardıma ihtiyacı olana sırtımı çevirmem, kimseye ihanet etmem. Öyle çok güzel falan değilim ama çirkin de değilim, ya da kendimi sevdiğim için çirkin gelmiyorum kendime. Elbette dört dörtlük değilim amacım kendimi övmek de değil. Kısaca şerefsiz değilim karakterliyim. Sevdim mi sonuna kadar severim taktik vs yapmam açık açık konuşurum. Ama hiçbir zaman sevilen kişi olmadım, sevgili olmadım kimseyle çünkü sevmeden kimseyle olamam. 2 defa hafif hoşlandığım birileri oldu, sevdiklerini sandım çünkü öyle davrandılar, bunu çevremden de duydum kendi kendime gelin güvey olmadım. Ama olmadı yani. Hiçbir zaman birine muhtaç hissetmem kendime yeterim ama yalnızlık bir yerden sonra ara sıra da olsa insanı üzüyor. İnancım da kalmadı açıkçası. Nedir sizin bir kızdan gerçekten hoşlanma sebebiniz? Sadece merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Olmak zorunda mı diyorsunuz, ben sonda bunu demişim : Hiçbir zaman birine muhtaç hissetmem kendime yeterim ama yalnızlık bir yerden sonra ara sıra da olsa insanı üzüyor.
Kimse sevmiyor? erkekler bir kızdan gerçekten neden hoşlanırsınız?