onunla fb iliskisi icerisindeyiz, fakat ben onunla artik böyle devam etmek istemiyorum. belirttim hatta ciddi konusmamiz oldu, fakat benim ona yazmamla o yine ümitlenip beni cagirdi ve ben tekrar gittim. yani ona karsi koyamiyorum. cünki duygularima karsilik bekliyorum. o ama bu durumdan mutlu gibi, beni arzuladigini ve kayip etmek istemediginide biliyorum. ama bir iliski icin hazir degil daha dogrusu iliski istemiyor kendisi. sizce nasil bir konusma yapmaliyim? veya nasil davranmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bundan fazlası olmaz siizn için ya kabullen fb ye devam et ya uzaklaş
uzaklasacagim ozaman, böyle olmicak gibi. nekadarda sahiplenici olsada bana karsi sanki birseyler hissediyormus gibi davransada, dahasi olmicak gibi
san karşı bişey hissediyor olsa bunu açık ve net şekilde belli eder. sana hissettiği minnet duygusudur sonuçta adamın cinselliğini doyuruyorsun belki biraz da alışkanlıktır ötesi yoktur
haklisin, öyle birsey galiba zaten.
fb olarak başlayan ilişkiler de erkeğin sevmesi aşık olması neredeyse imkansız. en fazla alışkanlıktan dolayı kaybetmek istemezler.
peki neden imkansiz?
yapı gereği. erkek zaten sahip olduğu birşeyde çekicilik göremez. kadında zaten sahip olduğu şeye daha ait olmak ister. tıpkı snein durumundaki gibi.
hmmm anliyorum, mesela ciddi iliskide olmus olsak ve cinsellik yasiyo olsak durum degisiyormu? sonucta ordada sahip olmak var sizin dilinizde
tabiki değişir. başlangıç öemlidir. şöyle dşün bir yerde işe gireceksin maaş konuşurken ne koparırsın giriş kısmında koparırsın misal admaın sana ihtiyacı var. 10 değil 15 bin istedin bi şekilde 13te anlaşırdınız ama işe girdikten sonra hadi ordan sene öyle bi zam alamazsın. örnek saçma ama temel aynı
anladim
Ya bacım ne uğraşıyorsun oylesı insa la başına bela mı almak istiyorsun boş ver ülkede erkek mı bitti
nebilim, ugrasmaya programlanmis gibiyiz, bende ugrasicam insanlardan hoslaniyorum. digerleri ilgimi cekmiyor :D
Yanlış anlama ama ozman sürün
f*ck aşık olan kız vakası 😂
nede komik :)
Seni üzerler
Daha değişik davran istekleri varsa yerine getir
Güzel misin?
evet
Güzelsen olur çirkinsen hiç şansın yok zaten hiçbir kadın kendine güzel demez sorduğum soru hatalı oldu ama neyse 😂
yani böyle bi soruya ne bekliyosun bende anlamadim :D
Çirkinlerin hiç şansı yok eğer gerçekten güzelsen kendini kandırıyorsan tabi
neyle kandiriyorum, nedemek istedigini bitürlü anlamadim :) güzel olmami defalarca vurguluyor zaten cirkin bulsa birsey demezdi
Sen hiç kız düşürmek için hoşuna gitmese bile çok güzelsin diyeni bunlar olan şeyler defalarca vurgulamasının sebebi bu da olabilir kadınları kandırmak çok kolay
iyide elde etmis edecegi kadar :) daha ne gerek varki? her cagirdiginda gidiyorum ayrica sadece onun söylemesiyle güzl oldugumu düsünmüyorum. kendime güveniyorum. vede bukadar cok takma be güzellige bence
Oyuncağı olduysan sıkılana kadar oynar seninle sonra atar merak etme döngü bu şekilde.
iyi sagol, kim kimle oynayacak orasi belirsiz. ben böyle birseyi kabullenecek birisi degilim, tanimiyosunki beni.
Kabullenirsin merak etme duyguyla hareket eden her kadın kabullenir