Yok ya pek tarzım değil çabalarsam sadece kırdığımdan %100 emin olduğum da çabalıyorum aksi halde gidenlerle pek işim olmaz olsa bile genel de selam yazdığım da normale döndüler şeytan tüyü vardır belki de bilmiyorum beni hiç yormadılar eski sevgililerim 😁
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski konuştuğum ve kısa bir süre flört ettiğim biri ile defalarca toksik bir iletişimim oldu. Kavga edip sonra geri konuştuk vs. Ama en son ben iyice hakaretleri abarttım ve yıkıcı davranışlarım oldu, kendime göre haklıydım, ince detayları görüyordum, onun beni anlamasını ve empati yapmasını, benim tarafımdan bakmasını istiyordum. Ama yine de o kadar hakaret etmem yersizdi ve sadece beni kötü gösterdi. Ne kadar haklı dahi olsam yine de o sözler, o davranışlar ve toksik bir iletişim tarzı beni çok kötü gösterdi. Geri dönüşü asla yok bunu çok iyi biliyorum.
Hatta daha geçen yine çok sinirlenip saçma sapan mesaj atıp geri sildim falan. Neden, çünkü bilinç altımda olayları istediğim gibi çözememiş olmanın bana verdiği bir yük ve baskı vardı. Ama sonra kendimin iyice farkına vardım. Geri getirmek isterdim, zamanı geri almak isterdim, onunla adam akıllı konuşup benden nefret etmemesini isterdim, kin ve nefret istemiyorum hayatımda aslında, küslük istemiyorum. En azından bana hakkını helal etmesini isterdim. Yaptığım deliliklerin farkına iyice vardım ama bunların altında yatan sebepler var tabi ki de. Bunlara sığınmak için söylemiyorum ama kimse boş yere delirmiyor bu hayatta. Ama bunu anlayabilen insan çok az, hatta bazen hiç olmuyor.
Ben değilde ayrıldığım hanımefendi 4 kere geldi ben değiştim düzeldim dedi ama maalesef sâdece laftan ibaretti samimi olmadığı için karaktersizliğine devam ettiği için hep eli boş döndü azıcık utancı kaldıysa daha da gelmez diye umuyorum beni kaybetmesin diye çok uğraştım hakettiğinden fazla şans verdim ama kıymet bilemediii umyumdada değil artık benden uzakta mutlu olşun
Giderken herkes gibi olmuyor peki kardeşim. Geri gelince farkı ne olacak? Bir kırık kalp bırakıp dönen kişi o kırığı yapıştırsa izi kalır. İzi olan her şey şüphelidir. İlk gittiğinde tanimiyormuydun diye sorarlar adama. Madem tanımıyordun neden aldın hayatına derler. 😀
Şöyle düşünelim; belki de emin değildi ve emin olmak için gitti. Ben gittim ama ben yokken bakalım ne yapıyor? Aç köpek gibi kızlara mı salça alıyor veya bana dediği gibi sadakatli mi? :D bunlar ince detaylardır kardeşim.
Kardeşim bunu yapan biri. Deneme tahtası olarak herkesi kullanır. Ben deneme tahtası olamam. Emin olamadığı birini hayatına almayacak. Yani beklesin iyice emin olsun. Ne o öyle önce deneme yap sonra uçak yap at. Gittiğin de yıllarca mi biyle takip edecek. Ölme eş*ğim ölme dedirtir insana. 😀 Zaten bu soruların sorulması saçma olur. Kızlara salça çapkın olan biri zaten tanımaya çalıştığında belli olur ya da tanıdıkça ortaya çıkar. Haksız mıyım?
Kardeşim emin olmayan biri birinin hakkına girmeyecek bence. Ben emin olmadığım bir ilişki istemem. Sonuçta hem birine emin olmadan "evet" demek hem de kalkıp çekip gitmek, kul hakkıdır. Bu gitmelerin zamanı olmaz. Kalkıp kimsede bu durumdan ağlamayacak bence. Giden birini herkes beklemez yani. Kimisi gidene gittiği gün noktaya koyar. Kimisi yıllar sonra. Yıllar sonra koyan biri de ilişkisine sadakatli kaşığı için ve güven sorunu oluştuğu için kimseyi hayatına almaz. Gittiği gün başkasını hayatına alan da ilk olarak sevgisi günlük olduğu için olur ve buna da bir şey diyemem. Sonuçta kendi kararları olur. Yani sonuç olarak insanoğlunda akıl varken gitmeden düşünecek. Diğer yönden bazı kişiler giden döndüğünde kabul eder. Kabul edenlerin bir kısmı Ayn idurumla yine karşılaşır kimi de karşılaşmaz belki. Ben gitmekten yana oyunu kullanıyorum. 😀
Zaten yaşayıp görmek en iyisidir. Yaşamadan, yaşanmışlık var sayarak yola devam etmek belirsiz bir insanın yapacağı iştir. Günümüz ilişkileri lay lay lom olduğu için ciddi ilişki arayan kişiler emin olmak için bazı yollardan geçer ve geçirtir. Önemli olan nasıl kaldığımızdır. Kimse için kendi mi bozamam :D
En önemlisi zaten bir şeyleri bozmamaktır. Yaşayıp gördüğümüz hayat bellidir. 😀 Bir de kendisinden gidilen açısından bakınca şöyle giden birine gitmiştir şüphesi de oluşur. Sonra belki başkasına. Giden alışmıştır bu türle şeylere belki de. İstediğini bulamadığı an kafasına tak edince dönüyor da olabilir. Yani hayat yaşadıkça her etkiyi bırakır.
