Aşk İlişkileri Evlilik mi yoksa bekârlık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor :):):):)):) sormak için dedim Bekârlık Evlilik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yorum yapıyorsunuz ama seçmiyorsunuz. Evlilik mi yoksa bekârlık mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evliyken koca derdi çekiyorsun bekarken aile derdi..Tek yaşıyorsan bekarlık.. 2 0 Yorumla
Fütursuzcaa Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Baba parası yeme, serserilik, bekarlık hepsini yaptım. Geriye bakip gencken hevesimi alamadim diyebilecegim birsey yok. Bir yerden sonra evlilik daha iyi gelir bekarlıktan insana.. 1 0 Yorumla
Osi1696 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Ben bekarım uzun süreli bakire olmayan bir sevgilim yoksa sürekli 31 çok sıkıcı o yüzden evlilik derim🤗 1 0 Yorumla
devletbaba34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl evliyim size bir sır veriyim evlilerin yüzdedoksandokuzu mutsuz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mutsuz musun ki Yorumla devletbaba34 +1 yıl sadece mutsuz değilim boşanma sürecindeyim ve bu süreçte çok şeyler öğrendim evli arkadaşlarımla dertleştim herkes mutsuz Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Yorum yapmak da bir nevi seçimdir zaten. Yani yaptığı seçimi ifade etmektir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl "Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye görüşü" diyor sende Yorumla Khadimdost +1 yıl Ben kimseyi engellemedim. Engellendiysem bilmiyorum. Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evlenmek çok zor artık. Ev kirası dahil kınalı düğünlü evlenip bir eve girmek 270-300 bin arası şu an. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. ben bekarım ama evlilik olsun artık hayatımda biri olsun bu kadar bekarlık yeter bence 1 0 Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Karşımdaki gerçekten istediğim ve beni gerçekten sevdiğine inandığım biriyse evliliği tercih ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yeterince evli kaldığımı düşünüyorum biraz bekar takılmak isterdim 0 0 Yorumla
Emircanx33 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evlilik olduktan sonra hersey zamanla bitiyor çünkü artık benim oldu kavramı oluşuyor o yüzden herzaman bekarlık 1 0 Yorumla
Mucizesinibulmuskedy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tabiki evlilik kesinlikle evli değilim ama erkek arkadaşımla bir an önce evlenmek için canımı veririm dşmcnsnx 0 0 Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Bekarlık, çünkü özgürlük. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadin icin zor oluyo bekarlik ama erkk takiliyo 1 1 Yorumla Khadimdost +1 yıl takılıyor muyuz yoksa bu bir efsane mi? Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bekarlık 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu şartlarda bekarlık güvenecek kimse yok 0 0 Yorumla
pinkypink98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bu devirde evlenmek çok zor ve masraflı. 0 1 Yorumla Osi1696 +1 yıl Sen benimle evlen masraflar benden ☺️😂 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. bekarr:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hepinizden nefret ediyorum.. 0 9 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen insan değil misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Nesin peki manyak mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Uzaylıyım Yorumla hasegec +1 yıl RAHATSIZ Yorumla Khadimdost +1 yıl hahahhahahhahahhahshdajsdakjhdakjsdjaksdhkajsdhadkada hepimizden nefret ediyosan burada işin ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. bekarlık en güzeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne anlamda soruyorsun 0 1 Yorumla Khadimdost +1 yıl bence yeterince açık sormuş soruyu 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evliyken koca derdi çekiyorsun bekarken aile derdi..
Tek yaşıyorsan bekarlık..
Baba parası yeme, serserilik, bekarlık hepsini yaptım. Geriye bakip gencken hevesimi alamadim diyebilecegim birsey yok. Bir yerden sonra evlilik daha iyi gelir bekarlıktan insana..
Ben bekarım uzun süreli bakire olmayan bir sevgilim yoksa sürekli 31 çok sıkıcı o yüzden evlilik derim🤗
evliyim size bir sır veriyim evlilerin yüzdedoksandokuzu mutsuz
Mutsuz musun ki
sadece mutsuz değilim boşanma sürecindeyim ve bu süreçte çok şeyler öğrendim evli arkadaşlarımla dertleştim herkes mutsuz
Yorum yapmak da bir nevi seçimdir zaten. Yani yaptığı seçimi ifade etmektir.
"Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye görüşü" diyor sende
Ben kimseyi engellemedim. Engellendiysem bilmiyorum.
Evlenmek çok zor artık. Ev kirası dahil kınalı düğünlü evlenip bir eve girmek 270-300 bin arası şu an.
ben bekarım ama evlilik olsun artık hayatımda biri olsun bu kadar bekarlık yeter bence
Karşımdaki gerçekten istediğim ve beni gerçekten sevdiğine inandığım biriyse evliliği tercih ederim.
Yeterince evli kaldığımı düşünüyorum biraz bekar takılmak isterdim
Evlilik olduktan sonra hersey zamanla bitiyor çünkü artık benim oldu kavramı oluşuyor o yüzden herzaman bekarlık
Tabiki evlilik kesinlikle evli değilim ama erkek arkadaşımla bir an önce evlenmek için canımı veririm dşmcnsnx
Bekarlık <3
Bekarlık bence.. Keyifli günler..
Nafaka kalkmadığı sürece evlenmem
Tercihen bekar ve mutlu
Bekarlık, çünkü özgürlük.
Şimdilik bekarlık iyi
Kadin icin zor oluyo bekarlik ama erkk takiliyo
takılıyor muyuz yoksa bu bir efsane mi?
henüz evlenmedim, bekarlığı seviyorum..
Ben fbyim yani şu an gayet iyi bekarlık
hiçbiri ...
Bekarlık
Bu şartlarda bekarlık güvenecek kimse yok
Bekarlık
Bu devirde evlenmek çok zor ve masraflı.
Sen benimle evlen masraflar benden ☺️😂
bekarr:)
Bekarlık
bekarlıktan bıktım resmen
Bekarlık
f*ck diyorum
Hepinizden nefret ediyorum..
Neden ki
İnsan sevmiyorum
Sen insan değil misin?
Değilim
Nesin peki manyak mı?
Hayır. Uzaylıyım
RAHATSIZ
hahahhahahhahahhahshdajsdakjhdakjsdjaksdhkajsdhadkada hepimizden nefret ediyosan burada işin ne?
😀😀😀😀
Evlilik
bekarlık en güzeli
Ne anlamda soruyorsun
bence yeterince açık sormuş soruyu 😂
Tamamen bekarlik
Yalnız olmazz z
Bekarlık
Bekarlık tatlım