- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGülmesi bayağı kötü olmuş bence böyle durumlarda insanlar biraz utanmalı hatta bu durumun konuşması bile yapılmamalı herhangi bir imada bulunulmamalı. Aksine gıcık gıcık gülüyor bence insanı en çok sinir eden durum sizin yatak odanıza girmenizden ziyade daha sonrasında bu durumu alay konusu yapıp kendince eğlenmesi gülmesi.
Ben normalde sessiz sakin bir insanın canını sıkan birisi olsa bile umursamam konuşmam ancak bazı durumlarda gerçekten insanın konuşması ve ağırlığını koyması gerekiyor bu da o durumlardan bir tanesi. Sen ona sert bir şekilde çıkış kesinlikle bir daha yüz bulamazsın bırak gülmeyi artık odanıza kapıyı vurarak bile girmeye korksun.11 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sert konuşuyorum ama çok arsız
En İyi Cevaplar
Demek ki kasıtlı olarak yapıyor. Yoksa utanmak yerine ne diye pis pis yüzüne gülsün. Ayrıca bu yanlışı daha önce de yapmış. Gerçekten sizi yanlışlıkla basmış olsa ilkinden ders alır, daha dikkatli olurdu. Kızda sapıklık olabilir. Bir daha yatak odasına girdiğinizde kapınızı kilitleyin. Kızı da sert bir şekilde uyarın. Hatta bu edepsizliğini ailesine anlatmak ile tehdit edin. O zaman aklı başına gelir. Fazla yüz verdiğiniz için bu kadar rahat davranabiliyor. Şöyle sağlam bir azar çekerseniz aynı hatayı tekrarlayamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hep kilitli, odada olmasam bile kilitli ama o gün kilidi bulamadığım için kilitleyemedim. Ona karşı sert davranıyorum, normalde de uslubum sert ama daha sert davranıyorum uslanmıyor işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevam ederdim açmasaymış
32 Yorumla
Soran+1 yıl: )
- +1 yıl
@hot_chocolate seyredip kudursun değil mi
Pislik yapma hakkini kullanmis
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evet doğru bir şey değil bu yani yatak odası çiftlerin mahrem bir odasıdır sonuçta. Özellikle çiftler bu odadaysa kapıyı tıklatmak gerekir ve müsait olup olmadığı sorulur ama bu hassasiyeti göstermeyip inadına mahsus olarak yapıyorsa da karşımızdaki kişiyi uyarmamız ve eğer yine uymazsa araya mesafe koymamız gerekir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılYatak odası özel bir alan olduğu için kapıyı çalıp siz müsaitseniz eğer o şekilde içeri girmesi lazımdı. Benim yatak odama pat diye giren kişiye sinirlenirdim ve uyarırdım. Karşıma geçip gülüyorsa eğer daha sert bir şekilde uyarırdım evden gönderirdim
16 Yorumla
Soran+1 yılBayağı sert uyardım da gülüyor yine de, utanmıyor.
Soran+1 yıl@Hadiyani Mesele abisini görmesi zaten.
Soran+1 yıl@Hadiyani Küçükken görmesiyle şimdi görmesi aynı değil, benim hoşuma gitmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Bilerek yaptıysa tabii ki ayıp ama bilmeyerek bir an refleksle aç diye o kapıyı yani ortada utanılacak bir şey yok kimsenin utanmasına da gerek yok gülmesi de nasıl yakaladığına bağlı bilmiyorum çok fazla uzatmayın bu durumu derim kafanızda düşünüp düşünüp farklı yerlere yormayın kapatın üzerini gitsin eğer çok sinirinizi bozuyorsa düzgünce uyarabilirsiniz komik olmadığını rahatsız olduğunuzu söyleyin01 Yorumla
Soran+1 yılZaten mesele basit bir mesele uzatılması gerekmiyor. Gülmesi sıkıntı. Uyarıyorum yine de aklına geldikçe gülüyor. Güzel dili de denedim, sert dili de denedim. Ama gülmesinden tabii ki rahatsız oluyorum. Oturup onunla gülemem ya. Ama dediğiniz gibi mesele basit, büyütmeye gerek yok. Ben uzatmam.
