Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insan haberiniz olmadan sizi hayranlıkla seyretse mutluluktan uçar mısınız? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Gün içinde sevdiğiniz insanın sizi hayranlıkla seyrettiğini düşünün! Misalen, uyuya kalmışsınız veya mutfakta yemek pişiriyorsunuz! Neler hissedersiniz?#TubaSueda 🍀🍀 Sevdiğiniz insan haberiniz olmadan sizi hayranlıkla seyretse mutluluktan uçar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Niye haberim olmadan izliyor, haberli izlesin :D 1 8 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Haber vereyim 😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haber ver, haber verip izlesin beni cancağzım 😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bi'aşk güvercini olmadığım kalmıştı 😍😍 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😌 güzel şeyler bunlar Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bi şikayetim yok bence de güzel dostlar sağolsun ❤️✌️😊 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ♥️😘😘 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Teşekkür ederim tatlım 🌺 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim soso 🧡✌️ Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Doğal olarak hoşuma gider 💞 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl haberim yokken nasıl fark edeceğim haberim yok özetle:)çaktırmadan denk gelirse bilemem 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevdiğimiz insanın gerçekten sevdiği insansak şayet evet 🎈 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Biraz utanabilirdim, fark etmemiş gibi yapardım bu yüzden. 1 1 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Mutlu ederdi ama...😅 Yorumla
Mechanicalll Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Haberim olmayacağı için bişi duyamam ki. 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yani tabii ki bu herkesin hoşuna gider 1 0 Yorumla
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Haberim yoksa nasıl mutluluktan uçcam ki 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl He uçuyorum ama konacak yer bulamıyorum 1 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Ben o anı buğun hayal ettim :))) 1 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tabiki dünyanın en mutlu kadını ben olurum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bana öyle bakma anlayacaklar derim 😀 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Evet, hoşuma gider. 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ne baktın canımmm 1 8 Yorumla FirariHayat +1 yıl Yok tren geçiyorda :)))) Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Estağfurullah yaa djdgd Yorumla FirariHayat +1 yıl Zekisinde yani :)) olsun ben sevdiğime öküz gibi bakarım bir tanem canım o benim Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Love adamı mısın 🥺 Yorumla FirariHayat +1 yıl Bir kişiye hatta dünyadaki tek kadın için zate bir o var benim için Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Allah daim etsin o zaman : ) Yorumla FirariHayat +1 yıl Amin hanım ablacım darısı size en temizinden Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Amin Yorumla
En İyi Cevaplar