Nasıl yazasım var varya saatlerce onu nasıl sevdiğimi anlatasım var daha önceki mesajlarıma (önceden de bildiği duygularımi anlattığım mesaj) görüldü atmıştı sanırım ne diyeceğini bilmediğinden. Şimdi yazasım var ama diyorum ki ne yazacaksın yine görüldü atacak. Napayım şimdi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görüldü atsın ne olabilir ki?
Kalbim kırılır
Boş ver üzülme böyle güçsüz ve zayıf izlenim bırakırsın
Yazayım mı yani
İstersen yaz
Ne yaziyim nasil basliyim onu bile bilmiyorum
sesli mesaj at bence bildirimlerden okuyup görüldü bile atmayabilir
Ondan da korkuyorum
ya at gitsin boş ver için rahatlar
Bir şey söyliycem çok istiyor gibi davrandı hep. En son nisanda konuşmuştuk ben kafam rahat olsun istiyorum çok güzelsin ama uğraşmaj istemiyorum seninle alaksı yok dedi benden sonra 2 kızı reddetti sonra beni ağlarken gördüğünde mesaj attı kendini yıpratma ağlama diye daha sonra işte kendimi tutamayıp duygularımı anlattım ne diyeceğini bilmediği için görüldü atmış. Şimdi gecen hafta da arkadaşım aylardır hiç mi bir şey hissetmedin demis o da oldu o kadar canık dedi. Zaten hep herkese ağırbâslı efendi güzel kız ilişkim olursa onunla olur diyordu öyle bi bakıyo ki hoşlanıyor sanıyorum kafayı yiyicem
uğraşmak istemiyomuş ama neyle uğraşmak istemiyor sormadın mı
İlişkisi olsun istemiyormuş kafası rahat olsun istiyormuş yaptığı tek şey kafasını telefona gömüp oyun oynamak
hıı mutlu olamazsın ki bunla olup napcan? niye istiyosun seninle ilgilenmez
Olsun nasıl oluyorsa olsun yeter ki olsun
trol müsün bk bna doğru söyle bk
Ne alaka
bi insan kendine bu kötülüğü ve aptallığı neden yapar bilemedim de ondan
Emin ol bir işe yaramıyor. Yazdığınla kalacaksın ondan boş ver.
Ama istiyorum
O halde neden yazmiyorsun? Sana iyi gelecegini dusunuyorsan yaz gitsin
Kaçan kovalanır olacak yazmayacaksın değere bineceksin
Şunu ekleyeyim aslında çok güzel bişey yapıyorsun ama karşındaki o kadar emeğe görüldü atacak kadar basitse yapacak başka bişey yok
Yazmazsam ölürüm zor dayanıyor gibiyim her şey berbat
Ah ah yaşın daha genç emin ol o silleyi yiyince anlayacaksın beni gidecekse gitsin emin ol senin gibi biri karşına çıkacak ve bunları hatırlamayacaksın
Ben hep sevgimin arkasında durdum, dururum da hiç sıkıntı değil. Arkadaşıma hoşlanıyorum demiş ama yazmıyor sürekli bakışıyoruz ama yazmıyor o kadar utangaç biri ki anlatamam maskesini çıkaramayacak kadar özgüvensiz her adımı ben atarım yeter ki kendini rahat hissetsin hep olursa onunla ilişkim olur diyordu benim için ama yaptığı bir şey bir çaba yok ortada
Biliyorum geçecek ama ben şu an onu istiyorum
Bu sevgi değil bu kendine saygısızlık sevgi iki kişilik bir duygudur ve kim olursa olsun davranışının aynısını görmek ister göremezse kendini bitirene kadar idare edersin sonra seninde gücün biter buna duygusal yorgunluk diyoruz emin ol sonunda sevgiye olan bakışlarının çoğu değişir ve eskisi kadsr kolay olmaz
Ama o zaman niye bu kadar ümitli konuşuyordu
Son kez yazsam nolur ki
Konuşmak parayla değil ağzı olan konuşuyor
Ne mi olur yazarsın yine istemediğin bir mesaj alırsın ve yıkılma başlar
Karar senin ve emin ol ben yanılmak isterim
Çok teşekkürler dayanmaya çalışıcam
Rica ederim ortada teşekkürlük bişey yok sen iyi düşün sana kattığı artıları ve eksileri bir düşün ona göre hareket et
Yazma, yazmasını sağla
Nasıl ki
Merak ettir kendini
Yani hiç yazmayarak
Ara bence. Öyle sesini duymak istedim napıyorsun diye merak ettim dersin, biraz havadan sudan konuş, asla ilişkilerden söz etme. Normal konuş yani, sonra da hiç yazma, merak edip yazacak mı
Normal konuşmuşmluğumuz neredeyse yok bi de sesli nasıl arayayım olmaz
Hiç normal konuşmadan duygular itiraf edilmez. Böyle ne yapacağını bilmez kalırsın sonra
Ama o çok ümit verir içten içe ister gibiydi. Herkese çok güzel kız iyi bir kız derdi benim için arkadaşıma ağırbaşlı kültürlü kız ilişkim olursa onunla olur diyordu. Geçen hafta arkadaşım hiç mi hoşlanmadın aylardır dediğinde o kadar da oldu dedi öyle bi bakıyor ki gerçekten hoslaniyor galiba diyorum
İnsanlar iyi biri dediği kimseye aşık olmaz
Neden hoşlandım dedi o zaman
Yaz bir kere daha şansını denemekten zarar gelmez
Geçen hafta arkadaşıma hoşlanıyorum demiş. Zaten benim için hep ilişkim olursa onunla olur ağırbaşlı çok güzel kız diyordu bakışıyoruz ama ondan bi adım yok bi kere daha görüldü yersem kaldıramam
Kaldıramam diyosan ondan adım bekle o zaman
Bir gün biz de bu kadar sevilecek miyiz
İnşallah
Görüldü atcak
Geçen hafta arkadaşıma hoşlanıyorum demiş. Zaten benim için hep ilişkim olursa onunla olur ağırbaşlı çok güzel kız diyordu bakışıyoruz ama ondan bi adım yok
Yine görüldü atarsa kaldıramam
Hoşlanıyosa o gelip konuşcak sen değil az geri bas
O gelmez ki
Gelmiyosa baskasıyla flört et
Bu gidişle kaçacak
Nasıl yani?
Yazma o zaman
Yazdım
Noldu sonuç
Olmadı yine
Ne yazdın
Genel olarak konuştuk ben sana ümidini kes dedim ama sen kesmedin beklemek istedin anlamak istemedin vs vs
Niye istemiyormuş beyefendi
Bilmiyorum söylemiyor. Sana göre imkansız değil ama bana göre imkansız karar verirken tek taraflı düşünmüyorum diyor
Çok ümit vermişti canım değilim her şeyi yanlış anlamıs olamam
Sal onu başkasına bak
Saldım zaten onun mk
Mdkdkkdksks böyle devam