+1 yılYani çok komik mi bu yaptığı. Resmen kendisiyle alay ediyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen, utanması gereken o.
+1 yılİş üzerinde mi yakalandınız? Kız kaç yaşında? Al karına konuş ve edep dersi ver. Onda olanlardan sende de olduğunu gösterek anlat. Hem neden sizde kalıyor. Tut kulağından dış kapının önüne koy ve kapıyı içeriden kapat.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde kalıyoruz, ev bizim ama eşim ve kız kardeşinin eşi ilgileniyor evle. Kız benimle yaşıt, iş üzerinde değil ben musaittim ama eşim musait değildi biraz da yakındım eşime.
- +1 yıl
Evle ilgilenmek ne demek anlamadım? Kz kardeşinin eşi evin neresi ile niye ilgileniyor? Ev sizinse görümceyle niye aynı evde kalıyorsun ki? Nufusunuza mı aldınız? Neden sizde kalıyor?
Soran+1 yılŞöyle evin işleri eşime ve eşimin kız kardeşinin eşine ait. Ev eşimin ama biz birlikte kalıyoruz. Yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama onların da kendi odaları vs. var. Şimdi evle ilgilenmek evin işlerini görmek, alış verişini yapmak gibi bir şey.
- +1 yıl
2 aile ve dört kişi mi yaşıyorsunuz? Yani kira yerine ev, mutfak işleri ve masrafları mı karşıya yıktınız? Pekii seninle görümcenin eşi arasında elektriklenme olmuyor mu?
Soran+1 yılHayır, birlikte karşılıyorlar masrafları, yani sırf eşime ait değil. Olmuyor çünkü o da benim abim ve ben eşimden başkasına asla bakmam.
+1 yılHangi kızkardeş karı koca içerdeyken kapıyı açar ki ya benim ablam kimse yokken odamızda yine de girmeye çekinir habersiz girmez ben başka yerdeysem değil ki eşimle icerde olduğumu bile bile açacak çok saçma
10 Yorumla
+1 yılevde biri varken ben kocama dokunmam bile hadi dokundum diyelim evde yatılı birisi var iken kapıyı kilitlememem benim suçumdur onun kardeşi olsun benim kardeşim olsun sonuç değişmez
06 Yorumla
Soran+1 yılEvde misafir yoktu, aynı evde yaşıyoruz. Bizbirimizin özel alanına da biliyoruz. Kilitlemesem bile o odaya girmemeli. Kapıyı kilitlemedim çünkü kilidini bulamadım.
- +1 yıl
kardeşi saygısız işte bir daha önlem al ;)
Soran+1 yılYani düşüncen doğru ama durum tam dediğin gibi değil, aksi halde suçlu ben olurdum.
Soran+1 yılYani aynı evde yaşadığımız için eşime dokunurken kapı kilitli değil, kilidi bulmayı bekleyeyim diye düşünmedim. Çünkü biliyorlar orası özel alın, girmemesi gerekirdi.
- +1 yıl
ha aynı evde mi yaşıyorsunuz bak bunu anlamamışım aşırı densiz
Soran+1 yılBundan sonra tövbe bir daha asla kapıyı kilitlemeden dokunmam : )
+1 yılkapı çalmadan ve GİR denildiğini duymadan içeri dalınmaz konulu bir adap dersi verirdim. Ve kapımı kitlerdim sizin yerinizde olsam
01 Yorumla
Soran+1 yılKilidi bulamamıştım o gün. Aynı evde yaşadığımız için odaya dalacağını da düşünmedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesizlik görgüsüzlük saygısızlık.
