+1 yılbak önceki dönemlerede 18 yaşından küçükler evlendirilirdi yobaz denilirdi şimdi gün geçtikçe 22 23 yaşındaki kızlar sevgilisi olmamış, kimseyle konuşmamış beni kimse istemedi konuşmadı çirkinmiyim evde mi kaldım evlenemeyecek miyim demeye başladı. bunların hepsi biraz çevrendeki faktörler. etrafındaki evlenen kişileri görüp, sevgilileri görüp istiyosun özeniyosun imreniyosun sevmek sevilmek değer görmek istiyosun haklısın insanız istiyoruz ama 23 yaşındasın diye evde kalmış olmadın daha hayatını kurmadın ayaklarının üstünde durmadın yuvadan uçmaya hazır değilsin önce kendi işlerini hallet hepsinin sırası var ve çevrene karış insanlarla konuş sosyalleş biraz evden çık arkadaşlarınla biraz daha takıl onların arkadaş çevresine katılırsan hem daha aktif olursun hem belki onların arkadaşlarından biriyle görüşmeye başlarsın hayat bu ya ne çıkacağı belli olmaz o yüzden bunları düşünme şimdilik :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak tatlım sen oldukça genç bir yaştasın daha yeni filiz vermiş bir fidan gibisin Bir kadının asla ama asla evde kaldım gibi bir ifade tarzını kendisine yakıştıramıyorum Sevgilin olmamış olabilir bu normal bir şey neden sevgilisi olmamış kişiler yadırganıyor anlamış değilim Sen kendinde bir hata arıyorsun neden hiç kimse olmadı hayatımda diyeAma sana şunu söylemeliyimŞer gibi görünen de bir hayır hayır gibi görünende bir şer vardır bunu unutma Sevgilisi olan herkes mutlu oluyorsa aşkı tutkuyla yaşıyorsa toplumda neden kadına şiddet gibi olaylarla karşılaşıyoruz Demem o ki belki hayatına o kadar kötü bir insan girecekti ve sana bir yıkım bırakacaktı Bu yüzden şükret İnşallah hayatına seni anlayan seni mutlu edecek biri çıkar bunu en içten dileklerimle temenni ediyorum Fakat biz kadınlar asla bir erkeğe muhtaç değiliz kendi kendimize de mutlu olabiliriz Biz kadınların önceliği aşktan önce kendimizi geliştirmek olmalı Her şey olacağına varır bu yaş gibi saçma mevzuları kafana takma kendine iyi bak
20 Yorumla
Yorumlardan okuduğum kadarıyla kendin istemediğin için olmamış. Nasıl profiller çıktı da istemedin mesela? Hiç mi denemedin yoksa denedin de olmadı mı? Büyükşehirde misin yoksa küçükşehir mi? Bunların hepsi etken. Atıyorum Tokat Yozgat gibi küçük bir yerdeysen ve potansiyelleri tükettiysen evde kalmak demiyim de evlenebileceğin birisini bulamama ihtimalin yüksek. Benim üniversite zamanı çok kız arkadaşım oldu ama kimseyle ciddi düşünmedim. Üniversite sonrası da az oldu ama yine ciddiye gidemedi. Sonuç bende de sende de 0. Amaç evlenmekse evlenmek kolay. yok mu benimle evlenen diye dolansam 100 lerce çıkar. Senin için de aynı şekilde. Kendin istemediğin için olmuyorsa da demekki uyuşmayan şeyler var ve olmaması daha iyi zaten. Kendini yeni tanışmalara ve sosyalleşmeye kapatma. İnsanlara ve kendine şans ver. Umarım günü gelir ve birisi sana artık tamam dedirtir. 😊
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Bu durumda olan yalnızca siz değilsiniz kendimden örnek vereyim benim de hayatımda kimse olmadı daha, doğrusu beğenen hoşlanan oldu ben istemedim bizler daha hayatın baharındayız önceliğimiz kendimi geliştirmek olmalı insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz, ama gönül işlerin de acele etmemek gerekir önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak lazım kendi ayaklarımızın üstünde duralım sağlamca belli bir yaşa gelelim mesela 30 gibi, o yaşa kadar iyi kötü güzel çirkin ne varsa görürüz hem fiziksel hem de ruhsal açıdan olgunlaşırız bu en doğrusu diğer türlü inan sadece hayal kırıklığı oluyor..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşlarda evde kalınmaz daha ömrünüz uzun
20 Yorumla 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı daha sonra kendimde eksik gördüğüm, beni böyle kimse sevmez dediğim yönlerimle sevdi beni. Ben de bu durumun büyüsüne kapıldım, beraber çok eğlenirdik arkadaş gibiydik ama aileler anlamında çok zıttık. Onun ailesi muhafazakar benim ailem biraz daha rahattı ama küçük şehir olduğu için benim aynı şehirden biriyle gezip tozmamı istemediler. Dedikodu v. s. yani bu yüzeyel bir şeydi halledilebir bi durumdu ama ailem onu tanırdı yakinen. Karakterini bana çok kötülerlerdi bir gün ailem bana eğer senle ciddi düşündüğünü sanıyosan onu yemle aileler tanışsın falan de dediler bana da mantıklı geldi. Söyledikten sonra karakter olarak bambaşka birini gördüm. Korkak, içinde bastırdığı aileden gelen muhafazakarlık. Şok olmuştum. Yine kendimi değersizlik duygusuyla karşı karşıyayken bulmuştum. Halbuki alakası yoktu öyle bir boşluktaydım ki gördüğüm ilk dala tutunmuştum ama o dal da cılız çıkmıştı. Velhasıl kelam anlatmak istediğim şu kendinde bazı şeyleri eksik görüyor olabilirsin, kimsenin seni sevmeyeceğini de düşünüyor olabilirsin ama hayatta kimse mükemmel değil. Kendini hatalarınla, eksiklerinle kabul edebilmek öyle büyük bir şey ki bunu başarabildiğinde hayatına gerçekten sevebileceğin ve seni sevecek insanlar giriyor. Ben bu döneme yeni yeni giriyorum, kendimi sevmeye kabullenmeye çalışıyorum. Bunu başarabilmiş arkadaşlarım gayet mutlu ve güzel ilişkiler yaşıyorlar.
315 Yorumla- +1 yıl
Benimde 20 yaşına kadar flört bile olmadı son zamanlarda tanıştığım kişiler oldu ama ilerlemedi isteyince bulmak kolay aslında ama istemekle ilişki kurulmuyor kendimi ait hissettiğim biri olmadı mesele güzellik çirkinlik de değil kendimle barışık değilim ama yine de kötü göründüğümi düşünmüyorum sizinde gözleriniz harika bu arada
- +1 yıl
@GregorSamsa7 sırf biriyle olmuş olmak için çıkılan yollar zaten hep hüsran. Özgüven ise ilişkilerin temel taşı iki taraftan birinde yoksa boka batıyor ikisinde de yoksa ya evleniyorlar ya daha da boka batıyor fkgkskdkd teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
Benimki daha çok kendimle barışık olmamamdan kaynaklıyei ama eskidendi bu şu an sadece gerçek anlamda sevmek sevilmek istiyorum, ilişkim olsun diye birini kullanamam
- +1 yıl
Arkadaş olarak tanımak gerek bence ilk olarak
- +1 yıl
@GregorSamsa7 kesinlikle arkadaşlıkla başlamalı. Şimdi biri biriyle 1 hafta konuşuyor şak diye sevgili oluyor asla mantıklı bulmadığım bi durum. Arkadaş olarak eğlenebilmeliyim kafam uyuşmalı, sohbetinden zevk almalıyım ki etkileneyim
- +1 yıl
Aynı düşüncelere sahibim bende sevgilicilik oynayamiyorum aksi halde jsnnd
- +1 yıl
@GregorSamsa7 çok yapmacık geliyor zaten hasret kaldım iliklere kadar hissedilen aşklara fkfkkd
- +1 yıl
Yaşamadığım bir şeye hasret kaldım diyemiyorum duygusuzlastim mi korkuyorum artık sbbsnbs
- +1 yıl
Yeni açtım mesaj gönderemiyorum yakından tanımak isterdim arkadaş olabiliriz belki
- +1 yıl
@GregorSamsa7 ben de gönderemiyorum dkcmskdks
- +1 yıl
Var mı bir fikrin jsnjs
- +1 yıl
Bana ulaşabileceğin bir şey bıraksam
- +1 yıl
@GregorSamsa7 ne gibimsi
- +1 yıl
Fake Instagram hesabı vereyim ona ulasirsan gerçek hesaptan sohbet ederiz sonra
- +1 yıl
Uyudun mu
+1 yılDüğünlere gittim düğün sonrası ablamlara görücü gelirken, oğullarına isterlerken benim adım bile geçmezdi 😀. Girdiğim ortamlarda da bakanlar hiç olmazdı sonrasında anladım
"Çirkin" olduğumu. 23 yaşına kadar, gerek akrabalar gerek girdiğin ortamlardaki kişiler seni istemeye gelmemiş veya beğenmemişlerse, fiziksel olarak beğenmedikleri için ya da soğuk mizacından dolayı olabilir. Evlilik kader işidir umudunu kaybetme zira allahtan umut kesilmez. Ve sakın bu durum seni sevgiyi başka yerlerde aramaya itmesin tecrübe ile sabittir sonucu pişmanlık ve kalbin kirlenmesinden başka bir şey değil. Son olarak biz hayata "evden çıkmak" için gelmedik değil mi?
En azından senin evlenme ihtimalin var bu hayatta kusurları dolayısıyla ömür boyu evlenemeyecek insanlar var. Hiç evlenmeme ihtimalini düşünüp acaba hayatı nasıl daha dolu dolu, eş'e ihtiyaç olmadan geçirebilirim onu düşünmeliyiz.13 Yorumla- +1 yıl
Yerim lan soylediklerin ne kadar dogru ozellikle tecrubeyle sabittir dedigin kisimlar
- +1 yıl
Hayatın gerçekleri...
İlk sıraya fâni olanları katarsak, baki olan unutulur, onun bunun oyuncağı olur insan. - +1 yıl
Allahim boyle dusunen insanlarin sayisini artir yalvaririm
+1 yılHayir hayir lutfen boyle dusunme evlenmeyi bekleyen sacma sapan yalan dolan asklara heveslere kendini kaptirmayan evliligin ne denli guzel bir kurum oldugunu bilen ve buna onem vererek yasamis tum insanlar icin zaten asil imtihan bu degil mi sabir sabir sabir ileride ne de olsa evlenecegim diyerek her turlu igrenclikten hele ki su zamanda kendinden emin bir sekilde uzak durmaktan daha guzel ne olabilir ileride zaten gonlune gore biri cikacak acele etmemissin ne guzel kimi 20 sinde kimi 26 sinda kimi 32 sinde evlenir bu belli olmaz hayirlisi deyip nasip kismet diyerek bu sekilde devam etmelisin ki es adayimiz da bunlara uygun sekilde biri olarak karsimiza ciksin hic moralini bozma sen kardesim
00 YorumlaSeninle aynı yaştayım senin gibi hiç sevgilim yoktu sonra biri çıktı karşıma 3 sene çıktık başta her şey çok güzeldi sonra değişti soguk davranmaya başladı o benden uzak durdukça ben takıntı haline getirdim sonra boş bişey olduğunu anladım aklın varsa kimseyle sevgili olma daha çok gençsin hedeflerinin Peşinden koş zaten doğru kişi doğru zamanda geliyo
412 Yorumla- +1 yıl
Sonuç noldu
- +1 yıl
Hay agzin anzer bali yesin
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 benim mi jdjdj
Soran+1 yılBenim zaten kendim istemedigimden olmadi.
- +1 yıl
Tahmin ediyorum tatlım artık istiyorsan umarım iyi biriyle olursun
- +1 yıl
Evet ama sen sevgilikten bahsetmissin o kisimda sonuna kadar haklisin nitekim goruyoruz kimin eli kimin cebinde belli degil ama soran arkadas evlilik babinda sormus
- +1 yıl
@veronika96 seni gorus sahibi sandim hatlar karisti
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Anladım
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Soran her iki anlamda da soruyor öncelikle ilişkisi olmadığını vurguluyor
- +1 yıl
Soran adamdir zaten ya
- +1 yıl
Kimse için değmez, boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Beni de isteyen olmadı, olmayacak da o zaman gel beraber evde kalalım benim yaş da 24 😂
Yahu olur mu öyle şey, nasip kısmet. İnsanların böyle bir talep görmemesi biraz da kendi tercihlerinden ileri geliyor. Ben hiç sorun etmedim bu durumu çünkü tamamen benim tercihim bu yönde idi.
Bu nedenle sizin de bir nasibiniz vardır diyor ve üzülmemenizi temenni ediyorum.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seçilmiş kişisin desene korunuyorsun😇
Beni istemeye gelen de olmadı daha doğrusu ben istemedim gelecek kişi benim istediğim adam olmalı kafasındayım çünkü, sonuçta karşı taraf bir masraf yaparak gelecek lütfedip evet demeyeceğime göre ego kasmak ki bununla övünen zavallılar var hiç gerek yok böyle şeylere.11 Yorumla- +1 yıl
Farkinda degil kazadan beladan uzak oldugunun iste bir de kuruntu yapmis kendince ablasi buyuyunce anlar belki
Günümüz şartlarında 23 yaş zaten edinilmesi gereken kazanımları tamamlayabilmek için yeterli bir yaş değil.
Dolayısıyla Siz kendinizi tamamlayamadığınız bir yaştayken karşı taraf ile Hayat birleştirmek zaten yanlış olur diye düşünüyorum.
