Erkek adam ağlamaz demiyorum ama gerçekten biz kadınlar gibi olur olmadık da ağlamazlar bence.
#tutku 🖤

Erkekler ağlar ağlar, hemde öyle güzel ağlar ki, hakkını vere vere ağlar. Hatta bir erkek ağlıyorsa bu onun öküzlük seviyesini aşmış, insan olduğunun belirtisidir. Ağlamak bir duygu durumudur. Kimsenin duyar kasmasına gerek yok. Erkek kızar ağlar, üzülür ağlar, mutlu olur ağlar, ağladığında da kendini bulur rahatlar. Kaldı ki ben hayatımda "erkekler ağlamaz" gibi saçma bir cümle duymadım. Bu ülke dışında hiç bir ülkede, hiç bir dilde böyle saçma bir cümle bulamazsınız. Erkek adam baba olacağını öğrenir ağlar, sevdikleri ölür ağlar, kırılır ağlar, aşk acısı çeker ağlar, sevdiğine kavuşur mutluluktan ağlar, kısacası canı neye ağlamak isterse her sebepten ağlar. Bende en son aşk acısı çektiğim için ağlamıştım hatta gözlerim kanlanmıştı, ohh ne güzelde yaptım. Sevdiğim kadın için ağlarım tabisi😭😭
iyi yapmış, içini dökmüşsün.😃
Haklısın
Ağlaya bilmek çok güzeldir toplumda erkek adam ağlamaz diye bir görüş var. Sebebi erkek güçlüdür fakat sağlayabilen insan insandır ve İnsan ağlar ağlayabilmek ruhu rahatlatır içine atacağına ağla.
Neye ağladığına bağlı.. annem üstüme geliyor diye ağlamıştı eski sevgilim. Olay biz aileleri tanıştırmışken hala sevgiliyken başkasıyla tanıştırmaya çalışmalarıydı. Netice olarak o kızla evlendi. Gözümde aciz ve mağdur bir çocuk olarak kaldı. Koca gibi olabildiğini hiç sanmıyorum cinsel yetersizlikleri bile olabilir.. kalbim hala kırık hala içim eziliyor orası ayrı konu. Ama asıl o kızcağıza sabır selamet diliyorum. Olandan bitenden haberi yok kabul etseydim o kızla tanışırlarken benle yatmaya niyetleniyordu.. bu kadar karaktersiz bir adam da değildi ki hiç anlamıyorum neden böyle şeyler oldu. İçim almıyor😪
Üzücü 😏
Cevap
54Cevap
Bir erkek kolay kolay ağlamaz. Bence samimidir.
Duygusaldır
Ağlayan erkek; ya çok sevdiğinden, ya da kaybettiğinden ağlar. Bir insanın göz yaşı kimseye itici gelmemeli. Çünkü her insan o yaşı hayatının belli aşamalarında döküyor.
Gerçekten bir şeye üzülmüşse, kırılmışsa, bir şey zoruna gitmişse vs.. o yüzden ağlıyorsa eğer itici değildir. Ama yalan yere ağlıyorsa eğer o zaman bana itici gelir
Herkesin ağlama nedenlerini bilmem belki timsah gozyasidir... Ama bana göre bir erkek elinden gelen herşeyi yaptığı halde hala gücü birşeylere yetmiyorsa ve yapacak birşeyi kalmamışsa artık çaresizlikten ağlar. Böyle olduğum icin böyle düşündüğüm icin ağlayan erkek görmek benim moralimi çok bozar...
Cinsiyetten bağımsız olarak ağlayabilen daha doğrusu duygularını gösterebilen insanları anlamak daha kolay oluyor evet, açık bir kitap gibi. Edebiyatını yapmaya gerek yok tabii.
Öyle
ablamiz cozmus isi
Ağlayan erkek iticiliği diye bir şey var. Tek bir konu hariç. Sevgiyi aşkı falan geçtim, ihanete uğradığı için veya merhametinden dolayı ağlıyorsa onun taklidi olmaz o doğrudur içten gelmezse yapamaz.
Ama içip edip ölüyorum bitiyorum yok şöyle seviyorum böyle aşığım diyenler tam kalpazan. Ne samimiyeti var ne de doğruluğu. Kesinlikle sevgi ispatı da değil-dir.
Neye ağladığı önemli ota 💩 ağlıyorsa itici gelir bana ama önemli konularda göz yaşı döküyorsa samimi gelir tabi
Bu doğru
Valla orasını bilmiyorum ama yaşadığım kazadan dolayı tedavi olurken iğne serum vesaire yüzünden ağlamışım ben ondan sonra hiç ağlayamadım
Geçmiş olsun
Emin ol sürekli ağlayan bebek gibi kadının ağlaması aynı noktaya çıkar bi noktadan sonra sıkar erkekte de öyledir herhalde. Bazıları işine gelmeyen bisi olunca masum ayaklı ağlar bunu anlamak zordur ne yazık ki
Erkeğine göre hatta karakterine göre değisebilir.. Kırılgan da olsa zırt pırt ağlamaz bi erkek. Ben samimiyetine inanamam herşeye ağlayanın..
Ota b*ka ağlayan kişi (erkek veya kadın olması hiç farketmez) acayip itici. Ama gerçekten ortada duygusal bir durum varsa ve ağlarsa samimi gelir bana. Ben kolay kolay ağlamam heleki birinin yanında hiç ağlamam. Eğer yanımda ağlıyorsa bana güveniyorda demektir.
@Osi1696 Teşekkür ederim 🙂
@Osi1696 Evet, kızlar içinde geçerli 🙂
@Osi1696 Bir tanesi benim, başka kızda vardır.
@Osi1696 Konyalıyım ama İzmir'de doğdum büyüdüm. Bence memleketle alakası yok.
Bizler öyle kolay ağlamayız, ağlasak bile size belli etmemeye çalışırız, şanslıysak dostumuzun sevdiğimizin yanında ağlarız değilsel tek başına kuytu köşede.
samimi
zaten o erkekler ağlamaz kalıbı çok saçma sapan bir şey
tabiki de ağlarlar zaten çünkü insan olan ağlar içini döker
aynı zihniyetler kadınlar gülemez de diyor maalesef..
bilmiyorum ben dogustan antroplojik olarak agladim sadece o da genotipsel olarak edinilmis olarak yoksa aglamak icin bir sebebim olmadi ama samimiyet gozyaslariyla cizilmez..
Bana asla itici gelmez. Samimidir tabi ki de. Duygusallık ve ağlamak sadece kadına has bir durum değil.
Bazen canın yanar ağlarsın fakat bu bazen fiziksel değil ruhsal bir acıdır dayanamazsin artık kendini yalnız hissedersin belkide
Erkek, kadın değil ki timsah gözyaşı döksün. Bir erkek ağlamışsa dünyası yıkılmıştır. Yoksa kolay kolay ağlamaz
Duygu ifade eden eylemleri iticilik olarak değerlendirmemek lazım bence
Ağlayan erkek neden itici olsun ki. Neden bilmiyorum ama içim parçalanır...
Hikayeden sırf etkilemek için ağlayanı gördü bu gözler gelde inan şimdi.
Yüreğindeki duruma bağlı. Durduk yerde ağlanırsa sıkıntı.
Bir erkek ağlıyorsa her şey tamamen bittiği noktadadır. Heleki babalar. Kısacası Tamamen samimidir.
İçi samimi olmazsa gözlerinden yaş akmaz…
İtici değil…
Her saniye ağlayan çocuk gibi olan itici özel konularda çekici
3 gündür ağlıyorum awk neyin iticiliği. Keyfimizden ağlıyoruz sanki awk!
Eğer gerçekten kırıldığı için gözyaşı döken bir erkekse bence gayet samimidir
zırt pırt ota b*ka ağlayan bir karakterde değilse kolay ağlamayan birisi ise ağlaması içtendir
Kolay kolay insan içinde Ağlamam fakat ağlıyorsam illa büyük bir sebebi vardır…
Ruh haline göre değişir ben mesela sinirden ağlarım
Ne samimi ne itici. Sadece üzücü yani. Genel olarak ağlamak üzücü her insan için, her canlı için.
Ağlayamamak çok daha kötü. Bazen keske ağlayabilseydik diyorum.
Erkekler ağlamaz racona ters
ben gizli ağlarım :(
Hepsine kanmayın derim ağlamak için burnuna vuranı bile duydum
Ben duygusuz herifin tekiyim kolay kolay aglayamiyorum. Ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Beni kolay kolay göremezler ağlarken. Genelde saklı gizli göz yaşı dökerim.
Bir erkek normal şartlarda ya anası banası ölünce ağlar ya da gerçekten sevdiği kişi omu kırmışsa ağlar nunlar kabul edilir lakğn ota boka ağlıyorsa iticidir 😂
Gözler kuruyken de o samimiyeti anlamak lazım. Timsahlar da ağlar sonuçta.
Ağlıyorum 😢 paylaşımın çok acıklı kalbime dokundu 😢
Yok daha neler 😬
Vala tanıdığım biri vardı zır zır ağlardı annesiyle omuz omuza ve her canını sıkan şeye. Çok itici idi. Anne eteğinde saklandı sonu perisan olsun inşallah
Samimi, insanlık hali herkes ağlayabilir.
Ağlayan erkek görünce dayanamıyorum
Ben de öyle nedense😏
agliyimmi kizlar sizinicin😁
İtici olamaz bence ya, eğer timsah gözyaşları değilse samimidir 🤗
Ağlayan erkek ya gerçekten çok üzülmüştür ya da gerçekten çok sevinmiştir samimidir yani
Kendimdem yola çıkarsam eger, samimidir
Profilde uzaktan ağlamış gibi 😬
Hmm, öyleymiş 😃
Ağlamayla iticilik ne alaka? Nasıl kafa? İtici diyen vurduruyordur
Erkek ağlamaz, Balkona gider bir sigara daha yakar.
Erkek herkesin karşısında ağlamaz sizinle beraber ağlıyorsa sevdiğindendir güvendiğindendir
Erkek kadin gibi her seye aglamaz. Agliyorsa dikkate alin
ne için ağladığına bağlı bazı durumlarda sevgiden özlemden ağlıyorsa bunlar onu sempatik yapar bence
Bir erkek ağlıyorsa ya gerçekten seviyordur ya da çok duygusal
Ağlayan erkek çekici geliyor aşık olabilirim♥️♥️♥️
asik olcaksan agliyim😅
@bymemonunlife sen kimsin la
yorumlari ne kaldiriyon
asil sen kimsin la
Uzatmayın lütfen arkadaşlar.
tutkulari saklama simdi
Kederinden ağlıyanın samımızı, iticisi mi olur?
Her insan ağlar. Gayette samimidir. Psikolojik sağlamlığı yüksek olan insanlar ağlar ve rahatlar. Ağlayamamak kötüdür aslında.
Yengeç erkeği deilmi bu
Ağlayabiliyorsa yumuşak kalplidir
Harikadır.. 3
Sulu göz değilse. Samimidir
Timsah gözyaşlarıdır.
Samimidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?