Aşk İlişkileri Aşk üçgeni içinde olsanız ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkdaşlar diyelim ki eşinizin genç bi sevgilisi var bilmiyor gibi mı yaparsınız Ne yaparsınız böyle bir durum da onla ev bile açmış aynı zamanda kız ondan çok küçük Ne Yapmam lazım benim Aşk üçgeni içinde olsanız ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Delillerle mahkemeye basvurur, bosanir, nafakami alır, bir başka hayata başlayana kadar mis gibi özgürce yaşarım... O yolunu çizmiş zaten.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gitmek istese gider ama şu an gitmiyorum ki kız bırakmıyor diye düşünüyorum açıkçası ben Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kızın ailesine ulaş anlat her şeyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız ailesi ile konuşmuyor Yorumla Soran +1 yıl Ailesi de istemiyor zaten kızı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dünyayı dar ederim herseyden kisitlarim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İş için gidiyorum diyor şehir dişina diye kızın yanına gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Basıl kısıtlayacağım gece bile mesaj yazıyor yanımda yatmıyor doğru düzgün daha yeni yeni yanıma gelmeye başladı oda arada hala gidiyor mesaj atıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl * de ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğini alamayınca sana sirnasiyor Yorumla Soran +1 yıl Kızı tanıyorum bide daha önce kayınpederim ile sevgili oldu Yorumla Soran +1 yıl Para gözün teki çok korkuyorum çocuk falan yapar da yuvamı yıkar diye kaç oldu saç telini üstünde görüyorum bilerek yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoh q. Gebert onu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :) ben senin yerinde olsam aldatırdım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha çok ilgi vereni bulursun yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 34 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha gençsin bence yani bana göre ilgisiz bırakıyor mu seni hiç? Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Eski eş olur önce bir dayak ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla kanarya001907 +1 yıl Önce temiz bir dayak sonra mahkeme 5 parasız tekmeyi basarım Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Boşanman lazım 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Çocuğum var ailem kabul etmez Yorumla Nükleerteori +1 yıl Aldattığını söyle Yorumla Soran +1 yıl Yine de izin vermezler Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sen aç davayı, nafaka ile yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Çocuklarım küçük nasıl sifirdan bi hayat kurcam herşeyi geçtim ben seviyorum Yorumla Nükleerteori +1 yıl Yarın birgün o seni boşayınca ne olacak? Yorumla Soran +1 yıl O kıza sebep bunu yapmaz ailesi de izin vermez Yorumla Nükleerteori +1 yıl Üçlü aşk mı yaşayacaksınız yani? Yorumla Soran +1 yıl Ama duyduğuma göre kız hamile kalmaya çalışıyor bundan çok korkuyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Ben kızdan uzaklaştırmaya çalışıyorum Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sizin iş iyice sarpa sarmış Yorumla Soran +1 yıl Ne yapcam ben hiç bilmiyorum Allah körsün öyle bir şey olursa izin vermez eşim ama kız yılan Yorumla Nükleerteori +1 yıl Yılansa kocan neden uyanmıyor Yorumla Soran +1 yıl Daha önce kocamın kardeşi ile birlikte oldu kızlığını bozdu attı kocamda biliyor Yorumla Soran +1 yıl Intıkam almaya çalışıyor bence Yorumla Nükleerteori +1 yıl Ne diyon sen be? Kız görümcenle mi birlikte oldu? Yorumla Soran +1 yıl Evet evliydi görümcem sonradan bela oldu kaldı başımza ilkde eşim yardım için yanında oldu sonra da sevgili oldular Yorumla Nükleerteori +1 yıl Trolsün 😃 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten değilim Yorumla Soran +1 yıl İnanmıyor isen dava kıyatlarını bile atabilirim şaka gibi bi durum ama gerçel Yorumla Nükleerteori +1 yıl Evet görmek isterim Yorumla Soran +1 yıl Öyle birşeyin içine düştük ki insan kafayı yemek üzere Yorumla Soran +1 yıl Burdan atamıyorum seviye yetmiyor diyor nerden atabilirim size Yorumla Nükleerteori +1 yıl Takip at, ben yazarım sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Delillerle mahkemeye basvurur, bosanir, nafakami alır, bir başka hayata başlayana kadar mis gibi özgürce yaşarım... O yolunu çizmiş zaten..
Gitmek istese gider ama şu an gitmiyorum ki kız bırakmıyor diye düşünüyorum açıkçası ben
kızın ailesine ulaş anlat her şeyi
Kız ailesi ile konuşmuyor
Ailesi de istemiyor zaten kızı
Dünyayı dar ederim herseyden kisitlarim
İş için gidiyorum diyor şehir dişina diye kızın yanına gidiyor
Basıl kısıtlayacağım gece bile mesaj yazıyor yanımda yatmıyor doğru düzgün daha yeni yeni yanıma gelmeye başladı oda arada hala gidiyor mesaj atıyor
* de ondan
İstediğini alamayınca sana sirnasiyor
Kızı tanıyorum bide daha önce kayınpederim ile sevgili oldu
Para gözün teki çok korkuyorum çocuk falan yapar da yuvamı yıkar diye kaç oldu saç telini üstünde görüyorum bilerek yapıyor
Yoh q. Gebert onu
:) ben senin yerinde olsam aldatırdım
Seviyorum
Daha çok ilgi vereni bulursun yaşın kaç
34
Daha gençsin bence yani bana göre ilgisiz bırakıyor mu seni hiç?
Eski eş olur önce bir dayak ama
Anlamadım
Önce temiz bir dayak sonra mahkeme 5 parasız tekmeyi basarım
Boşanman lazım
Çocuğum var ailem kabul etmez
Aldattığını söyle
Yine de izin vermezler
Sen aç davayı, nafaka ile yaşarsın
Çocuklarım küçük nasıl sifirdan bi hayat kurcam herşeyi geçtim ben seviyorum
Yarın birgün o seni boşayınca ne olacak?
O kıza sebep bunu yapmaz ailesi de izin vermez
Üçlü aşk mı yaşayacaksınız yani?
Ama duyduğuma göre kız hamile kalmaya çalışıyor bundan çok korkuyorum ben
Ben kızdan uzaklaştırmaya çalışıyorum
Sizin iş iyice sarpa sarmış
Ne yapcam ben hiç bilmiyorum Allah körsün öyle bir şey olursa izin vermez eşim ama kız yılan
Yılansa kocan neden uyanmıyor
Daha önce kocamın kardeşi ile birlikte oldu kızlığını bozdu attı kocamda biliyor
Intıkam almaya çalışıyor bence
Ne diyon sen be? Kız görümcenle mi birlikte oldu?
Evet evliydi görümcem sonradan bela oldu kaldı başımza ilkde eşim yardım için yanında oldu sonra da sevgili oldular
Trolsün 😃
Gerçekten değilim
İnanmıyor isen dava kıyatlarını bile atabilirim şaka gibi bi durum ama gerçel
Evet görmek isterim
Öyle birşeyin içine düştük ki insan kafayı yemek üzere
Burdan atamıyorum seviye yetmiyor diyor nerden atabilirim size
Takip at, ben yazarım sana
Dik inerim 😂
Anlamadım