Instada tanıştık kendisi şu an askerde baya cilveli iyi gidiyordu muhabbet, sonra bana bungalov resmi attı gidelim diye hayır dedim baya bozuldu o akşam erkenden iyi geceler dedi.
Ertesi gün soğuk davrandı yoğunum faln diye ama yemezler daha yoğun olduğu günler vardı, neyse bana odun dedi sinirlendim düşüncelerime saygı duymuyorsun artık dedim, ben bu hayatta her türlü yaşarım ama onursuz asla onurumu kırdın bu saatten sonra sağlıklı bir konuşma bekleme benden dedi ve 10 gündür konuşmuyoruz.
Ertesi gün ben story attım, oda beni yakin arkadaşa ekleyip saçma bir manzara çekip (hiç yapmadı 2 senedir takiplesiyoruz) manus baba dayanamam şarkısını paylaşmış.
Birde canım gibi bunu ziyarete gidecektim en ufak şeyde kestirip attı.
Neyse sizce instada silmeli miyim?
Ertesi gün soğuk davrandı yoğunum faln diye ama yemezler daha yoğun olduğu günler vardı, neyse bana odun dedi sinirlendim düşüncelerime saygı duymuyorsun artık dedim, ben bu hayatta her türlü yaşarım ama onursuz asla onurumu kırdın bu saatten sonra sağlıklı bir konuşma bekleme benden dedi ve 10 gündür konuşmuyoruz.
Ertesi gün ben story attım, oda beni yakin arkadaşa ekleyip saçma bir manzara çekip (hiç yapmadı 2 senedir takiplesiyoruz) manus baba dayanamam şarkısını paylaşmış.
Birde canım gibi bunu ziyarete gidecektim en ufak şeyde kestirip attı.
Neyse sizce instada silmeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer