Hiç bir erkeğe dokunmamış kadın var mı?

Seveceğim kadının hiç bi erkeğe dokunmamış olmasını çok istiyorum sizce böyle bir şey istemeye hakkım var mı timam geçmiş yaşantısı beni ilgilendirmemeli biliyorum ama kim istemez ki sevdiğinin sâdece kendisine dokunacak olmasını
tabi tertemiz kalbi olan birini bulabilirşem geçmiş ilişkilerinede takılmam çok katı bi kriterim değil aslında tek kriterim güzel bi kalbi olması ama bence bunu istemeye hakkım var diye düşünüyorum sizce bu isteğim önemli mi?

Şimdi sen öyle misin ki öyle birini istiyorsun diyenler olacak elbette ama öyle birini istemek için öyle olmak gerekmiyor.

Ha yinede söyleyeyim ben ömrüm boyunca tek bi kadına bile tokalaşmak için dahi dokunmadım kendimi evleneceğim kadına saklıyorum nikahsız sevgilime bile dokunmam bu yüzden sevdiğimede kendimede bu engelle acı çektirmemek için real ilişki yerine uzak mesafe ilişkisi tercih ediyorum sırf bu yüzden edilen tüm teklifleri reddettim kalbimi çevremdekilere karşı kapattım kimse bana karşı bir şey hissetmesin diye aynı sınıfta okuduğum kızlara selam bile verip yüzüne bakmıyorum samimi sevecen biriyim erkek arkadaşlarıma karşı çok ilgi sevgi doluyum hepsini kardeşim gibi severim ama 4 yıl beraber okuduğum kızın yanında bile yürümüyorum yakınlaşınca ya da muhatap olunca daha fazla yakın olmak istiyorlar ben kimsenin bana karşı platonik yaşamasına sebep olup üzmek istemiyorum ama bu birazda benim suçum bu kadar datlı olmamalıydım :p

Sonuç olarak evlenecek yaşa gelip hazır olana kaday uzaktan sevmek istiyorum bu temas engelini benim koymuyor olmam beni çok daha mutlu edecek sevdiğim kişide bu sebepten dolayı bana kızamayacak diye düşünüyorum.

(Aşk bedenine dokunmak değil kalbine dokunmaktır)

Benim için aşk arı gibi her çiçeğe konmak değil tek bir kadında hayat bulmaktır o yüzden tertemiz bi hayâtım olşun çamura bulanmayayım istiyorum ha yinede çamura bulanmış birinide aşkımla arındırabilir tertemiz kılabilirim ama öncelikli tercihim kendim gibi birini bulmak

Umarım herkes hayâlindeki sultânına kavuşuy...😇
De git ordan manyak bu zamanda nirden bulcen
Hak ediyoyşun inşallah bulurşun
Bulurşan ben aliyim
Çok beklerşin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: