Sanırım ikimizde yeterince acı çektik ki sonunda birbirimizi bulduk 🖤

Günaydın,
Aslında birazda şey gidi oluyor. Her karanlık gecenin elbette bir aydınlık sabahı olur gibi. İnsan kötüyü görmeden iyinin kıymetini gerçekten de anlamıyor. İnsanlar yeterince acılar ile kavrulursa kıymet bilir hale geliyor. Benimki de biraz öyle oldu şuanda. Birbirimize doğru insanlar olduğumuzu düşünüyoruz.
Kimse kimseyi dinlemiyor aslında, insan da acı çektiğini sanıp gelene bağlanmak istediği için sarılıyor. Genelde her ilişki bitişinin başlangıcında yeni gelen daha çok seviliyor sanılıyor.
Cevap
17Cevap
Acıları sarmaya gelende yeni acılar bırakıp gidiyor. Doğru insan falan yok. Bazı şeyleri görmezden gelebilen, susup konuşmayan, kaybetmemek adına sineye çeken, seven insan var.
Sert oldu
Sert konuşmayınca ponçik sanıyorlar bizi :) diğer tarafımızıda görsünler.
Kim demiş sana ponçik diye... Büyük hata
Bencede 😌
Sizin adınıza sevindim.
Bazen acı çekmek gerekmez aşk doğru zamanda doğru kişi ile yaşanır.
Ben doğru kişiyle birlikteyim.
Maşallah :)
Acı kaçınılmazdır ama acıyı çekmek kişinin iradesine bağlıdır
Yeterince acı çektim hatta fazlasını çektim ama çıkmadı. bu yüzden doğru insan hiç bir zaman çıkmayacak
Selam gadası 🙃
Hayat her zaman insana acı çektiriyor. Doğru insanlar ara ara gelir beni bulur. Demek ki acı çekmek konusunda oldukça iyiyim.
Demek ki daha çekeceklerim var.. Yazık, üzülüyorum kendime😂😂
O kadar karamsar olma ama 😀
Evrene pozitif mesaj gönderiyorum, hadi inşallah 😃😃
Yeterince acı çektiğimi düşünüyorum ama henüz doğru insan karşıma çıkmadı. Bu durum karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası..
Katılmıyorum doğru insan tercihtir, acı cektigimiz şeyler duygulsaligimizdir.. benim acı dediklerime sükredenler gördüm.. Bu biraz kisilikle alakalı..
Çeksekte çekmesekte aynı terane. Bu saatten sonra karşımıza kara toprak çıkar. Kaç sene yaşayacağız zaten. Hayırlısı ne diyelim :)
Ee o zaman benim şimdiye dek çektiğim acılara göre, o doğru kişiyi bulup onunla evli ve hatta çocuklu bir de mutlu olmam gerekiyordu 😬
Yaşamın içerisinde her şey var ki olumlu olumsuz tecrübelerde buna dahil
Doğal olarak gerçek değerleri anlayıp bulduğumuzda sarılabiliyoruz
Aslında yeterince acı çektiğimi düşünüyorum ama çektikce güzelleşecekse gelecek olann biraz daha acı çekebilirim
Neden hep açının mutsuzluğun karışıklığında iyi olacak diye düşünüyoruz
İnsanı yalanlarla kandırmayın şans işte gerisi hikaye 😂
Çektik ama doğrusu bulmasın bundan sonra ciddi düşünmüyorum ahaha
Evet maalesef yaşadım bu duygu’yu kusurlu olan ben değildim.
Yeteri kadar çektim de, doğru insan gelse kapıdan kovarım...
Acı çekmek kısmına katılmıyorum. Acı çekmeden de doğru insan bulunabilir.
Büyük aşkların illaki bedeli oluyor ya😑
Daha çekecek çilem var sanırım...
Neden acı çekeyim ne saçma bir düşünce
Acı çekiyorum ama bulan yok djdjfjd
doğru insan yoktur, doğruya yakın insan vardır
Sanırım ikimizde yeterince acı çektik
Çok çektim bu söz yalan
Acının kralını yaşadım ama elimde var 0
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?