Ayrıca bırakın insanların gelip de sizi istemesini
Öncelikle sizin karşı tarafı isteyip istemeyeceğiniz bir profil oluşturmaya çalışın onlara.11 Yorumla- +1 yıl
Edinilmesi gereken kazanımları tamamlayacak yas değil derken
+1 yılyaninda olmasi gereken insanlar oyle ya da boyle yaninda olucaklar elbette o yuzden kimsenin tercih ettigi kaliba uymaya calisip sorunu kendinde arama sevecek olan kisi oldugun gibi sever seni akisina birak ask hic beklemedigin bir anda cikiveriyor karsina
00 YorumlaBende 22 yaşındayım görücü cok geldi kabul etmedim bi şu 6 7 aydır soran yok ondan önce babamı arayan eve gelen anneme diyen vardı istemedim yaşım küçük diye ama insan biyerden sonra istiyor hakkında hayırlısı olsub ikimizinde ya bediassemavati vel ard vu duayı 70 defa oku dua et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılHeee yaaa evde kaldın ömür billah artık yüzüne bakan olmaz nasıl gudubet şeysen :)))) kız delimisin sen yaaaa Allah hayırlısını versin artık insanlar geç evleniyor bir de su pahalilikta insanlar bir birine selam vermiyor. Kesinlikle buhranda kalma Rabbım sana hayırlı bir eş nasip etsin vesselam
00 Yorumla Evde kalmak terimidir. Kız isteme terimidir artık eskide kaldı sonuçta kadın erkek eşit kimse eşya, mal değildir karşı taraf istesin alsın. Evlenmek de şart değil zaten iki kişinin birbirlerini sevmesine bir belge vesile olamaz engel de olamaz şu kafadan çıkın artık ama ilişkim yok diyorsan tanışmak için ilgi alanlarında ortak alanlarda insanlarla tanışabilir çevrede edinebilirsin değişik etkinliklere katılmanı öneririm
08 Yorumla- +1 yıl
Mesela sen malsin boyle dusundugun icin
- +1 yıl
Kanka annenle baban evlenmeden once baska kimlerle yazisiz olarak imzalamis o belgeleri soylesene baska turlu bunu savunmaz insan olan
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 kız evde kalmak gibi irenç bir benzetmeye örnek veriyor ve sende bunu destekler neticede resmen savunuyo gibi konuşuyorsun evlilik dediğin şeyi belliki gözünde büyütmüşsün ama bir evraktan ibaret evli olan insanlar bile boşanabilir yani sevgililerinde ayrılabildiği gibi muhtemelen senin annen babanda öncesinde illaki başka insanlarlada görüştü ya da sevdi çünkü kimse dağda yaşamıyor kendine göre birini bulana kadar hayatına herkes girip çıkabilir hatta kendine göre biri olduğunu düşündüğün kişi için ileride görüşlerinde farklı olabilir karakteri değişir vs. İleride ayrılmayada gidebilir... şu an seninde ilişkinde kendine göre birini bulmaya çalıştığın ve yürütmeye çalıştığın gibi ama belliki yaşın küçük daha bir şeyler için hala yeterli bilgiye sahip değilsin o yüzden böyle düşünmen normal
- +1 yıl
Bos bos yorumlar zaten o belge dedigin sey vakti zamaninda veya suanki iliskilerde coktan edinilmis halde oluyor bile ee boyle yasayan insanlar icin tabiki de bir belge olarak gorulur anne baban da aldi belgeyi zamaninda ki sen oldun yoksa ben de herkesle evlenmeden evli gibi yasasam bir belge mi lan her sey derim neticede senin ailenden birine sarkintilik yapilmasi icin de bir belgeye ihtiyac yok bosuna alinmis bir sey annen de baban da sen gibi tiplerle duygusal fiziksel bag kurabilir sonucta
- +1 yıl
Yani demek istiyorum ki kardesim senin annenin de babanla olan belgesi var ama bu annenin baska biriyle gonul bagi kurmasina engel degil senin dusuncene gore hani dolayisiyla sen gibi serefine tecavuz ettiklerim gibi dusunenler de buna musaade ediyorsa babanla olan belgeyi birakip senin gibi baska bir tiple evlenebilir yani veya benzeri seyler nazik soyluyorum anla
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 kaçtır mantıklı cümle kurabildiğini sanarak yorum yapabildiğini sanıyorsun akılsız cesaretiyle konuşuyosun anlamsız gereksiz hakaretini saymıyorum bile belli çünkü nasıl bi tip olduğun benim anne babama konuyu getirip duruyorsun? Kendi anne babam evlenirken boşanırken banamı ya da sanamı sordu? İstese evlenmeyedebilirlerdi, evlenmeden de çocuk yapabilirlerdi bu bir tercih dir (zorunluluk) değil. Herkes evlenebilir bu zaten dünyanın en kolay olayı ama zorunluluk olarak görülecek bir şey değil. çünkü burada asıl olay iki kişinin birbirlerini sevmesi? Buna bir "belge" (engel olamaz) anla diye uğraşıyorum ama başkalarının şerefine tecavüz eden kendi şerefinden bi haberdir tek bildikleride tecavüzdür zaten dağ adamı seni. git biraz eğitim al
- +1 yıl
Hayir gri zekali karakteri dusunce yapisi senin gibi olan seref yoksunu insanlarin o belge dedigin seyi almamasi gerektigini soyluyorum zaten cunku onun icin bir haysiyet seref karakter lazim olaya sadece maddi olarak bakman normal baktiginda kagit parcasi ona bakarsan para da kagit ama olaya bu acidan bakarsan kendini bile satarsin bu mantikla diploma dedigin seyde kagit insanlar yillarini veriyor onun icin kimlik de belge ama olmadi mi kanunen sen yoksun demektir ehliyet de oyle vize ayni sekilde bir belge savaslarin sonucunda anlasma yapiliyor belge ama insan hayati uzerinde dogrudan inanilmaz etkisi var Şu an yasadigin topraklar bunlarla belirlenmis sen gibi tipler sadece somut olarak dusunuyor dusunce yapisi demissin bir de biz de asil onun onemli oldugunu soyluyoruz zaten ailen de senin gibi dusunseydi anne baban belli olmazdi gavur evladi seni
Şöyle bi aynanın karşısına geç ve de ki dönün kaybettiğiniz şeye bakın! İlişki durumları birazcık aileyle alakalı olan da bir durum ya mesela sevgilin olacaktır ama ailen de dolayı olmadı zamanlar olmuştur. Sen şimdi hayatını yaşamaya bak. Böyle şeyler kovalamaya gelmez.
