AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlilik tabi ki de gece oyun konsolumla uyumuyorum sonuçta
O sadece örnek. Olaya bu şekilde bakma daha geniş yelpazeli düşün
Ben rahatıma düşkün bir insanım uğraşamam bi de yatağımı paylaşmak istemiyorum kimseyle çift kişilik yatakta sadece ben olim
Ben evlilik insanıyım.
Evlilik diyorum.
Böyle cevapları seviyorum çünkü kendi adına konuşuyorsun. Ben evlilik insanıyım dedin canımı yedin. Sana artı puan. Abi genel konuşanlar var. Ben arkadaşıma bile belli bir şeyden sonra tahammül edemiyorum, beni bi salın ya diyorum. Yalnızken daha iyi kararlar veriyorum, kendimi daha dinç hissediyorum, daha enerjik oluyorum
Herkesin yaşam biçimi, hayata bakış açısı, beklentisi farklı. Kişilik ve karakterde büyük ölçüde etkili. Herkes istediği gibi takılsın. Sen böyle mutluysan eğer, kimsenin tek kelime etme hakkı yok.
yalnızlık bir yerden sonra çekilmiyor. Bence evlilik
Sana göre mi yoksa yeryüzünde ki tüm insanların adına mı konuştun
bana göre canısı ben kimsenin görüşüne belirtmek. herkes özgür kiminin işine gelirse artık
He öyleyse tamam. Çünkü bu yaşıma kadar düşünüyorum da sevgili olduğum zamanlar mı yoksa hayatımda kimse olmadığı zamanlar mı daha mutluydum diye hayatımda kimse yokken daha mutluydum. O yüzden genel konuşma diyecektim :) ben yalnızlığı seviyorum
genel olarak neden konuşayım ki senin düşündüğünü ben düşünemeyecek kadar canım.
ılerleyen yaşlarda yalnızlık canına tak eder. böyle konuşma derim
İlerleyen yaşlarda? 52 yaşımdayım :)
52 inanmam
sende 52'lik tip yok
Bu zamana kadar başıma ne geldiyse hep kadınlardan geldi. Evlenmiyorum diye çapkınlık yaptığımda yok. O derece kadınlardan tiksiniyorum
hım ne yaşadın bilemem sen sadece olmayacak insanlara denk gelmişsin her kadın kötü değil
Tabiki değil ama karşılaştıklarım yetti bana. Biri yüzünden mesleğimden oldum polisliği bıraktım. Biri yüzünden gittim arabamı sattım. Biri yüzünden kardeşimle kötü olmuştum. Biri yüzünden üniversitede 1 senem heba oldu. O yüzden kadın mı? Yaka silkeliyorum
hım mesleğin güzelmiş neden bıraktın insan hayatta bir iki olay yaşasa bile ders çıkartır bence seninde hatan var.
Aldattı beni ben de beni aldattığı kişiyle kendisini belden aşağısını silahımla vurdum
O şekilde de adamı polislikte barındırmazlar
Zaten onlar çıkartmadan hemen ben istifamı yazdım yoksa sicilime daha farklı işlerdi
hım peki şu an mesleğin ne
çalışıyor musun
Güvenlik şirketim car. Özel güvenlik kurs hizmeti veriyorum
gerçek yasin kaç
52 ye girmeme 4 ay var
hım peki
Neden bu kadar her şeyimi sordun anlam veremedim
neden mi kimse bir şey yaşamadan böyle sorular sormaz bundan sonra hayatında iyi kişilerle karşılarsın 🙏
Eskiden en iyisin âkoyayım diyordum şimdilerde daha efendi oldum. En iyisi cennete gitsin diyorum. Hani bir laf vardır şeytana uyma diye, şeytanın gözünü seveyim en azından ne olduğu belli değil asıl insandan korkucan ne olduğu belli değil. Erkeğide kadınıda kimsenin arkadaşlığınıda dostluğunuda sevgisinide istemiyorum. Allah bana sağlık versin kendi kendime yeterim. Kısaca siz hepiniz, ben tek
tabi sağlık versin yinede devam etmene taktir ettim
Takdir edilecek bir şey yok, kimsenin kimseye ihtiyacı yok aslında. Eğer korkaksan, güçsüzsen, illa yanında biri olsun istiyorsan o ayrı
yok be o kadar şey yaşamanıza rağmen dimdik durmuşsunuz o yönden dedim
Hımm o bakımdan. Valla benim sevgimle nefretim arasında ince bir çizgi vardır. Sevdiğim değer verdiğim kadar arada sktrr payı da bırakırım. O yüzden zor olmadı
haklısınız
Evlilik
Sana göre neden evlilik?
Düzen var
Bekar adamım benim de düzenim var :)
Abi ben oldum olası haramdan gece hayatından karı kızdan uzak duran biriyim düzeni seviyorum aile kurmak yuva kurmak evlenmek güzel şeyler hayat arkadaşı şart yarın öbür gün allah korusun elden ayaktan düşünce bakacak olan eştir
Sigara alkol yok bende. Gece hayatıda yok. Karıyla kızlada işim yok.
Evlen o zaman yalnız hayat geçmez
İnsan sevmiyorum. Çocuğumun olmasınıda istemiyorum.
Sen bilirsin
İki tür bekar var. Biri isteyipte evlenemeyenler, diğeri bekarlığı tercih edenler. İsteyipte evlenemeyenlere kimse bir şey demiyor ama bekarlığı tercih edenlere neden herkes zampara gözüyle bakıyor anlamış değilim. Her bekarlığı tercih eden alemlere mi akıyor? Evlenipten bir sürü nane yiyen yok mu? Bekarlığı tercih etmemizin nedeni kadınlara belki artık güvenmeyişimizdendir. Kanun olarak eşit olmadığımız içindir belki çünkü tüm yasalar kadınlardan yana. Belki zamanında boynuzlandık aldatmayan kadın yoktur diye bakıyoruz.