bu son dönem çocuk ve gençlerinde böyle huylar var. birinin özel alanına girerken kapı çalıp izin isteme alışkanlıkları hiç yok.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerbiyesizlik etmiş. Salonda basıldıysa kendi hatası ama yatak odana pat diye girip o şekilde görmesi yine kendisi hatası ve terbiyesizliği. Görümcem böyle yapsa aynısını bende ona yaparım ve sürekli ulu orta söylerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yaparsam haklıyken haksız duruma düşmüş olurum. Ben onunla çekişip seviyesine düşemem. İkisi de onun hatası ama öyle utanmaz bir sırıtması var ki anlatamam.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir yerde görüp ima eder şekilde gülerse sizde ona “yaptığın terbiyesizlik için bir de gülüyor musun” deyin. Zaten suratı düşer cevap veremez
Soran+1 yılBen ona çok şey dedim, arsız işte.
Cevap sahibi+1 yılO zaman döv 😂 ben dayanamam döverdim
Soran+1 yılŞiddete karşıyım, benim laflarım dövmekten beter. Çok konuşmuyorum ama cevap verince kesiyor sesini sadece gülüyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sorun ne burada anlamadim. gorsun ne olacak? oturup bi saat izlemedi heralde farkedip kapatmistir diye dusunuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbisini gördü, o sıkıntı.
Aile terbiyesi de bazen işe yaramıyor demek. Kız kardeşiniz terbiye alamamışsa demek
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz saygısız bir insan. Ama ailesi çok medeni insanlar, çok saygılılar. Karakteri bozuk maalesef.
Demekki bu işi yaparken odayı kilitlemek gerekiyor o seninkini görmüş, sende onunkini görmüşsün 1-1 berabere sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. :D sen onu salonda basmışın oda intikam için yapmış gibi cahil ve görgüsüzce.
02 Yorumla
Soran+1 yılİntikam almak için yapmışsa işler değişir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu yakalayınca oda seni yakalayıp dalga geçmek istemiş aklınca ama doğru değil yaptığı çocukça hareketler bunlar
00 Yorumla Öçünü almış 😂😂😂😂 onlar orada yatıyor kalıyorsa onların özeli de orası olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, kendi odaları var. Zaten sırıtması sanki öc almış gibi.
+1 yılSenin özel alanına o şekilde girmesi terbiyesizlik. Sen onu ne şekilde bastın salonda
03 Yorumla
Soran+1 yılBen daha kötü bastım. O tam uygunsuzken gördüm. Biz evde değildik kapı da açıktı o kadar yer var salonu seçmiş bilmiyorum yani... Sanki tek başlarına yaşıyorlar biz hiç dönmeyeceğiz eve.
- +1 yıl
Sana nisbet olsun diye yapmış olabilir
Soran+1 yılsanmıyorum, yanlışlıkla girdi. Ama gülüşü ben de seni bastım gibi..
- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıl:) bu kadar takılma sonuçta ev ve ayıp bir şey yapmıyorsunuz senden rövanşı almış :)
010 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle oldu. Ayıp bir şey yapmıyoruz ama onun görmesi ayıp. Ayrıca bir şey de yapmıyorduk ben musaittim eşim musait değildi sadece eşime yakındım bayağı.
- +1 yıl
anladım sevişiyordunuz kısaca.. onun görmesi ayıp ama görmeyi o istediyse o da ayıp olmaktan çıkar sen gözüne sokmadın ya o geldi kapıyı açtı gördü yerinde olsam istifimi bile bozmazdım.. karşılıklı bir çekişme var aranızda :)
Soran+1 yılEvet, devam etmese iyi olur. Ben asla bilerek kapısını açmam onun.
- +1 yıl
bu konuda uyarmalısın ve utanması gereken sen değilsin o ;) rahat ol
Soran+1 yılUyarmama gerek yok bence, aklı olan anlar. Eğer anlamıyorsa aklı yok demektir, aklı olmayana da anlatsam da anlamaz. Tekerleme gibi bir şey işte. Anladın sen.
