Kendisini hep haklı sanıyor?

Arkadaşlar ben yeni evlendim ve sorun yaşıyorum kaynanamdan dolayı. Kendisi her şeye aşşırı müdahale ediyor. En küçük olayda bile ona sorulsun onun fikri alınsın istiyor. Fikrini almadığımız halde hep müdahale eder şunu böyle yap bunu böyle yap diye. Geçen elbise alacaktım çarşıdayken, yok ben onu beğenmedim şu daha güzel şunu al diye ısrar ediyor. Yahu ben giyeceğim o elbiseyi? Bana ne senin beğendiğinden, ben beğenmemişim sonuçta senin dediğini. Arkadaşlarıma bile karışmak istiyor, o karar vermek istiyor kiminle arkadaş olup olmayacağımı. Çünkü insanlar kötü olabilirmiş ve kaynanam insanları iyi tanırmış. Daha buraya uzu olacağı için yazamadığım bir sürü şey. Neyse eşime anlatıyorum senin annendir lütfen sen aradaki çizgiyi koru diyorum. Çok tartıştık bu konu yüzünden o benim annem ne yapayım diyor ama oda bazen abartıyor, annesini kırmak istemiyor ama oda farkında işte annesi bana müdahale edince direk eşim tepki veriyor. Sonra da kaynanam beni kenara çekip ben seni kızım gibi seviyorum ikimizin arasında oğlumu koyma, bende koymayayım sende koyma falan dedi, yani benimle ilgili şikayetlerini oğluma anlatma diyor yandan yandan. Trip atıyor bir de. Yahu az kendine dön bak, herkes şikayetçi bu müdahale ve aşırı kontrolcü tavırlarından, insan hiç mi özeleştiri yapmaz ya?
Kendisini hep haklı sanıyor?