Sözlerine sadık olmasını. Benim için bir söz sadece “Söz veriyorum.” cümlesinden ibaret değildir. “Yarın seni arayacağım.” cümlesi benim için bir söz anlamına gelir, eğer beni aramayıp buna dair de bir haber vermemişse o kişiye olan bakış açım değişir ve o kişi gözümde sözünü tutmayan birisi haline gelir. Sözünde durmayan biri için ben de sözünü tutmayan birisi haline gelirim onun için.
Sen gelmeden önce dünyanın rengini bilmiyormuşum hayatım seninle ahengini buldu diyecek ve hissedecek bir yol arkadaşı. Aynı zamanda sevgine biaat edecek. Seni olduğun gibi sevecek merhametli uysal sadık biri.
Sadık olsun , merhametli olsun , yeri gelsin kadınım olsun yeri gelsin ailem olsun yeri gelsin çocuğum gibi olsun ama hep olsun öyle bir var bir yokmuş gibi olmasın
2 gün once meditasiyada böyle soru verildi ruh eşinin nasıl biri olarak tanımalarına?😂👍Bende beni bir ömür boyu sevecek ve bana anlayış gösterecek biri demisdim.
Pncelikle bir an önce karşıma gelmesini 🤣 sonra beni yasadiklarimls vesaire yani olduğum hobi kabul etmesini ve beni çok sevmesini evli oldak bile aşka ve sevgiye devam etmeyi ama kimse çıkıyor😥
ay aynı ben valla o kadar çok beklentim var ki evde kalırım artık diye düşünüyoru :p gerçi benimkiler normal insani özellikler ama olşun bu zamanda bu özelliklere sahip pek kimse kalmıyor :(