- +1 yıl
:) bir berber bir berbere... anladım anladım ama belli ki seni öyle görmek hoşuna gitmiş biraz dikkatli olmalısın ya da fırlamalığa vurup gülüp geçmelisin onun sana bakarak gülüşlerine izin vermeden ve sende bir daha onu basmadan olayı kan davasına çevirme :)
Soran+1 yılOnu basmam tabii ki, yanlışlıkla girdi belliydi ama gülmesini anlamıyorum, önceden onu bastığımı, bir de üstüne salonda ilişki yaşadığını hatırlamıyor gibi gülüyor. Ben onunla normalde çok sert konuşuyorum, genel uslubum sert ama anlamıyor işte.
- +1 yıl
bana çokta yanlışlık gibi gelmedi aslına bakarsan... biraz çılgınca yaşamayı seviyor heyecan ve sıra dışılık seven biri gibi
Soran+1 yılYok bilerek girmez.
- +1 yıl
peki.. bol şans ve yardım diliyorum sana
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ona yaptığını sandığı şeyi yapmak istemiş öç almak icon
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bilerek yapacak birisi değil.
- +1 yıl
Kapıyı açması edepsizlik zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgörmezden gelip devam ederdim daha çok utandırmak için
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındaymış bu görünce
Çocuklar meraktan kapıyı açar ama00 Yorumla
+1 yılSinir olurdum ayıp be. abinin odasına kapıyı tıklatmadan girilirmi hemde yengende içerdeyken
00 YorumlaIyi de icten geliyorsa napsin benim de aklima gelince guluyorum ahdhajaha
00 Yorumla
+1 yıl🤦 bu kriz nedeni olmalı bu kadar sakin kalınmamalı.
00 Yorumla
+1 yılTòkatı patlatır, ben seni namuslu kız bilirdin , òròspuuuuu diye bağırırdım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadım sizi izlemek mi istiyor sizi utandırmak mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBi bilsem, gülmekten başka bir şey yapmıyor ki.
- +1 yıl
biraz sizi utandırmak biraz da öyle görmek hoşuna gitmiş olsa gerek,
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAz hikaye oku ya da film izle.. sonra bu fantezileri kurup sapıtiyorsunuz!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence mesafeni koy yine yanlış bi hareketinde o an uyar
00 Yorumla
+1 yılBişey yapma kapıyı tıklaması gerekirken gülmesi çok saçma her neyse kocan sonuçta gayet normal boş ver
10 Yorumlayorganı açsaydın görseyi öyle baskına böyle tepki olurdu
033 Yorumla
Soran+1 yılYoktu zaten, eşim için sıkıntı ben vücut olarak musaittim de eşime aşırı yakındım yani sen anlarsın.
Soran+1 yılO da evli, daha önce ben de onu bastım.
Soran+1 yılAma salondaydı yani herkese açık bir yer suçlu olan o.
Soran+1 yılYani salonda ilişki mi yaşanır bir de ortak ev
Soran+1 yılAnahtarını bulamamıştım onun için açıktı, normalde hep kilitli zaten odada olmasam bile kilitliyorum. Biz evde değildik ama kapı açıktı biliyor birazdan döneceğimizi ama yine de umursamıyor salonda ilişki yaşıyor.
Soran+1 yılYok ben zaten musaittim eşim için sıkıntı ama yakındık yani.
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılAnahtarı buldum artık açık tutmam.
Soran+1 yılBenim samimiyetime mi?
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Soran+1 yılYok görelim diye yapmamıştır. Öyle birisi değil.
Soran+1 yılİstek atayım mı özelden yaz?
Soran+1 yılTakip attım yazarsın sen, evet kullanıyorum.
+1 yılÇeker köşeye konusurum birde odaya girmemesi icin uyarirdim
11 Yorumla- +1 yıl
Konusalacak yüz yok bnce inda
+1 yılbunlar hep insansal seyler normal yani, odaya girmesede yapicaginizi biliyordu zaten. np o yuzden
00 Yorumla
+1 yılUtanması gereken yerde bir de gülüyor mu?
