Sürekli kullanılan insan olmak?

Merhabalar. Kullanılan bir insan olduğumu düşünüyorum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum herkese çok iyi niyetle ve çok duygusal yaklaşıyorum yardımcı oluyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Ben içimden geldiği için yapıyorum ama karşı taraf bu şekilde yaklaşmıyor biri benle öpüşüyorsa çıkarı için kendi istekleri için bunu yapıyor ama ben o kişiyi sevdiğim için karşılık veriyorum ya da bir diğeri sevgilisinden ayrılıp onun siniri ile bu şekilde yaklaşıyor sırf acısını o anlık unutabilmek için farklı yaklaşıyor daha sonra o kişiye gidiyor. Utanıyorum... Kız erkek farketmiyor, bir diğer kişi işi düşünce yalnız kalınca bir derdi olunca gelip bir şey istiyor yanıma gelip oturuyor ama çıkarı olmadığı zaman yanımdan dahi geçmiyor. ben birine kendi derdimi açşam neden öyle yaptın neden böyle yaptın diyerek beni yargılamaya başlıyor ama olaya benim penceremden bakamıyorlar. Hiç arkadaşımın olmadığını düşünüyorum iyi bir insan olmayacağım diyorum hep kendime ama daha sonra iyilik yapmaktan yine vazgeçmiyorum Yargılamadan fikirlerinizi belirtirseniz sevinirimm? Fazla fedakar olmak istemiyorum.
Sürekli kullanılan insan olmak?