00 Yorumla
+1 yılEvde mi kaldık şimdi biz :D
- Ne evde kalması tatlım ya. Daha yaşayacak çok bekar yıllarımız var. Hayatının tadını çıkart. Ne evleneceksin bu yaşta. Git biraz gez dolaş anı yaşa. :) <300 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşta bu karamsar düşünmeyin. Yaşınız henüz küçük, illaki sizin de takipleriniz çıkar. Ben de basın büyle düşüncelere dalıyorum ama sonra aklıma şu söz geliyor "Günül sabır ile harman olmadan nasip ile buluşmazmış."
Genç yaşta flörtleşmek yerine sabırla nasibimizi beklemek daha tatlı geliyor artık bana...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 23 yaşında kendine evde kaldım diyorsan ben 28 yaşında ne diyim😂 28 oldum ama hâlâ da evliliğe sıcak bakmıyorum. Nasipte varsa olur, olmazsa da kısmet. Çevrende sana evde kalmış gözüyle bakanlara ve bu psikolojik baskılarla seni kötü hissettirenlere aldırış etme😉
01 Yorumla- +1 yıl
Yani sonucta evlenince yine evde kalmis olacak herkes evde kaliyor kah aile evi kah esle yasanan ev zaten adi ustun evlenmek ev kelimesinden turemis ne diyom ben ya susturun beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır daha gençsiniz; asıl evde kalan benim. Nedeni ise kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb. özelliklere sahip olmamam. Hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve hayatında istemeyecek. Sizin böyle sorunlarınız olmadığı için şükredin.
011 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünme bütün kızlar aynı tip erkeğe aşık olmuyor herkesin hayal ettiği kişi farklıdır. Ben mesela uzun boylu yapılı erkeklerden hoşlanmıyorum çünkü kendim minyon biriyim evleneceğim kişinin de biraz bana yakın olmasını isterim. Ne kadar yakışıklı olursa olsun uzun ve iri yapılıysa tercih etmem. Sokakta görsem bile etkilenmiyorum açıkçası.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBeni görseydiniz fikriniz değişirdi; artık çoğu kız öyle erkek istiyor. Hadi bir şekilde evlendim diyelim; başka sorunlarımdan dolayı da kız benden nefret edecek ve evlendiğine pişman olacak. Mutluluk ve aşk istiyorum; biz Türkler gibi mutsuz olmak için evlenmek değil.
Cevap sahibi+1 yılHayatım başlamadan bitti işte; öyle erkekler çok şanslı. Kızlar; ben ve benim gibileri erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymuyor ve bundan sonra da koymayacaklar da.
Cevap sahibi+1 yılİşte ben de onu belirtmeye çalışıyorum. Artık herkes âşık olmak istediği kişiyi seçiyor. Hadi diyelim ki sizin dediğiniz gibi olsun; o zaman yine de iyi dış görünüşe sahip erkekler varken kimse bana bakmaz. Beni görseysiniz ne demek istediğimi anlardınız.
Cevap sahibi+1 yılGüler yüzlüyüm ama gerçeklerden dolayı karşı cinsle konuşmaya utanıyorum; elimden bir şey gelmiyor. Ağzım da laf yapmaz. Bir de özgüven diyor herkes ama bir b*kun özgüveni olması saçma değil mi? Okula gidiyorum, kızlar hep dediğim gibi erkeklerin yanında ama benim gibi erkekler öyle yalnız. Neyse teşekkür ederim. ☺️
- +1 yıl
Sen de bir kusur varsa eğer bunu düzeltmek için uğraş o zaman eğer çabalarsan sen de sevilen aranılan biri olabilirsin ağzım laf yapmaz diyorsun insan içine karış muhabbet et o zaman konuşa konuşa açılırsın insan değişmek isterse değişir ama böyle kendini eziklemeye devam edersen bir şey olamazsın.
Cevap sahibi+1 yılHer şey öyle kolay değil. Neyse ya iyi günler.
+1 yılbana 17 yaşımda görücü geldi saçma sapan, kimsenin gelmemesini isterim. Yani 23 yaş erken boş ver gelmesinler daha iyi önümüzde birsürü zaman var daha😃
20 Yorumla
+1 yılKimin evde kaldığını kimse bilemez herkesin zamanı vakti vardır tabi zamanı bazen hızlandırın kendi kararin ile bazende uzatirsin ne zaman istersen o zaman olur bence istemeye gelmiyorlar diye üzülme böylesi rahat bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtınız pek çok bekar erkek var. Kaslı uzun boylu ve zengin erkek takıntınız yoksa gönlünüze göre bir eş bulmanız gayet muhtemel. Allah gönlünüze göre, yaşı yaşınıza ruhu ruhunuza uyan bir eş versin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya kızlarda evde kalma diye bir şey çok zor, çünkü istenen taraf. 31 yaşındayken hiç konuşmayan sınıf arkadaşı facebooktan dert yandı evde kalfım vs hafiften de bana yavşadı. 2 ay sonra istemeye geldiler memur biri hemen düğün de oldu.
00 Yorumla Hayatım evlensen dışarda mi sokakta mi kalacaksın yine evde kalırsın. O kadar takma kafana evliliği ve ilk gelen takibine de evde kalacam korkusuyla evet deme.
Dur bir etrafına bak kaç yaşında evlenirsen evlen doğru insan onmasi önemli mi00 Yorumla
+1 yılBen 24 yaşındayım bir kızın dahi elinden tutmadım ama inanıyorum karşıma temiz ahlaklı düzgün seven birinin çıkacağını. En iyisi bu bakma şimdiki devir bozuk 12 13 yaşına çocuklar sevgili oluyor kötü devir.
00 Yorumla
+1 yılTinder veya birçok tanişma siteleri var oradan kendine kısmet arayabilirsin ama tabiki tehlikeli sadece kalabalik ortamlarda birkaç defa görüşmen lazim baya taniman lazim internerte biraz tehlikeli olabilir çok bu durum üzüyorsa seni dene bi şansini
00 Yorumla
+1 yılNerden bilelim. Resmin yok. Nasıl birisin bilmiyoruz. Kişiliğin nasıl insanlarla iletişimin nasıl? Hiçbir şeyi bilmeden nerden bilelim. Sorun var mı yok mu? Varsa da neden var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Benim halam 58 yaşında bekledi bekledi hiç kısmeti olmadı olduysada olmadı bı şekilde. Kendisi evlenicek kısmetse bu sene 😂😂o kalmadıysa sen hc kalmazssn 😂
11 Yorumla
+1 yılBence sen sınir çizmişsin yani erkekler sana gelibde seni seviyorum falan söylerse terslermiş gibi tavr alıyosun biraz daha rahat daha serbest olsan bu gune kadar 7 8 tane sevgilin olur
10 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne abartma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yıl25 yaşındayım beni de istemeye gelen olmadı😂 görücü usulü mü kaldı hem, sevgili de istersen yaparsın. Kariyerine odaklan, buna değil, boş ver
21 Yorumla
+1 yılYok be kalmazsın nasip öyle bişey ki bi anda çıkar ve nasibi isteyip istememek sana kalmış sen eğer allahım daha yakışıklısı dersen belki öyle Bidaha kine yakışıklısı çıkar sonra Allahım bu yakışıklı ama saf ben istemiyorum dersin her şey olur yani örnek karşına birisi çıktığında huyu suyu iyiyse adamsa yani evlen anladım mı zaten dünya bozuldu.
00 YorumlaBakmadan söyleyeyim ki bir çok yorum muhtemelen sevgilin olmak için yapılmıştır, bir kısmı feministler tarafından... ama sorunun neyden olduğunu buradaki iki cümleden nasıl anlayalım?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için daha çok küçüksün bence 23 nee çok fazla genç evlenmek için. Git doya doya gez toz oku kariyer yap evliliğe sonra bakarsin ya da evlenmeyiver dünyaya evlenmek için mi geliyosun? Önünde cok uzun yıllar var illa ki karşına biri ciksr zaten
00 Yorumla
+1 yılNeden ki 23 yaşındasın ve daha çok gençsin, kariyerine ya da derslerine her neyse odaklanman gerekirken evlilik mi düşünüyorsun? 23 yaş da üniversiteden yeni mezun olmuş birisinin yaşı ortalama yani. boş ver bu yaşta evliliği de git kendin için bir şeyler yap. Kurtuluş yolu evlilikte aşkta bilmem nede değil. Sende.
00 Yorumla
+1 yılBen ve eşimin önceden hiç başka biri olmamıştı hayatımızda. 24 yaşında tanıştık 25 nde evlendik 11 yıl oldu. İyiki daha önce başka biri olmamış hayatımızda ilk birbirimizde gözümüzü açtık. Anlayacağın şu an kötü gibi görünen ileride iyi ki dedirtebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılNasibin ne zaman nerden çıkacağı belli olmaz çarşıya filan çık görenler eve gelir zaten tanıyanlar.
Istediğin zaman evlenirsin dert ettiğin şeye bak01 Yorumla- +1 yıl
28 e kadar yolu var evliliğin bence kafanda fazla kuruyorsun.
Etraf evde kaldı der diye korkuyor olabilirsin. Genelde 24 olunca bile hemen evlilik yaşım geldi diye aceleye biniyorlar. Anladım ne demek istediğini korkuyorsun içten içe
+1 yılEvde kalmışsin ne yazık ki. Kimse sevmiyor ya da sevenler rol yapıyor gibi yaklasiyorsa evde kalmışsin. Ya çirkinsin, ya da güzel olsan bile şansın yok..
