Aşk İlişkileri Sizce bir insan hayatında kaç kez sever? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor kalp sadece 1 kez seviyomuş diye duyduk Güncellemeler+1 yıl süper soru 💜💜 Sizce bir insan hayatında kaç kez sever? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir kez seven mi var, hani nerde.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Bir çok kez sever 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır bacım yalan ben birini çok seviyordum ayrıldım senelerce yas tuttum sonra eşimle tanıştım çok sevdim evliyim ha ağır basan hangisi idi dersen eşimin sevgisiydi 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benimki de 1 kez sevdi sanırım, doğru olabilir bu 😂 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bilemiyorum denemek lazımm Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Kalbi çok geniş olan insanlarda gördük o yüzden bilemedim 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ahaha doğru kankicim 4 odasına da 4 ayrı kişiyi de koyanları Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Kahbeler isnckwnfnejdje Yorumla
InfazbabA Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Kendi düşüncemi söyleyeyim. Bence doğru. İnsan ilk aşkına gerçekten aşıktır bence sonrakilerse hoşlantıdır. 0 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl insan dediğin kaba etinden ne uyduracağını şaşırıyor tabii 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Seversin yanılırsın çok fazla üstünde durmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Bir veya iki kere 0 0 Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ben aşka inanmam zaafiyetten başka bir şey değil 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1 kez demek çok büyük bir yalan... 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Korkaklar bı kez cesurlar için sınır yoktur 0 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Koca bir yalan ✅ 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle bi dünya yok 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bir kez. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bir kez seven mi var, hani nerde..
Bir çok kez sever
Hayır bacım yalan ben birini çok seviyordum ayrıldım senelerce yas tuttum sonra eşimle tanıştım çok sevdim evliyim ha ağır basan hangisi idi dersen eşimin sevgisiydi
Benimki de 1 kez sevdi sanırım, doğru olabilir bu 😂
Bilemiyorum denemek lazımm
Kalbi çok geniş olan insanlarda gördük o yüzden bilemedim
Ahaha doğru kankicim 4 odasına da 4 ayrı kişiyi de koyanları
Kahbeler isnckwnfnejdje
Kendi düşüncemi söyleyeyim. Bence doğru. İnsan ilk aşkına gerçekten aşıktır bence sonrakilerse hoşlantıdır.
insan dediğin kaba etinden ne uyduracağını şaşırıyor tabii
Seversin yanılırsın çok fazla üstünde durmaya gerek yok.
Bir veya iki kere
Yalan o cümleler bir çok kez sever
Bir kaç kez sevebilir.
İhtiyaç duyduğu kadar sever
Defalarca defalarca ve defalarca
Bir kez sevmediğini test ettim
Ben aşka inanmam zaafiyetten başka bir şey değil
Yanlış kişileride seviyor
Evet kendinden biliyorum..
1 kez demek çok büyük bir yalan...
Korkaklar bı kez cesurlar için sınır yoktur
Bir kez sever bir kez aşık olur