Aşk İlişkileri Kendinle evli olsan boşanma nedenlerin ne olur du? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Selamlar.Kendinle evli olsan boşanma nedenlerin ne olur du? Kendinle evli olsan boşanma nedenlerin ne olur du? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Benim kadar seven ilgi gösteren birini bulmuşum niye bosayim 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Kendimle evlensem boşanmazdım 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kendimden boşanmam ki bulmuşum böyle sadık temiz kalpli donanımlı birisini 😂 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Birde mavi gözleri var mavi mavi ateş ediyo😀 Yorumla merakettimmişte +1 yıl sanki de gördün de ateş ediyo mu etmiyo mu yorum yapıyorsun bir de😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Görsem kalbim dayanamaz yaşlandım artık ben 😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl görmemen hayrına işte ölmezsin 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Görmek önemli degilde eros başımızda dikilir başımıza iş açarız sonra 😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl saçmalamaya başladın gene bak kendine gel 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Fazla ilgi, fazla kıskançlık ve fazla sahiplenme iç güdüsü.. 1 0 Yorumla
kendihalindebiri1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 53% +1 yıl Yorumlara baktım da ve ben de çoğu insan gibi kendimi boşamazdım. Bulmuşum böyle sadık, saf, temiz kalpli ve kıskanç olmayan birini neden boşayım ki 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Tembellik, pasaklılık ve aşırı uyku olabilirdi.Gerçi yerine, zamanına, ortamına da bağlı bu durum. Aşabileceğim engeller bunlar inşallah. 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ani öfke patlaması, misafir sevmeyişim, gıcık biri oluşumdan dolayı sıkıntılar yaşanabilirdi. 2 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendimle evli olursam boşanmam bulmuşum benim gibi saf birini🤣 1 0 Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Boşanmazdım ki gel bi öpüm şarp diye seni derdim 😘 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl canım mıyım lan ben hem Evin her türlü işini görüyor hem de yatakta inanılmaz mutlu ediyor Daha ne isterim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Boşanma nedenim olmazdı 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bana göre fazla iyi ben yetemem derdim. 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sinirli olmam 🤦🏻♀️ 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çennn sinirlimisin inanmamm Yorumla AgresifKızıl +1 yıl maalesef sinirliyim🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Duygular settings agresif modu on konumundan off’a getir 😬 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl 😅😅 genel olarak söylemiştim 💃 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Çalışmıyorum o olurdu 2 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bilemedim şimdi çekilmez biri olabiliyorum 😂 2 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendimden boşanmazdım ki 😂😂 1 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Bilemedim ya boşanmazdım bence kendimden 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Boşanmam. Keşke benim erkek versiyonum olsa 😏 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim kadar seven ilgi gösteren birini bulmuşum niye bosayim
Kendimle evlensem boşanmazdım
kendimden boşanmam ki bulmuşum böyle sadık temiz kalpli donanımlı birisini 😂
Birde mavi gözleri var mavi mavi ateş ediyo😀
sanki de gördün de ateş ediyo mu etmiyo mu yorum yapıyorsun bir de😂😂
Görsem kalbim dayanamaz yaşlandım artık ben 😂
görmemen hayrına işte ölmezsin 😂😂😂
Görmek önemli degilde eros başımızda dikilir başımıza iş açarız sonra 😂
saçmalamaya başladın gene bak kendine gel 😂
Fazla ilgi, fazla kıskançlık ve fazla sahiplenme iç güdüsü..
Yorumlara baktım da ve ben de çoğu insan gibi kendimi boşamazdım. Bulmuşum böyle sadık, saf, temiz kalpli ve kıskanç olmayan birini neden boşayım ki
Tembellik, pasaklılık ve aşırı uyku olabilirdi.
Gerçi yerine, zamanına, ortamına da bağlı bu durum.
Aşabileceğim engeller bunlar inşallah.
Ani öfke patlaması, misafir sevmeyişim, gıcık biri oluşumdan dolayı sıkıntılar yaşanabilirdi.
Kendimle evli olursam boşanmam bulmuşum benim gibi saf birini🤣
Boşanmazdım ki gel bi öpüm şarp diye seni derdim 😘
canım mıyım lan ben hem Evin her türlü işini görüyor hem de yatakta inanılmaz mutlu ediyor Daha ne isterim
Boşanma nedenim olmazdı
Bana göre fazla iyi ben yetemem derdim.
Sinirli olmam 🤦🏻♀️
Çennn sinirlimisin inanmamm
maalesef sinirliyim🤦🏻♀️
Duygular settings agresif modu on konumundan off’a getir 😬
😅😅 genel olarak söylemiştim 💃
Çalışmıyorum o olurdu
Bilemedim şimdi çekilmez biri olabiliyorum 😂
Kendimden boşanmazdım ki 😂😂
Zenci özelliklerim yok
Bilemedim ya boşanmazdım bence kendimden