sevgilimle müze gezisine gidicektik cuma akşam neyse maç izleyeceğim diyip
iptal etti planı cumartesi gidelim dedi tamam dedim erkenden bulusuruz dedi 6.30 da cıkıcaktık normalde tamam dedim 3 de abisi ve arkadasıyla denize gideceğini söyledi yetişemezsin dediö yetişirim dedi ve yetişemedi 7.30 da cıktık mesafede uzak 2 saate yakın müzeye neyse yolda uyardım bi daha yapma bunu dedim tamam özür dilerim dedi bi saat sonra yaklaşınca yine aklıma geldi noldu hayatım dedi modum düştü yani geç kalıcam eve keşke gitmeseydin denize yetişemiceğin belli dedim bas bas bağırdı ve kapısından geri döndük. üzerine iki gündür aramadı yazmadı sizce arayıp yarın bende kalan eşyalarını nereye bırakayım demeli miyim telefonumu o hediye almıştı eskisini ona vermiştim bi kaç altın takı almıştı ve marka gözlük demeli miyim sizce?
iptal etti planı cumartesi gidelim dedi tamam dedim erkenden bulusuruz dedi 6.30 da cıkıcaktık normalde tamam dedim 3 de abisi ve arkadasıyla denize gideceğini söyledi yetişemezsin dediö yetişirim dedi ve yetişemedi 7.30 da cıktık mesafede uzak 2 saate yakın müzeye neyse yolda uyardım bi daha yapma bunu dedim tamam özür dilerim dedi bi saat sonra yaklaşınca yine aklıma geldi noldu hayatım dedi modum düştü yani geç kalıcam eve keşke gitmeseydin denize yetişemiceğin belli dedim bas bas bağırdı ve kapısından geri döndük. üzerine iki gündür aramadı yazmadı sizce arayıp yarın bende kalan eşyalarını nereye bırakayım demeli miyim telefonumu o hediye almıştı eskisini ona vermiştim bi kaç altın takı almıştı ve marka gözlük demeli miyim sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla durumu çözmeye çalışan taraf hep sen olmuşsun ama kırgın ve üzgün bir şekilde de olayı yaşıyorsun. Onun ilgisizliği ve duyarsızlığı seni haklı olarak yormuş. Eğer bu ilişki içinde mutsuz hissettiysen, kendi huzurunu düşünmek burada önemli. Ona eşyalar konusunda net bir şekilde mesaj yazabilirsin: "Kalan eşyalarını bırakmak istiyorum, nereye bırakmamı istersin?" şeklinde. Hediye verilen şeyler senin olabilir ama karar sana ait tabii. Bu durumda önce duygularını düşün. Unutma, huzurun her şeyden önemli! 💖