Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insandan mesaj geldiğinde hangi şekle bürünüyorsunuz? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ahanda ben bu hanım ablamız gibi olayrummm. 😂 siz? Fotoğraflarla örnek verenlere 1 dilim çaklıtlı pasta hedaye edeyrummm. ☺️🙏🏻 🍰 🧁 Sevdiğiniz insandan mesaj geldiğinde hangi şekle bürünüyorsunuz? Sevdiğiniz insandan mesaj geldiğinde hangi şekle bürünüyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sevdiğimden mesaj beklerken, bildirim sesinden sonra ekranda Turkcell yazısını görünce benim bünyede oluşan çöküntü 1 0 Yorumla
Jale_333 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben de bu abla gibi oluyorum valla hatta abimler falan anlamasın diye birden fark edip ciddi duruyorum sonra onlarla konuşuyorum ama konuşma şeklimi görmeniz lazım bomboş cümleler kurup saatlerce kahkaha atıyorum... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Heyecanlanıyorum ve mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevdiğimden mesaj gelmiyor çünkü sevdiğim yok. Ancak bir zamanlar vardı ve aynen bu şekle bürünüyordum. Hatta bu bile az kalır 😅 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl oha benim pijamalarımın aynısı 😂 bi an kendim oturuyorum orada zannettim 😂 soruya cevap yüzümde ahmak bi sırıtma olur 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Offff görselde kendimi gördüm... Bu gülüşün sonu hep hüzünle bitiyor. 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ağzım kulaklarıma varıyor ama şu an olmuyor gerçi flwöüxskcjdpcöepckejfj 0 0 Yorumla
m0-on Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Mesaj atmak için can içinden can çıkartıp can atıyor ama tıpış tıpış abisi:) 0 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Sırıtıp duruyorum saçma sapan 😂 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ay bende fotoğraftaki kadın gibi oluyorum 😅😅 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Mutlu ve heyecanlı.. 0 0 Yorumla