Hiç evlenmeyen var mı aranızda ve ya hiç evlenmeyi düşünmeyen bekar ölmek isteyen şahsen ben evlenmek istemiyor çiftleşmeden gitmek istiyorum,
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç evlenmedim. Yani uyum sağlayacağım biri olursa bakarız.
Ben de öyle ne gerek var ya saçma sapan sorumluluk solo daha iyi
evlenmeyi düşünüyodum ama bu devirde evlenilmez hem maddi hem manevi olarak sadece yük olur insana kaldı ki değer mi ki o kadar derde tasaya
Katılıyorum
Ben evlenmek istiyorum ama çiftleşmesi sadece benimle olsun kocamın
normali o zaten :D
evlenince doğal olarak senle olur zaten senin de onla niye ekstra dan söyleme gereği duydun ki
Bilmiyorum burada yazıyolar 3 senedir evli biriyle ilişkim var diye
umarım denk gelmez öyle birisi
Amin
onu yazana insan muamelesi çekenin aklını sorgulamak lazım ben şahsen insan yerine koymuyorum evli veya hayatında biri olan insana bakanda o bakana kuyruk sallayan da erkek kadın gözümde ciğeri beş para etmez pislikten başka bir şey değiller. hepsi de nefretime dahiller.
Bak şu kadına insan muamelesi çekmişler ama bi tek ben karşı çıkmışım
Uyuyamıyorum günlerdir ölüm riskli hamileliğim? ↗
bir de yargılamazsanız sevinirim başta bilsem olmazdım kandırıldım demiyo mu la sonradan öğrenmişsin işte o zaman niye ayrılmıyosun
Öğrendikten sonra adamın evine yerleşmiş muhtemelen bence bilmeden ta bodrumdan Gaziantep’e gelmez evli olduğunu öğrendikten sonra yerleşmiştir
bir de hayat kadınlarına or*spu derler benim gözümde aldatan kadı erkek ve aldattığı kişi 1 numaralı or*spudur kadını erkeği de yok bunun
Aynen şu kadından daha kötü bi insan dünyada ya yoktur ya da yüzde 1 vardır Allah denk getirmesin. Kul hakkı yiyor. Bence ölüm riski olmasına rağmen bile bile gebe kalması ve devam ettirmeye uğraşması adam evli diye değil mi? Karısına zarar vermek için
ondan 1000 kat beterleri dünyanın 4 bir yanında
Ama bu gerçekten kötü bi insan diğer beterler evliyle tek gece takılır geçer bu 3 yıldır bence derdi adamın karısının canını acıtmak ölüm riski olmasına rağmen çocuk doğurma inadı da bence adamın karısı var diye onun canını yakmak için
milletin karısıyla senelerce fb takılan ş3refsizlerle dolu bu site bile (çoğu hikaye ya neyse) bir de bunu matah bi hlt zannedenler.
Onlar zaten elin altındaki kadına değen ezik erkekler de bunun gibi ı kişinin eşine bela olmaya çalışmıyorlar bunun sence bu doğurma çabası adam evli diye değil mi? Ay bi de eve yerleşmiş ya her saniyesi günah öyle bi hakkı yok
e yok cezasını da ahiret de katre katre çekecek zaten kul hakkının affı çok zordur kul affetmedikçe ne demiş Allah kulumdan geçmeyen bana gelmesin.
Yargılamazsanız sevinirim diyor ve kimse yargılamıyor oysa bu kadın taşlanmayı hak ediyor inşallah hak ettiğini yaşar
yaşayacak o hesap günü geldiğinde boynuzu olmayan hayvan bile kalkıp boynuzu olandan hesap soracak hayvanın hakkı bile hayvada kalmazken elin kadınının hakkı elin k*şarında ve * kocada kalmaz.
Bu dünyada da çıksın inşallah. Ölüm riski yüksekmiş baksana, belki ölür
bilemeyiz ama ölürse çocuk anasız kalır her ne kadar dandik te olsa anası gerçi böyle anan baban olacağına hiç olmasın daha iyi ya o ayrı.
Ne anası ne çocuğu be evlenmediği herife soyunup veren evinde yaşayan bunu yaşam haline getiren çırılçıplak yaşayandan ana mı olur bırak napıcan p*çi
bi dakka tamam kadın k*şar o ayrı e herif zaten kansız ş3refsiz ama çocuğun bi suçu günahı yok
Çocuk da hiç olmaması gereken şekilde olmuş başkasıyla evli adamdan. P*ç o. Ki bunlar günah önemseyen insanlar olsa o eve mi çıkarlardı
tamam da çocuğun bi suçu yok suç o ş3refsizlerde o da bilse doğmazdı herhade suç onu doğuran da yapanda el kadar bebede değil.
Ne fark eder o or0sbu çocuğu Adamın karısı kadar masum değil
tamam o 2 ş3refsizde senle aynı fikirdeyim ama günahsız bi çocuğu bi bebeği suçlayacaksan burada ayrılıyoruz demektir ben hiç bir şeyden haber bile olmayan seçme hakkı olmayan bi çocuğa nefret beslemem o 2 alçak herşeyi hak ediyor ama bi çocuk değil.
Çocuktan nefret etmiyorum ama annesi olmasın ne annesi ya çırılçıplak yaşıyor kadın
bende evlenmek istemiyorum gerek yok rahatımı bozmaya
Sen çok yanlış düşünceler içerisindesin. Bu sendromun içinden cikmalisin. Eklersen knşrz. Benle evlenirsen zaten ilişki istemem.
Hahaha çok güldüm affedersiniz
Eklesene
Sebep
Knsalm
Kardeş kimse seni zorlamiyo
galiba öyle düşünüyorum ben
Tadını al sonra istersin merak etme
Yaşanır
Libido zirve olmuş senin
Kaçarım.