21 Yorumla- +1 yıl
Valla azına sicardim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılOnuda yatağa çağırırdım :)
07 Yorumla
Soran+1 yılKız kardeşini yatağa mı çağırırdın?
- +1 yıl
Kız kardeşini :)
Soran+1 yılYani eşinin kız kardeşini mi yatağa çağırırdın?
- +1 yıl
Olabilir :)
Soran+1 yılAynı durum değil işte. Ayrıca iki kız kardeş çok berbat bir şey. Bir de biz de abi kardeş, benim kardeşim değil, benim kardeşim olsa da berbat.
- +1 yıl
Ama bu var ve artık doğal ki özelden yazarsan anlatacaklarım var
Soran+1 yıltakip atacağım. sen yaz
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hop inek nereye demedin mi? Terbiyesizlik yapmış
019 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki, birden girdi hiç özür felan da dilemedi. Yok inek demedim. Ama dingonun ahırı mı ne hayvan gibi dalıyorsun dedim.
Soran+1 yılKızdı ama onunla konuşmadı hiç bu konu hakkında.
Soran+1 yılKızdı zaten, kapı çalman gerektiğini anlaman için illa söylememiz mi lazım dedi. Ama sonra kız kardeşiyle bu konuda konuşmadı. Ben de olsam konuşmazdım. Yani bu durumlarda uyarıp susmak lazım.
Soran+1 yılYok çıplaktı ya, kız kardeşi ile çok samimi değiller. Onunla bu konuda konuşamam dedi. Haklı da
Soran+1 yılHayır, ben giyiniktim, eşim giyinik değildi.
Soran+1 yılSeviştim sadece.
Soran+1 yılEşimin moreli bozuldu üstünü giyip çıktı odadan.
Soran+1 yılYok o normalde asla ben varken telefona bile bakmaz ama morelini bozdu. Yani kız kardeşi sonuç olarak, çok rahatsız oldu.
Soran+1 yılBen acısın çıkardım merak etme.
+1 yılNasıl iş üstünde iken mi açtı kapıyı
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama eşim musait değildi.
- +1 yıl
Çıplak mıydı
Soran+1 yılEvet. Ben de öptüm o sıra
- +1 yıl
Hı neresinden öptüm ki
Soran+1 yılO sıra boynundan öptüm.
- +1 yıl
Hı bir şey olmaz ondan ya gülsün yatsın sende onu mu yakalamışsın ne o nasıl oldu
Soran+1 yılBen salonda onu iş üstünde yakaladım.
- +1 yıl
Hıı kiminle nasıl yakaladın ki
Soran+1 yılAbimle yakaladım. Onun eşi de benim abim.
- +1 yıl
Değiş tokuş mu oldunjz siz sevişirken felan mı içindeyken mi
Soran+1 yılDeğiş tokuş derken ne demek istediğini anlayamadım. Evet, onu o şekilde gördüm.
- +1 yıl
Nasıl yani vuruyor mu salonda bide sen ne yaptın peki
Soran+1 yılEvet, ben görünce hemen odaya gittim kapıyı üzerime kapattım.
- +1 yıl
Gündüz müydü peki evde başka kimse yok mu idi
Çokta takılmamak gerekir
019 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gülsün kendi kendine : )
Soran+1 yılseks yapmıyordum.
Soran+1 yılOrası öyle de onun gülmesi beni sinirlendiriyor.
Soran+1 yılEvet, ben de musaittim, eşim anadan hüryan
Soran+1 yılTam olarak neyin? Basılmanın mı? Tadı çıkarılır da sırıtması sıkıntı.
Soran+1 yıl: ) Çok iyiydi.
Soran+1 yılBasılma fantazim yok ama bir yandan fena olmadı.
Soran+1 yılAma yine de lafın iyiydi.
Soran+1 yılEvet, sen bunu demeden önce fena olmadı, ölmeden önce yapılacaklar listesinde basılmak vardı, o da oldu demiştim. Bunu da derim. Benim de aklıma gelmişti, bayağı iyi yani.
