Sizin başınıza gelse napardınız?

1 yılık ilişkim var 1 aydır nişanlıyız. Konuşmamız haram diye konuşmuyoruz lakin en son bir olay yaşadık para yüzünden o beni ailesine rezil etti kavga etmemizin sebebi ise bana bir miktar para verildi gelin bohçası için ben beğenmem diye onlar almadılar benim aldıklarım hepsinin en ucuzu lakin nişanlım dedi ki yengem olsaydı hepsini 3 bin alırdı biz de bu yüzünden kavga ettik. Neyse sonra ben onu engelledim oda beni💔 sonra bayadir konusmuyoruz yüzükle ilgili bişey sordum dün öyle bir konuşma geçti ben baya ağladım falan, demin dedim ki buraya gelsene dalgasına dedim tabi oda dedi ki özlemim den ölsem de yine gelemem bende dedim ki insallah ölürüm de yine gelme ama dedim oda tamam dedi neyse dedim ki o zaman ahlar edersin inan ki hiç pişman olmam dedi 😔 bende o zaman inşAllaah Rabbim beni sana nasip etmez oda amin dedi bir insan kendisine bedua edecek kadar düşmez dedi. Ben bir ay içinde öyle bir hale geldim piskolg tedavi görüyorum şu an ve ona karşı eski sevgim yok böyle yaptıkça da olmuyor. Bide biz büyük aile olduğumuz için yüzük atılmıyor nişandan önce bir ay mühlet veriliyor düşünmesi için sonrası nişan olursa atılmıyor maalesef ben yüzük de atamıyorum napcam arkadaşlar
Sizin başınıza gelse napardınız?