Kendi fotolarima sanki eski sevgilimin gozunden bakarmis gibi bakip melankoli yasiyorum biliyorum sacma ama siz de yasadiniz mi?

Arkadaslar niliyorum uzun ama lutfen fikrinizi belirtin.
Whatsapp falan engelli, bu arada kendksini seviyorum ama ayrilmak zorunda kaldim cunku ilerde mutlu bir evlilik olmayacaktı. Ama cok da uzuluyorum seviyorum cunku.
Bana yazmayi denedi bulusmayi denedi ama barisirim diye kabul. etmedim daha da yakti canimi.
Bir yandan da whatsapp disinda kullandigimiz bir uygulamaya fotarimi koyuyorum sadece onun gorebilecegi sekilde ayarladim ve bakiyor da eminim. Bana yaptiklarindan dolayi pismanlik cekmesini ve kaybettigi seyi gormesi icin yapiyorum aslinda bunu. Ve asil sorum şu, biliyorum sacma ama fotarima bakarken sanki onun yerine gecip pismanlik duyuyormus ve sanki beni ozluyormus gibi hayal edip melankolik tavra giriyorum. Hatta kendi fotolarimi inceliyorum sanki o beni inceliyormus gibi. Bu benim icimi rahatlatiyor. Bu durumu uzun zamandir yapiyorum , siz de buna benzer seyler yasadiniz mi?
Kendi fotolarima sanki eski sevgilimin gozunden bakarmis gibi bakip melankoli yasiyorum biliyorum sacma ama siz de yasadiniz mi?