Çok sevdiğiniz ve yakın zamanda evleneceğiniz insanın bekarlığa veda partisi yapmak istediğini düşünün. Evleneceğiniz insanın bekarlığa veda partisi yapmasına izin verir misiniz?
Evleneceğiniz insanın bekarlığa veda partisi yapmasına izin verir misiniz?
Kıskanç değilim esasen yapabilir ama benim hayatıma giren insanlar çoğunlukla çapkın ve etrafında çok kız olan tipler oluyor o yüzden net boynuzu yerim o gece
Bekarlığa vedada striptizci kadınlar yoksa okay. Dur, ben neden yeni yetme erkeklerin yaptığı şeyi yapan erkekle evleniyorum ki? Evleneceğim erkek yeni yetme olmaz
ortamda bu şekilde kızlar olacaksa büyük ihtimalle bende giderim ama zaten evleneceğim kişiye de tam anlamıyla güvenip evleneceğim için erkek erkeğeyse problem olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabi ki veririm
Kıskanç değilim esasen yapabilir ama benim hayatıma giren insanlar çoğunlukla çapkın ve etrafında çok kız olan tipler oluyor o yüzden net boynuzu yerim o gece
Bekarlığa vedada striptizci kadınlar yoksa okay.
Dur, ben neden yeni yetme erkeklerin yaptığı şeyi yapan erkekle evleniyorum ki? Evleneceğim erkek yeni yetme olmaz
izin almasına gerek yok. ikimizde yaparız. bekarlığa veda illa karı kızla olur diye bir kural mı var ayrıca
Yani izin veririm, sonuçta eğlence, güzel anılar biriktirmek önemli
Ver ama kolla ne yaptığını ahah 😂😂😂
Aman yapacak olan kırk semer vursan da yapar
İnsan kendinj bilmeli
O da Doğru 😂
Sadece erkeklerin olacağından eminsem izin verirdim
Vermem artık benim sorumluluk alanima girmiş dikkat etmesi gerekir ayağını denk alsın
Verirdim oda bana izin versin bende bekarlıpa veda parti yapmak isterim
Ne gerek var bunlara saçma şeyler... Kız arkadaşlarıyla evde toplanıp yer içerler işte müzik sohbet filan
Seven insanın böyle şeylere gereksinimi yoktur ki..
Gavur adetleri yeterince içimize girdi gerek yok buna izin vermezdim
Ne kadar saçma bir parti. Bizim geleneklerimizde büyle sapıkça adetler yok. Bekarlığa veda adı altında resmen atlatmaktır bu!
ortamda bu şekilde kızlar olacaksa büyük ihtimalle bende giderim ama zaten evleneceğim kişiye de tam anlamıyla güvenip evleneceğim için erkek erkeğeyse problem olmaz
Türk kültürünr böyle saç ma şeyler yok. Özentiler yapar
Evet izin verirdim.
Böyle bir mevzudan bile bahsedemez
Avrupa'dan ithal adetler bunlar.
Anca kına gecesi olur diyorsun yani :)
Bu şekilde bi ortamdaysa tabii ki hayır
yaparsa yapsın ya banane 😀
Cok sacma bir sey ne gerek var ki aw
Karşı cins olmadığı sürece tabikide izin verririm
İzin vermem
Tabiki izin vermem
Evet