Sizinde başınıza geldi mi?

merhaba arkadaşlar ben birinden ayrıldım yarı yolda bıraktım onunla hayaller kurdum gelecek vaat ettim kendime güvendirdim aramızda bi sorun olursa konuşarak çözelim diye söz verdik birbirimize ama ben ona trip attığım zaman bana moralim bozuluyor yatamıyorum diyordu ben sürekli beni suçluyor demiştim ama amacı beni düşündüğü için iyi miyim veya şu an nasıl diye düşünüyormuş ve bana seni affetmeyecem hakkımı helal etmiyorum he Teheccüd namazına kalktığım zaman Allaha seni şikayet edecem demişti ilk başta ayrıldığımız zaman sürekli Allah'a dua ediyormuş benim için beni diliyormuş göz yaşı dökerek ama her gün her zaman beni düşünürdü gerçekten seviyordu ama ben bir şans vermedim beni aldatmıyordu ve kimseye bakmıyordu erkek milleti yalan atıyor olabilir ama ona güveniyordum zaten ilk ilişkisi benimle olmuş benden özür diledi defalarca yalvardı söyleseydin öyle saçmalıklar yapmazdım senin için değişirdim diyordu ama ben hiç şans vermedim sizce ne yapmalıyım ortada bi ah var bide helallik var
Sizinde başınıza geldi mi?