Gerçekten bazıları ailelerden utandığı için bu konulara giremiyor
Görücü usulü evlilikte görmeden nasıl risk alıyorsunuz?
Gerçekten bazıları ailelerden utandığı için bu konulara giremiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görücü uslulü dediğin şey, birilerinin önerisiyle tanışıyorsunuz. Yani bu aile olabilir arkadaşlar olabilir. Görmüş ve sana uygun olacağını düşünmüş gibi. Yani Ailelerin kanatları altında olduğundan ya da hatırlı kişilerin arada olmasından dolayı evliliğe giden süreçte taraflar birbirlerini yıpratmaktan imtina ediyorlar. Hem daha uzun ömürlü ve sağlıklı evlilikler kuruluyor. Zaten gördün beğenmediysen bir daha konuşmuyorsun. Bazıları görücü usülü deyince korkulu rüyalar görüyor. Sanki direk nikah masasına oturup karambole evleniyorlar gibi. Yok öyle bir şey.
Görücü usulünü çok yanlış anlamışsın herhalde, birbirlerini hiç görmeyen tanımayan insanlar aileler aracılıgıyla tanışırlar, bi söz nişan felan olur zaten bu söz nişan birbirlerini tanımaları için o sürede nişan atabilirler ayrılabilirler devam etmeyebilirler 👍👍
Görücü usulü denince aklınıza ne geliyor sizin direk nikah masasına falan gitmiyolar sadece iki tarafın önerdiği kişiyle tanışma muhabbeti oluyor devamına karar vermek sana kalmış.
Eski görücü usulü ile karıştırdın sanırım. O zamanlar görmeden evlendiriyorlarmış. Damatla gelin düğün günü görüyolarmış birbirlerini. Şimdi öyle bir şey yok ki. Kızı veya erkeği tanıyan biri tanışmalarına vesile oluyor. Sonra görüşüyorlar anlaşırlarsa nişan vs o şekilde gelişiyor süreç.
Cevap
13Cevap
Çok saçma eski çağda kalmış bir şey bence
Severek evlenınce istediğin gibi çıktıgını mı düşünüyorsun aynı evın içine girmeden kimse huyunu belli etmiyor
görmüyor değiller. sadece aile aracılığıyla tanışıyorlar gerisi inormal şekilde devam ediyor
aşırı şeriatcılar kalmıştır sadece
o yüzden çağırın ewe sağına soluna bi bakın istediiniz gibi çıkmaması riskine karşı 😂😂
Görücü usulü ile evlenipte boşanana denk gelmedim hiç ve geneli de mutlu oluyorlar
tanımadan etmeden evlenin de bulun sonra belanızı :D
Tanışıyorsun artık çok iyi tanıyorum dediğin kişiler bile değişebiliyoo
Ne konuda risk almaktan bahsediyorsun görücü usulü tanıştım nişanlımla sorularını cevaplamak isterim
Kisa surede tanıyamazsın ama
Normalde bulamıyor musun
Bende merak ediyordum güzel soru
21 yüzyıladayız görücü usulü evli'lik ne demek ya arapmısınız
NE alaka ya? sonuçta konuşurlar
Supriz yumurta
Sıkıntı büyük
Büyük risk
Ben içime almadan evlenmem
@whereismymindamk patlak kizimiza bak neler diyo cifjc
@1a9y0ç3a bu patlak kiz kudurmusss
Öyle evlenmem