İnşaallah kaçıran olmaz kardeşim. ☺️ Her daim güzellikler yanında olsun. Ben çalışmaya tüyer. Akşam mesaim başladı, yemek sonrası. 😀 sağolasın kardeşim. Sende Allah'a emanet, görüşürüz. 🖐️😀
Bana kötü davranan sevgilimi terketmiştim oda pişman oldu geri döndu koca adam aģladı. Yani geri dönen oldu döndürende ben oldum. Hiç geri kazanmaya çalişmadim. Çunku kimin için değer kimin için deģmez ölçebiliyorum. Eģer değiyosa hiç kaybebetmemen gerekiyodur. Deģmiyosada hiç başlamamak gerekiyor.
Hayır çünkü birisi eskidiyse tekrar yenilenemiyor maalesef. Çabalar da boşadır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet çalıştım o size çizgiyi çektiyse sadece totosunu kaldırmış oluyosunuz. O yuzden gittiği yerde kalsın geri döndürmeye uğraşıp da iyice şımartmayın. Her seferinde terkedilmeye mahkum olursunuz. Iz biraktiysaniz er geç o size gelir. Onu geride bırakıp yolunuza baktığınızda geri geliyolar genelde
Hayır hiç öyle bir durum yaşamadım. Şayet yaşadığım ihtimali üzerinden gitsek bile boş sebeplerden ayrılacak biri değilim. Demek ki affedemeyeceğim şeyler olmuştur. Neticesinde de geri kazanmaya çalışmazdım.
Devam ediyorum ama aslında gelir ama beni tüm kalbiyle hissedip bana gelmediği için ben ayrıldım flörtümden ama seviyorum da 😂 bi yıldır böyleyiz onunla
Bir kere giden yine gider boşuna zaman kaybetmeye takınti yapmaya gerek yok o hayatında mutluysa sen niye üzuleceksin kendi kendine saçma yani bu sevgi değil
Aslında olmamaşı çok iyi ya bende 19 yaşında yani bu yıl ilk defa bulaştım bu oyuna o kadar pişmanım ki... hele birde ömrünü tek bir kadına adamak isterken ayrılıklar yaşamak çok yıpratıyor güzel gözlerimde yaş bıyakmadılay :(
Ay genelde melek deyleyde böcükde iyiymiş umayım çen hiç bi zaman ayrılık yaşamaz ilk seferde doğru kişiyi bulup ömür boyu musmutlu oluyşun güzel gözleyinin ışlanmalına hiç izin veyme oluy muu gerçekten kimse için değmiyoy tek bir damlamıza bile
Hislerimi okudun, ben hatta devamını da getirmek istiyorum. Bazen hayatımıza kötü insanların girmesi bizim iyi insanlarla tanışmamıza vesile olur. Ben tam da bunu yaşıyorum..
Evet evet yanıyorsak kül olmak için değil pişmek için ya da mum gibi ışıldamak için yanıyoruz başımıza gelen her şey bizi daha da güçlendiriyor kapanan her kapı daha güzel kapıların daha güzel günlerin muştucusu oluyor herkes hak ettiğini mutlaka yaşar biz galbimizin güzelliğini muhafaza etmeyi başarabildikten çamura bulanmadan yaşayabişdikten sonra eminim güzel günler bize koşa koşa gelecek gelmessedd biz gideriz kulaklarından tutup sürüye sürüye getiririz güzel günlerin bizden kaçışı yok hihihi
Bi ezgi bırakiyim: "Bir sabah gelecek kardan aydınlık"
Evet evet yanıyorsak kül olmak için değil pişmek için ya da mum gibi ışıldamak için yanıyoruz başımıza gelen her şey bizi daha da güçlendiriyor kapanan her kapı daha güzel kapıların daha güzel günlerin muştucusu oluyor herkes hak ettiğini mutlaka yaşar biz galbimizin güzelliğini muhafaza etmeyi başarabildikten çamura bulanmadan yaşayabişdikten sonra eminim güzel günler bize koşa koşa gelecek gelmessedd biz gideriz kulaklarından tutup sürüye sürüye getiririz güzel günlerin bizden kaçışı yok hihihi
Umarım karşına hep kendin gibi güzel insanlar çıkayda yaşadığın tüm acılayın diney ömrün boyu muşmutlu oluyşun noluyşa olşun hep mutlu ol kimsenin çeni üzmeşine izin veyme
Bi ezgi bırakiyim: "Bir sabah gelecek kardan aydınlık"