Aynaya baktığında, ne aynanın sana gösterdiğini; ne de paralel evrendeki yansımanı görürsün.. O an ne görmek istiyorsan onu görürsün sadece. Buna aynaların sihri diyorlar. Sadece biz değiliz kendimizi kandıran; aynalar da kandırıyor bazen aynadaki bizi...
Yanılmıyorsam Budistlerin inancıydı ya emin değilim; bedenlerini tapınak olarak görüyorlar. Bende de o inanış var. Hatalarımı kusurlarımı, her türlü yara izini seviyorum. İnsanım ve yaşıyorum, yaşarken bazı izler alabiliyorum. Geçen saçımda beyaz görmek beni bi yıktı ama topladım sonra kendimi orası ayrı. Şu dünyada en yakın dostum bedenim, biraz saçma gelecek sizlere ama bazen bedenle ruhu ayrı düşünüp bedenimi ruhumun evi olarak düşünüyorum. Eh haliyle de beni asla yarı yolda bırakmadığı için, her sorunun üstünden geldiği için arada omzumdan öperek teşekkür ediyorum kendisine😂 aynada gördüğümden de memnunum kısacası, göremediğimden de...
Aynaya baktığımda gördüğüm ben mutluysa eğer ben de güzel bir genç kadın görüyorum. Eğer mutsuzsam yaşlı birini görüyorum. Ruh durumum ile ilgili bu durum. Aşk ile baktığı zaman gözlerim çok daha güzelim 🤭
Aynada gördüğüm kişiden mutluyum. Kendimle barışık bir insanım ve her halimle seviyorum kendimi. Yakışıklı bir insan olmayabilirim ama benim de kalbim yakışıklı 😅 bu da bana yetiyor. Çünkü dış güzellik geçici ama iç güzellik kalıcı. Önemli olan içimdeki beni keşfeden insanların etrafımda olması...
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Hiç bu kadar mutlu hissetmedim. Yeni yıl bana çok yeni şeyler getirdi. Artık nasıl daha mutlu olacağımı gayet iyi öğrendim. Aynaya baktığımda tebessüm ederek aynen bu şekilde devam etmelisin diyorum.
O aynayı kırmak istediğim zamanlar oldu. Eskiden. Bazen hala sinirlenirim bakınca. Ama hayır, her şeyiyle kabul ettim onu. Kusurlar giderilir, hatalar düzeltilir, günahlara tevbe edilir. Hayatı kendime zindan etmem hiç bir şeyi daha iyi bir hale getirmeyecek. Bunun bilince olarak yaşıyorum.
Ben kendini çok seviyormuş gibi yapıp aslında çok acımasız eleştiren birisiyim. Zayıf biri olmak isterdim... Beğendiğim hiç bir kıyafet üstümde istediğim gibi durmuyor. Ne yapsam kilo veremiyorum. Mutsuzum.
Kendimle, tüm vücudum ve benliğimle mutluyum ve bu hayata bu bedenle, bu kafayla, fikirlerimle bir kere geleceğim. Bunu sevmediğinizde bile alışmanız, çok göze batıyorsa değişmek için çaba sarf edebilirsiniz.
Evet niye olmayayım hayat benim hayatım kimseye hesap vermek zorunda değilim kimsede hayatım konusunda hüküm vermek hakkına sahip olmadığı gibi hayatımı kim ne der diye değil ben nasıl istiyorsam ona göre yaşarım beğenmeyeninde canı cehenneme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değilim kalbin güzelliği düzgünce sevmek hiçbir ise yaramıyor. Bütün kızların gözü en namuslusunun bile gözü hep yakışıkli serseri tiplerde.