Aşk İlişkileri Gözlerinin delisi var mıdır? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz KS üyeleri...Gözlerin için alev alev yanan birileri var mıdır?)) Gözlerinin delisi var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Mavi gözlüyüm olabilir 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl "Hemen yoktur demeyin, belki vardır" cümlesini kurmadığın için bu sefer gönül rahatlığıyla yoktur diyeceğim.😂😂 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Sahi unutmuşum ama tadı çıkmadı şimdi 😀 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl O boşluktan faydalanayım dedim.😎😂 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ooo çok kız müptela oldu sonra güneş gözlüğü ile gezmeye başladım. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güneş gözlüklerinden gözüme ulaşmak zordur. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim en güzel yerim kahverengi gözlerim diyormusum shdhdhhd Varsa da benim haberim yok. 1 0 Yorumla
krmucn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Gözlerim yeşil genelde çok beğeniler. Yanağımdan çokakas alan kız oldu. 1 0 Yorumla
Ugrasamicam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Miyop yüzünden kısmak zorunda kalıyorum ve sert baktığımı söyleyenin sayısı oldukça fazla 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Beğenen vardır da delisi var mıdır hiç bilmiyorum 😄 1 0 Yorumla
Jale_333 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yokturdur varsa da bu zamana kadar bunu söylemediği için hakkımı helal etmiyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Varsada umrumda değildir 1 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bazen gözler de yalan söyler belki istediği şeyi anlatamaz onlara güvenmek bazen hataya sürükleyebilir 0 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Onu biz kendimiz fark edeyizki karşımızdaki insanlar fark eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmaz olur mu be kanka 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözlerimin kurbanı olan çok kişi var Yorumla -ViviR_- +1 yıl Allah bereket versin)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu aralar sadece ceza veriyor Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmasın mümkünse kimse hasta onlar :/ 1 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Olma mıı, en sonuncusu galata'da kendini yaktı😄 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hic yatırmayalım yoktur. 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gözlerimle alakası yok onlar hep deliydi ajs 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır yok... 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yoktur... Hiç olmadı zaten... 😔 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Oldu bi zamanlar... coooook ama cooook eskiden 😄 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gözlerime bakan aşık olur 😂😂😂 1 0 Yorumla
Gönülsoy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Gerçekten gözlerimi çok begenip aşık oluyolar o yüzden begenmediğin kimseye bakmıyorum 0 0 Yorumla
karadenizÇocuğuu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben bilmesem de vardır bence gözlerim çok beğenilir. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Tü tü maşallah gözlerime 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Yoktur. 0 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Yok. Hepsinin amacı belli. İşim olmaz. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yoktur 1 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Nopp 1 0 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Jshhajaua ben kendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Mavi gözlüyüm olabilir
"Hemen yoktur demeyin, belki vardır" cümlesini kurmadığın için bu sefer gönül rahatlığıyla yoktur diyeceğim.😂😂
Sahi unutmuşum ama tadı çıkmadı şimdi 😀
O boşluktan faydalanayım dedim.😎😂
Ooo çok kız müptela oldu sonra güneş gözlüğü ile gezmeye başladım.
Güneş gözlüklerinden gözüme ulaşmak zordur.
Benim en güzel yerim kahverengi gözlerim diyormusum shdhdhhd Varsa da benim haberim yok.
Gözlerim yeşil genelde çok beğeniler. Yanağımdan çokakas alan kız oldu.
Miyop yüzünden kısmak zorunda kalıyorum ve sert baktığımı söyleyenin sayısı oldukça fazla
Beğenen vardır da delisi var mıdır hiç bilmiyorum 😄
Yokturdur varsa da bu zamana kadar bunu söylemediği için hakkımı helal etmiyorum
İlla ki vardır bir alıcısı. <3
Varsada umrumda değildir
Bazen gözler de yalan söyler belki istediği şeyi anlatamaz onlara güvenmek bazen hataya sürükleyebilir
Onu biz kendimiz fark edeyizki karşımızdaki insanlar fark eder
Olmaz olur mu be kanka
Gözlerimin kurbanı olan çok kişi var
Allah bereket versin))
Bu aralar sadece ceza veriyor
Yokk..
Anlatsak 5 cilt kitap olur...
Varsa da benim haberim yoktur. d
Gözlerim cezayir menekşesi.
Sadece ölüler görür😎🤏😍
Olmasın mümkünse kimse hasta onlar :/
Olma mıı, en sonuncusu galata'da kendini yaktı😄
Senin gözlerinin delisiyim.
Hic yatırmayalım yoktur.
Varsa susuyordur diyelim 😂😂😂😂
gözlerimle alakası yok onlar hep deliydi ajs
Hayır yok...
O eski aşklar kalmamıştır.
Banane varsa da xjsmlxmslx
Yoktur... Hiç olmadı zaten... 😔
Oldu bi zamanlar... coooook ama cooook eskiden 😄
Gözlerime bakan aşık olur 😂😂😂
Gerçekten gözlerimi çok begenip aşık oluyolar o yüzden begenmediğin kimseye bakmıyorum
Ben bilmesem de vardır bence gözlerim çok beğenilir.
Tü tü maşallah gözlerime
Gözlerime bakan olmadı :(
Olmuştur herhalde :)
Var eşim
😏 düşenler oluyo mavişiz
Bilmek. Yoktur heralde
Yoktur.
Yok. Hepsinin amacı belli. İşim olmaz.
Gözlerimi güzel
Ciks😅
Yoktur, çöktüm erkendeeen 🙂
Ben miyopum. 😀