05 Yorumla- +1 yıl
Her halti neden guzellige yakisikliliga bagliyorsunuz lan etrafinizda sokakta hic mi cirkin olup evli olan insan gormediniz ne alakasi var
- +1 yıl
He amnkym milleti de tanımadan hemen etiketi yapıştırmaya meyilliyiz zaten. Sen kimsin ne boksun da böyle konuşabiliyorsun çok merak ediyorum açıkçası
- +1 yıl
Ne dedik lan awk
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 sana demedim kardeş melankolik kraliçeye dedim dbjsjdjsjdjs
- +1 yıl
Pardon cok pis gaza geldim ben de
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eve gelip kız isteme kaldımı hadi neyse hiç talip olanda mı olmadı ya çok çirkinsin ya da başka bir sebep var nsjs
010 Yorumla
Soran+1 yılBir kere bizim komşunun sözüne gittim orada bir kadın bana taktı. Kaynina kız bakıyorlarmış ondan.
Soran+1 yılHe ya. Benim yaşında kızı var. Kaynina kız bakıyormuş o yüzden bana bakıyormuş. Bence de yaşlıdır
Soran+1 yılYa neden?
Soran+1 yılYa peşimde olan çoktu da ben istemedim.
Soran+1 yılBelli bir yaşa kadar küçüğüm diye istemedim.
Yorumlar cahillik dolu nasibin nerde olduğunu bilmiyorsun bi bakarsın karşına yeterki doğru insan çıksın
11 Yorumla- +1 yıl
aynen ya ülkemizde ne düşük ıq lular var ya:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun super soru secilmesinin tek sebebi abaza erkekler ve fake kadin hesaplari. Site ilk ciktigi yilda bunlar yoktu. Evlendim esimde kullaniyor tek cumlesi "site abaza kayniyor" demesi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsya misın seni isticekler. Sen kafadan kalmissin. Zihniyetinin degişmesi dilegiyle. Pek umut olmasa da.
220 Yorumla- +1 yıl
Gelenek diye bi şey vardı ya haani 😃
Cevap sahibi+1 yılturklerin aptal gelenekleri.
- +1 yıl
Sadece Türklerin değil coğrafyanın geleneği
Cevap sahibi+1 yılYazik kafalarina o zaman. Yaşasin mal insanlar.
- +1 yıl
Sadece esya mi isteniyor kizim benim evlenmek istemek mesela niye konuyu farkli yerlere cekiyorsunuz ki biz erkekler olarak bizi de istemeye gelsinler keske ne var bunda gocunacak ayrica gelenek gorenekler yillar degistikce farkli sekilde yorumlanarak degistirilerek bu hale geliyor eminim ki ilk ciktiginda bu gibi senin anladigin seylere gelen art niyetli bir anlami yoktu
Soran+1 yılOna bakarsan flort edip sonra evlenenlerin de erkek tarafı , kız tarafının babasinin evine istemek için gidiyor. Sadece görücü usulü evlenmeyle alakasi yok. O bir gelenek. Sonuçta o kızı dünyaya getiren, o yasa kadae büyüten bakan kişilerden gidip kızı istersin onlar da verir. Birinin beni gelip babamdan beni istemesi bana kendimi eşya ve mal gibi hissettirme. Sadece kendimi sahipli, babası tarafından sahip çıkılmış hissettirir
- +1 yıl
Lan ne alakasi var esim alsin beni tapusuna gecirsin isterse dunden raziyim ne olmasi gerekiyor peki evlenmeye karar veren ciftlerin atmasi gereken adimi ne olmali nolacak aileler gorusup bulusmadan muracaatla mi damat gekin adayi kabul edecekler nasil isleyecek surec bir soyle sen
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşiyorsunuz bilmiyorum ama inş ahır değildir. Asd. s
- +1 yıl
Kumetlste yasiyoruz ya guzel burasi serin klima gibi ondan havadaki oksijen seviyesi degistiginden kafalar ucuk oluyor sizin agilda durumlar nasil soyle de dogruyu bilelim biz de nasil olmasi gerekiyor insanlar nasil evlenmeli isteme olayi sacma zihniyet kafasi olmayan insanlarin yaptigi is ki umarim aynisi basina gelmez umut olunca ne degisecekmis nasil olmaliymis onu merak ettim bir acikla lutfen olmasi gerekeni nedir bunun ogrenelim aydinlanalim
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 nickin yuzünden seni ciddiye alamiyom affet beni
Soran+1 yılYa babadan isteme merasimi olmadan nasıl olacak o onu anlamadım. Ayrıca baba kızı verirken kızın rızasını alıp veriyor. Yani o yuzden zaten baba vermiş olmuyor kız kendi gitmiş oluyor. Ama öyle formaliteden de bir isteme olur. Gelenek öyle
Cevap sahibi+1 yılAl gülüm ver gülüm diyorsun yani. Himm.
- +1 yıl
Nolur ciddiye al yalvaririm cok uzulurum bak bir garip dusunce tarzi hem isteme olunca zihniyet misin esya misin diyorsun hem de o is olmadan nasil olacak diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKiyamisuu. Ama sen beni ciddiye al yoksa üzülürüm. O iş olmadan nasıl olacak kim dedi. Ben oyle bir sey yazmadım. Nooo.
