Zaten erkeklerin hepsi aldatıyor seveni keriz yerine koyuyorlar en akıllıcası böyle değer vermeyin erkeklere
Bence bunu yapmalı?
Zaten erkeklerin hepsi aldatıyor seveni keriz yerine koyuyorlar en akıllıcası böyle değer vermeyin erkeklere
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben romantik ve sahiplenici bir insanım. Sadece tek bir kişiyi ve çok seviyorum. Ama sevdiğim kişi Türk değil. Kızlara saygı duymayı çocukluğundan itibaren öğrenmiş biri... Ona hazırladığım yemek basit bir yemek bile olsa teşekkür edip öpüyor beni çünkü zaten onu sevdiğim için, lütfedere yemek yaptığımı biliyor.
Bizim erkekler çok şımarık. Kendilerini paşa zannediyorlar. Her şeyin en iyisine layık sanıyorlar kendilerini ve kızlara da saygı duymadıklarından kızların onurunu hiçe sayıyorlar.
Velhasılkelam, bunlarla bunlar gibi olmak zorunda hissetme kendini. Kendine yabancı bir erkek bul ve dünyada cenneti yaşa. Şu an beraber olduğum kişi benim ilk sevdiğim ve inşallah da sonuncu olacak... Ama bizim erkeklerle çıkan kızlar erkeklerin bencillikleri yüzünden sürekli şikayet ediyor.
(istisnalar olabilir)
Cevap
11Cevap
Çok haklısın evet bence de yapmalı, sen yap çevrene örnek ol bu akımı başlat.
Bunu yapan erkekler olunca her türlü hakareti edersiniz
arabası parası var diye gidip orspu olursanız sizi de adam yerine koymazlar ağlama burada :D :D
en çok değer veren erkek dul erkek..
değer veririm ama evlenmem
Bunun aynisini erkekler dusunuyor kadinlara karşı
Karaktersizlik, ego ve megolaman diz boyu.
Saçma sapan bir zihniyet bu
Haklısın
Dürüst insansın ;)
Olmak lazım
Aynen yap bencede
Yapmamalı
Hakszsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?