Belirsiz bir aşk üçgeni konusunda ne yapmalıyım?

• 2 Tane çocuk var. İkisi de çok düşünceli lakin ikisini de henüz yeterince tanımıyorum. Asıl hikayeyi anlatmak çok uzun. Çocuğun bir tanesi hem üniversite okuyor hem de geleneksel bir Asya mutfağında garsonluk yapıyor. Diğeri ise yabancı ve üniversite okuyor. İkisi de orta derecede yakışıklı ama bu benim için çokta önemli değil. Ama 2. çocuk yani yabancı olan daha samimi davranıyor. Onunla (2. çocukla) ilk tanıştığımız an şöyleydi: Ben bu geleneksel Asya mutfağı yemekleri yapan restoranın bar köşesinde oturmuş yemeğimi yiyordum. Sonra dışarıda hemen çaprazımda duruyor ve telefonda konuşuyordu. Gözüm ara sıra ona kayıyordu ve ona her baktığımda belli etmemeye çalışarak beni izliyordu. Oradaki banka oturup yaklaşık 1 saat beni izledi. Restorandan çıkmamı bekliyordu sanırım. Ancak acil bir işi çıkmış gibi gözüküyordu, bu yüzden hemen aceleyle yanımdan geçip gitti... İlk gün tanışıp konuşamadık. Birkaç gün sonra aynı restorana tekrardan gittim ve yine aynı yere oturup yemeğimi yiyordum. Restorana gittiğim saat yine aynıydı. Yaklaşık 15-20 dk sonra dışarıya baktım ve yine onu gördüm. Bu sefer yanıma geldi ve konuşmaya başladık. Şu anlık arkadaşız ama benden hoşlandığı apaçık belli. Asıl sorunumuz şöyle başlıyor. Bu 1. çocuk benim sıklıkla gittiğim Asya mutfağına ait olan restoranda çalışıyor ve ikisi ile aynı yerde tanıştım. 1. Çocuk ile de konuşuyorum şu an. (arkadaş olarak) İkisi de gözlemlediğim ve tanıdığım kadarıyla düşünceli, nazik ve uyumlular. Yakın zamanda ikisi arasında bir seçim yapmam gerekeceğini biliyorum. Ne yapmalıyım? Ya ikisine de aşık olduysam veya olursam?
#İlişkiler
#AşkÜçgeni
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Belirsiz bir aşk üçgeni konusunda ne yapmalıyım?