- +1 yıl
Aynen ben de severim tiramisu bol kahveli kalp carpintisindan geberesiye kadar yercesine hunharca yazdiklarini bir oku istersen ne dedigini anlamadigini dusunuyorum agzindan cikani kulagin duymuyor gibi
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 O iş olmadan nasıl olacak diye ben dedim
- +1 yıl
180 derece donus
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 Aga ben ben soru sahibi ben dedim onu
Cevap sahibi+1 yıl3 IQ ile yaşam savaşi. Bir kertenkeleden daha ne beklersin. Arizonadaki hemcinsleri gibi kafası fazla gelişmemiş. Hahahhahaha🤣🤣
- +1 yıl
Degil mi ya sorma cok zor boyle yasamak
+1 yıl23 yaş ne ki daha?
Ayrıca istemek ne kadar kaba. biriyle tanışırsın anlaşır seversin. uyarsa evlenirsin.
Evde kalmak da çok kaba.22 Yorumla- +1 yıl
Yolun yarısı
- +1 yıl
@WhoWantsToBeKing Hayatta hiç bir şeyin yaşı olamaz. Fizyolojik sebepler dışında tabi. 80 yaşında üniversite okuyabilir, 70 yaşında evlenebilirsin. 23 yaşında evlenip 24'ünde ölebilir, 70 inde evlenip 20 sene mutlu olabilirsin.
+1 yılboş ver bu yaşta ewlenip ne yapacan elin oğlu acımaz hamile bırakır koyar çocuğu karnına bu genç yaşta anne olmak zorunda kalırsın sonra...
00 YorumlaDaha çok gençsin mutlaka çıkar biraz tatlı bakışlı ol, insanlara gülerek Günaydın iyi akşamlar de dikkatlerini çekerek diyaloğ kurmaya calış
00 Yorumla
+1 yılSen 23 yaşında bunu söylersin 25 yaşında bir kadın olur derki keşke beni hiç kimse istemeseydi bekarlık sultanlıkdır der
00 YorumlaBenimde sevgilim hiç olmadı fakat çok sorulmakta sıkıyo yani çıkıp diyesim geliyo tek ben mi kaldım çevrenizde🤣 yaş daha erken yol çok uzun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, sakın öyle düşünme, daha geçsin 30 yaşın da evlendim pişman oldum erken evlendim hayatımı bitirdim diye.
00 Yorumla
+1 yılNasipse evlenirsin evlenemem diye kafana takıp düşünüp durma kafanı yorma boşuna nasipse rabbim yazdıysa evlenirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Dua et namazlardan sonra hayırlı bi kısmet çıksın karşına
- +1 yıl
Diye dua et
+1 yılNasil olmadi ya ben bi teraviye gittim de eve gelen gelene doluştu soran sorana akrabalarda zaten oyle marifetliysen tatli dilliysen gelen cok olur🤣
00 Yorumla
+1 yılÖyle korkak olma varsa nasibin gelir bulur seni sana şu anda verilen sadece vesvesedir kötü yola düşmen için şeytan vesvese veriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize sıfat takmayınız. Eskilerin yalanıdır evde kalma mevzusu. Kısmetin ne zaman çıkacağı bilinmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ohoooo sen bunu diosan biz napak yas 31 bide denizin ortasindayim o zaman ben hic hayal dahi kurmayayim
02 Yorumla- +1 yıl
Kısmetinde deniz kızı vardır belki reis
- +1 yıl
😂🤣@arasreis02
Ya 23 ne ki daha, Allah aşkına bebeksin daha baby ya
10 Yorumla
+1 yılFlört bile etmediysen ilişkiler konusunda deneyimsizsin ama evde kalmış değilsin
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kız yoktur zevksiz erkek vardır aidlaşdmsşkf
12 Yorumla- +1 yıl
Soyismimizin aynı olması sndh
- +1 yıl
Sşdmösşfk
+1 yılKızım daha 23 yaşındasın neyin derdi bu 😂 sen bi geri dur senden öncekiler var daha
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah ne samimi yorum lan bu
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 😂
+1 yılBunları konuşmak için çok gençsin benim bile umudum var sana ne oluyor😆
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha 23 yaşındasın ne evde kalması daha Cook var ona
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılAaa tabi 23 yaşındayım evliyim ve hamileyim bir kızım oluyor çok geç kalmışsın
10 Yorumla
+1 yılSenin sorunun üstünde 38 yaşında bekarım sorusu var. Sen daha yeni başlamışsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda da mı kimse tanışmak istemedi onu geçtim, resmin olmayan bir instagram hesabın olsa bile en az 100 kişi yazmıştır bir hafta da bu terslikte bir işlik var
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar fiziksel özelliklere göre yazdığı için olma ihtimali var kadın içinde erkek içinde geçerli herkes herkesi tipe göre değerlendiyor çünkü
- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat