O böyle şeyleri pek sevmez, kendi kardeşi ya da annesinde bile ama benimle evli olduğundan beri birazcık kabullenmeye başladı. Ama bunu da abartı buluyor işte.
Onların düşüncesi değil olay. Eşim genel olarak kimseye güvenmeyen bir tip. Tabi ben istisnayım:) ve beni normalde yakınlarla olsak bile sürekli yanımda olmak ister. Boyum da 1.64
Evde kutu yapıp içine soksun seni o zaman bakan insan her şekilde bakıyor bunun bilincinde ama seni şuanki mutluluk nedeninden mahrum ediyor haberi yok
Yani eşim herhangi bir kadının kabul edebileceği kadar anlayışlı bir adam değildir ama ben onu bu şekilde kabul ettim bile. Çoğu zaman ikimiz de birbirimizin isteklerini uygularız ama bazen anlaşamayız. Tıpkı bu elbise olayında olduğu gibi ama hep de onun istediği gibi yaşayacak değilim ya
Yok artık alıştık birbirimize. Nerdeyse dört yıldır kabullendim ben onu, aynı şekilde benim de kabul edilemez özelliklerimi o torpuleyip kabulleniyor. Bu işler karşılıklı
Az once mesaj attım ama eve gelince konuşalım dedi. Allahtan bu kez hayır demedi:) vazgecmedigimi anlayınca yumuşamış olabilir. Güzel dileğiniz için teşekkürler:)
Gecelik olsa abiye bölümünde olmazdı. Ayrıca gereken edebi nerde göstermem gerektiğini iyi biliyorum. Cenazeye değil eşimin kardeşinin düğününe gidiyorum:)
Evet, böyle söyleseniz daha iyi olurdu direkt edep diye girince normal olarak ben de tepki gösterdim çünkü bana edebi ahlakı başka birinin öğretmesine gerek yok
Bilmediğim bir dine mensup olmam zaten. Ayrıca öbür tarafı bırakın da ben düşüneyim. Namus kişinin Allahla arasındaki olaydır, bu dünyam da öbür tarafım da sizi hiç alakadar etmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sende bu kadar dinç misin
Anlamadım?
yane açık diyeyim
herkes bacak sergileyemez
Düğüne gidiyorum sonuçta ve fiziğim uygun niye giymeyeyim ki
ewer düğünde bu giyim
çokk doğall.. boy kaç sende
ve umarım basenlerin kendini
belli eden cinsten dirrr
fiziğin nsll
Sana ne
lütfen hemen kötüye çekme
rica minnet bir soru
Sende başka elbise dene
Ama bunu çok beğendim
Bi şekilde ikna et o zaman ne bileyim anladın işte
e yani görümcen bide ne gerek var
Sonuçta eşimin kardeşi tabi ki elbise giyeceğim ama eşim bunu fazla açık buluyor
e tabi biraz dekoltesi var
Ama çok güzel:) giymezsem içim rahat etmez
Elbisede bir şey yok ki gayet güzel
O böyle şeyleri pek sevmez, kendi kardeşi ya da annesinde bile ama benimle evli olduğundan beri birazcık kabullenmeye başladı. Ama bunu da abartı buluyor işte.
Yerine göre bunu da kabul etmeli bu yaptığı abartı oluyor aslında yani seni biliyor tanıyor nasıl davranacağını ne yapacağını bildiğini düşünmeli
Bu elbise vücut tipine uygun mu bu arada
Tabi ama akrabaları falan olduğu için ve o sürekli de yanımda olmayacağı için böyle düşünüyor
Boyum biraz daha kısa ama onun dışında gayet olabilecek bir kıyafet
Akrabalarının düşünceleriyle hareket etmesi çok saçma buluyorum böyle şeyleri
Boyun kaç
Onların düşüncesi değil olay. Eşim genel olarak kimseye güvenmeyen bir tip. Tabi ben istisnayım:) ve beni normalde yakınlarla olsak bile sürekli yanımda olmak ister. Boyum da 1.64
Evde kutu yapıp içine soksun seni o zaman bakan insan her şekilde bakıyor bunun bilincinde ama seni şuanki mutluluk nedeninden mahrum ediyor haberi yok
Boyun o kadar kısa değil resimdeki kızda en fazla 1.70tir topuklu giyince uygun olur sana
Yani eşim herhangi bir kadının kabul edebileceği kadar anlayışlı bir adam değildir ama ben onu bu şekilde kabul ettim bile. Çoğu zaman ikimiz de birbirimizin isteklerini uygularız ama bazen anlaşamayız. Tıpkı bu elbise olayında olduğu gibi ama hep de onun istediği gibi yaşayacak değilim ya
Bende bundan bahsediyorum zaten bu şekilde bir yere varılmaz kötüye gider çabuk sıkılırsınız
Yok artık alıştık birbirimize. Nerdeyse dört yıldır kabullendim ben onu, aynı şekilde benim de kabul edilemez özelliklerimi o torpuleyip kabulleniyor. Bu işler karşılıklı
Tamam şimdi de kabul etsin bu elbiseyi 🤭
Yokk asla geri dönmez hayır dediyse
Ne yapmayı düşünüyorsun
Yalvarmayı
Farklı bi ortamda yalvarmayı dene kadınlık ruhunu kullanarak 😊
Kıyafeti gecenin sonunda üstümden sen çıkaracaksın dedim, onu giymesen de ben çıkaracağım diyo, ben şimdi ne diyim bu adama
Basit cümlelerle ikna olmaz farklı şeyler yap farklı bir ortamda
Deneyeceğim
Başarılar dilerim umarım mutlu hissedeceğin sonuç alırsın
Umarım, teşekkürler:)
Ben teşekkür ederim izin vermezse ben izin veririm sana 🤭
İşe yaramaz ama gönlün olsun duymakta iyi gelir 🤭
Sen izin versen de gidip giyemem ki içimde kalır, ama yine de teşekkürler
Bunu sana söylemem bile ufakta olsa gönlünü hoş eder giymeyi boş ver 😊
Aynen öyle
Yinede tam sonuç alarak mutlu olmanı dilerim
Az once mesaj attım ama eve gelince konuşalım dedi. Allahtan bu kez hayır demedi:) vazgecmedigimi anlayınca yumuşamış olabilir. Güzel dileğiniz için teşekkürler:)
Şansıma iyi bir konuşma olur umarım ben teşekkür ederim 🙏🏼😊
❤
Teşekkür ederim bunun için 😊
Aksamında ikna et
Onu da denedim. Üzerimden çıkaran sen olucaksın diyorum. Geceliği de ben çıkarıyorum bu da aynısı diyor🤦🏼♀️
Yok yok öyle değil yaz tarif ediim, 😂
Ne demek istediğini anladım ama inan her yolu denedim. Olmuyoo
Oyle degıl benım dediğim işe yarar
Nedir
Burdan söylesen
Yaptığımı burdan anlatmiyim canım olmaz
Çokkk hoşşş
Gel bir de eşime söyle
Söylerim
:)
😀😀
Doğru diyor
Fazla abartıyor bencr
Gecelik bu kardeşim ne abartması abartan sensin biraz edep yaa
Gecelik olsa abiye bölümünde olmazdı. Ayrıca gereken edebi nerde göstermem gerektiğini iyi biliyorum. Cenazeye değil eşimin kardeşinin düğününe gidiyorum:)
Biraz daha kapalı elbise tercih edebilirsin tercihim müslüman misin sormayı unuttum
Evet, böyle söyleseniz daha iyi olurdu direkt edep diye girince normal olarak ben de tepki gösterdim çünkü bana edebi ahlakı başka birinin öğretmesine gerek yok
Dinimizde böyle açık şeyler giymek günahtır bunu biliyor musun peki canım diğer tarafıda düşünerek yaşamak lazım yanlış anlama uyarıyorum sadece
Bilmediğim bir dine mensup olmam zaten. Ayrıca öbür tarafı bırakın da ben düşüneyim. Namus kişinin Allahla arasındaki olaydır, bu dünyam da öbür tarafım da sizi hiç alakadar etmez
Sevabıda bilmeniz lazımdı ama herneyse böyle hemen saldirisa geçmeniz yok yakistiramadim size ya 😱
Saldırıya geçmeyince sevap mı işlemiş oluyorum? Beni tanımadan hakkımda yakıştırma yapmanız da ironik
Hayır ben uyarınca sevaba giriyorum hatırlatınca canım
Yakıştırma nedirr aa cok yanlış anliyorsun veya öyle anlamak istiyosun yok yakistiramadim bir müslüman kizina