Soran+1 yılKonuşalım mı özelden?
Soran+1 yılxper yetmiyor yazmak için.
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Demekki dengesiz biri
010 Yorumla- +1 yıl
Dengeli olsa boşta olsa mahremiyet yerine giremez izinsiz ama. onun derdi başka bence
- +1 yıl
Bence ya izlemeyi seven biri ya da enistesinde gözü olan biri
- +1 yıl
İstek attım
- +1 yıl
Sente atman gerek
Soran+1 yıl@estetsiyendrayse Yok eniştesi değil ki abisi, benim kız kardeşim değil onun kız kardeşi.
- +1 yıl
Aaa ciddimisin
Soran+1 yıl@estetsiyendrayse Evet
- +1 yıl
Takip edermisin
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Guzel bir dille özel bolgeme gelme diye uyar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani şimdi tekrar yapmaması gerektiğini anlaması için uyarı mı yapmam lazım? Zaten yanlışlıkla oldu da, büyük sıkıntı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abi olarak 2 tokat atmasi gerekirdi
012 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla oldu nasıl tokat atsın, eşim de her gördüğünde sinirli bakıyor ona eşimin yanında gülemiyor.
Soran+1 yılKapının kilidi yoktu, bir de o eşi ve ben eşim bir evde kalıyorum bir zahmet açmasın kapıyı. Kilidi kaybetmiştim.
Soran+1 yılEn son dün yedek anahtarı buldum.
Soran+1 yılEvet iki aile birlikte yaşıyoruz.
Soran+1 yılOdamızda yaşıyoruz ilişkimizi normalde uzun zamandır yaşıyoruz sadece iki kez oldu.
Soran+1 yılNe demek istiyorsun? Onun eşi benim abim, benim eşim onun abisi yani ahlaksız bir şey olması mümkün değil.
Soran+1 yılDenk geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHadi sende gel deseydin
142 Yorumla- +1 yıl
@Stereo_ 😅😅
Soran+1 yılBu kadar şerefsiz olmayın, abisi diyorum.
- +1 yıl
Sizin ne kadar şerefli olduğunuz sorudan belli
- +1 yıl
@Stereo_ hak edene hakkını vermek lazım ☺️
Soran+1 yılYani sen bu lafının üzerine bir de bunu söyleyebiliyorsan gerçekten beyninde sıkıntı var demektir. Ben eşim uygunsuzdu dedim. Ben uygundum, sadece eşim uygunsuzdu. Siz ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama başka bir şey olsa kalkıpta burada sormam. Söylediğin şey öyle bir şey ki bir de benim sorumla kıyaslamamalısın. Eğer kıyaslayabiliyorsan beynindeki sıkıntı aşikar, söylediğin şeyden de belli.
- +1 yıl
Yav he he kesin öyledir
- +1 yıl
@Stereo_ 😅😅😅 bende inandım
Soran+1 yıl: ) istemsizce gülmeye başladım.
- +1 yıl
Biz en baştan itibaren gülüyoruz 😅
Soran+1 yılOndan gülmeye başladım zaten, dalga geçme konusunda yeteneğiniz var ikinizinde.
- +1 yıl
@Stereo_ ahah 😅😅
Soran+1 yıl@Stereo_ ss almak? Yine de söylediğiniz kötüydü, kız kardeşinizi yatağa atarmışsınız gibi...
- +1 yıl
@Stereo_ 😅😅 az önce biz şerefsizdik dimi 😅😅
- +1 yıl
@Stereo_ yakında bebek sahilinde yeni vakalar görücez gibime geliyor 😅
- +1 yıl
@Stereo_ çok vahim çok üzülüyorum Z kuşşağına 😔
Soran+1 yılBen bu olayı burada yazdım, şimdi belki yanlış diyorsunuz. Tamam olabilir. Sizin yaptığınızi iyi göstermez ya da daha kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Yaşadığımız olay senin dediğinle alakasız. Şimdi ben size uygunsuz bir durumdaydım dedim nasıl bir durumdaydık dedim nasıl bir durumda olduğumuzu yazmadım. Ahlaksız bir durum yok yani, varsa da bunu söyleyecek kişi siz değilsiniz. Yalnız muhabbet bayağı iyi. Böyle dalga geçilince ortama katılasım geliyor. Yani sinirleniyorum ama gülmeden de edemiyorum : ) : )
Soran+1 yılBenim ahlaksızlığım ne burada? Yani sen z kuşağına üzülüyorsun da sanki senin söylediğin çok edebli bir şeymiş gibi bir de benimle tartışıyorsun. Senin yaptığın edepsizlik z kuşağından daha beter. Önce beyninizi geliştirin sonra milleti eleştirin. Yazdığın yorumun üzerine bir de eleştiri yapıyorsun. Yazık, bir de z kuşağını eleştiriyor. Z kuşağı ahlaksız da bunun benimle ne alakası var? Belki bu soruyu yazdım, fikir almak istedim ve kapalı yazdım. Senin gibi ahlaktan yoksun değilim. Yaşın 42 konuştuğun lafa bak. Şerefsizliğin kompozisyonunu yazmışsın bir de bana laf atıyorsun.
- +1 yıl
Ahlak ya da ahlaksızlık olayını karıştıran sensin ahlak bekçiliği yapmadık biz madem uygunsuz bişey yok odada sıkıntı nerede senin kafa error veriyor haberin yok 😁
Soran+1 yılEşim musait değildi, ben musaittim ama o musait değildi. Mesele bu ahlaksızlığı sen karıştırdın ahlakı ben karıştırdım.
- +1 yıl
Sen bahsedene kadar benim ağzımdan ahlak kelimesi çıkmadı artı madem evde sizden başkası var kapı kilidi diye bir icat var bilmem haberiniz var mı bu icattan kullanın zararı olmaz.
Soran+1 yılİyi ki söyledin, aydınladım (!) Kapım odada olmayınca bile kilitli o gün kilidini bulamamıştım. Ahlaktan bahsetmedin zaten, senin ahlaktan bahsetmen mümkün değil, asla ahlaktan bahsettiğini söylemiyorum. Boş yapıyorsunuz kısacası.
- +1 yıl
Boş yapan sensin sizin uygunsuz hallerinizi burada milletin bilmesi gerekiyor mu ki paylaşıyorsun birde edep ahlak dersi vermeye uğraşıyorsun olmayan beyninle
. - +1 yıl
@Stereo_ ya salla boş boş konuşuyor işte güya o akıllı biz aptalız
Soran+1 yılBu yazıyı yazıp beni eleştiriyorsan beyninin olmadığı aşikar. Şimdi sen saçmalamaya devam edebilirsin, beynin olmadığı için cevap versemde anlamazsın, anlamıyorsun zaten. Sen devam et ben okuyup güleyim biraz. Yani bir deli saçmalarsa nasılsa deli deyip geçiyoruz biz.
- +1 yıl
@Stereo_ yalanı söyleyen kendi inanmazsa tutmaz
+1 yılİyimis bende katılırdım aranıza ☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılmesafeyi koyar, bir süre soğuk yapardım..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kız kaç yaşında ve ne kadar bir şey gördü?
04 Yorumla
Soran+1 yıl18, eşimi çıplak gördü bir de ufak bir sevişme.
Soran+1 yılİzlemiş olmayacaktı ki, sadece görmüş olacaktı bir anlık.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 bende güler geçerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçını başını yolarım onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataginiza alin eşin onu da halletsin
00 Yorumla
+1 yılSen de ona gül altta kalna
14 Yorumla- +1 yıl
@yaraliturna 👏
- +1 yıl
@yaraliturna gayet mantıklı
Soran+1 yılGülersem yanlış yapmış olurum. Onun durumuna düşmüş olurum.
- +1 yıl
Günaydın onunda inu yakalamasinkazim. tekrardan
Millette ne fanteziler var ne... 😃😃
04 Yorumla
Soran+1 yıl: ) : )
Soran+1 yılYok, olmadı.
+1 yılTam. okarak neyapiyordun sen
03 Yorumla
Soran+1 yılO çıplaktı ben giyiniktim, sevişiyordum sadece.
- +1 yıl
İstek. atarnisjn
Soran+1 yılattım.
Erkek mi
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kız.
Soran+1 yılBenim üstüm başım vardı da eşim anadan doğmaydı yani çok kötü oldu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp bir şey.
00 Yorumla
+1 yılnolcak mq koy popona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanınkini gördüyse sıkıntı
06 Yorumla- +1 yıl
😃
Soran+1 yıl@Kahvelikadın : ) çıplak gördü ama o dediğini gördü mü bilmiyorum.
Soran+1 yılYorumu sana yapacaktım yanlışlıkla Kahvelikadının yaptığı yoruma bastım.
- +1 yıl
Yorumlar da olmasa gulemiycem
Soran+1 yıl@Kahvelikadın : )
Cevap sahibi+1 yıl😁😁 onu da görmüştür 😁
+1 yılYakalandinizmi
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet, sevişirken...
- +1 yıl
Nasıl oldu
Soran+1 yılNormal eşim musaitsizdi, ben musaittim sevişiyorduk o sırada zeka küpü kapıyı açtı.
- +1 yıl
Bagirmadinizmi ona ulaşır misin bende bu tarz bir şey yaşadım detaylı sorayim
Soran+1 yılYok, niye bağıralım : )
Soran+1 yılOna ulaşır mısın?
- +1 yıl
Kime
Soran+1 yılSen yazdın ona ulaşır mısın diye.
- +1 yıl
Ulastinmi
Soran+1 yılOna ulaşır mısın derken ne kastettin demek istedim.
- +1 yıl
Yani yazabilir misiniz
Soran+1 yılTakip atayım, sen de beni takip et yazayım.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü olmuş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalık karışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemseme umursama
00 Yorumla
+1 yılciplakmiyidiniz
013 Yorumla
Soran+1 yılEşim çıplaktı.
- +1 yıl
sen nasildi ne vardi uzerinde
Soran+1 yılNormaldim ben.
- +1 yıl
ne yapyiordunuz
Soran+1 yılEşim bir şey yapmıyordu ben biraz seviştim onunla.
- +1 yıl
sen neden soyunmadin
Soran+1 yılO üstünü değiştirmek için soyunmuştu. Ben de fırsatı değerlendireyim dedim.
- +1 yıl
hmmmm degerlendirdin mi bari
Soran+1 yılDeğerlendirirken kapıyı açtı. Eşim zaten çok kötü duruma düştü.
- +1 yıl
kötü oldu dimi
Soran+1 yılEvet, açmasa ben çıtayı yükseltecektim.
- +1 yıl
kiyamam sana yaaa offf gelsene özele sen
Soran+1 yılTakip attım
+1 yılNe gördü
018 Yorumla
Soran+1 yılEşimi musaitsiz gördü bir de sevişmemizi gördü.
- +1 yıl
Kaç yaşında
Soran+1 yıl18 benimle yaşıt
- +1 yıl
Canı çekiyor
Soran+1 yılneyi?
- +1 yıl
Ya ra gi
Soran+1 yılAbisi, nasıl canı çeksin? Ayrıca o da evli.
- +1 yıl
Kocasına gitsin
Soran+1 yılBizim musait olmadığımızı bile bile açmadı.
- +1 yıl
Neyi
Soran+1 yılkapıyı. Ayrıca abisi yani öyle bir düşüncesi olması imkansız.
- +1 yıl
Özele gelsene
Soran+1 yılxper yok, onun için olmuyor.
- +1 yıl
Instagram
Soran+1 yılYok, sadece burası olur
- +1 yıl
Devam ettiniz mi
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Aynen öyle
- Devamını Gör (5)