AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
yanlış kişiler çıkıyor karşına, her erkek cinsellik ya da o tür şeyler düşünmez kimileri daha fazlasını düşünür sevmek, diğer yarısı edinmek gibi..
Kuyruk sallarsan olacagi bu sen edebinle oturdun da kim pandik atti
sen ne diyon ya tanimadan etmeden senin baya deneyimin var heralde
Yok senin var ya iste dinleyip yorumlandiriyorum seni cicim:D
Helal güzel koymuşsun lafı @Whisper96 :)
bakarak ya da dinkeyerek olunsaydi bilgi sahibi ohoo bence var senin deneyimler ayrica neden rahatsiz okdugunu cozmus deilim var bir karin agrin heralde
Yok gulum ben kimseye kuyruk sallamadim cok sukur daha deneyimim yok senin gibi yataktan yataga atlamiyorum :D toplumumdan bir insansin ne demek neden rahatsiz oldun hemcinsimsin tiksiniyorum ya
İstek içinden geçirme elbette olur ancak Allah dan korkan birisi evlilik dışı istemez.
hepsi istiyo ya
ben istemedim evlenene kadar. neslimiz azaldı ama tükenmedi daha yavv :)
sukur tukenmedigine :)
yanılıyorsun belkide senin karşına hep yanlış insanlar çıkmış olabilir ama ilişkiye sadece yatak olarak bakmayan çok insan var işallah sanada rastlar.
insallah
Yanlış yoldan doğruyu bulamazsın ilk yapman gereken şey doğru yolu bulmak ve biraz sabretmek
Sen ne yaparlarsa yapsın iffetini Koru adam kalmamış artık herkez bişeyi düşünür olmuş elbet çıkar karşına birisi
bende oyle yapiyorum umarim seveni bulurum :)
Umarım. 😄
Psikolojik sorunu olan kişiler bulmuşsun olur öyle şeyler maalesef..
Kara çarşafa dola kendini belki kimse bakmaz sana :)
bakmasin xemiyorum cinsel obje olarak gorulmek istemiyorum diyorum mntigini ayakta alkisliyorum su anda supersin
TM yinede kara çarşafi kullan cinsel obje olarak gorulmessin
he tamam
Kullanmislar atmislar seni belliki
sende doğru insanı bulamıyorsun buldugun bütün sevgiliiler baska yerlere cekiyodur konuyu sabırlı ol doğru insanı bul
Bu biraz senden kaynaklanıyor aradaki seviyeyi ilişkini duzgun yurutemiyorsun sevgili oldun kisiler seninle yatmak icin cikiyor dogruki buluyorsun
Bilemiyorum belkide seksi oldugun icindir, yani sen aslinda sexyliginden skiliyorsun ;)
belkide
Belkide mi soru bosuna gitti ozaman 😄
Kıyafet önem taşıyor bence sen cinsel objesin pp deki foton yeter boşuna dürüst sevgili arama:)
ben buyum insanlar icin tarzimi deistireme hem bence hala bu sekilde sıg dusunmeyen insanlar vardir benim cevrem hep boykekiyefet engel teskil etmiyo beni oldugum gibi sevicek bulurum insallh
He bulursun anca jigolo bulursun bu kafayla
Benim karşıma da sevilecek sevecek biri çıksın istiyorumda bir türlü çıkmadı moralim bozuk :q
benimde :((
b*k gibi * ne kadar yavşak insan varsa beni buluyor her defasında :/
heralde yarisi sana yarisi bana geliyo :)
Bölüştüğümüze inanmıyorum aslında pek :s %90 ı bende en azından :)
yok ben itiraz ediyorum :)
İtirazınaitirazvar. :D Bence aramızda halledebiliriz :p
bence olmaz yari yariya dedim
Değil kesinlikle başımdakileri bir görsn benim dilimim %1 dersin :))
Senle alakalı bir durum değil bütün bayanlar artık cinsel birer obje gözümüzde!!!
iate nedenn kadinlar boyle olsa :)
Hiç bir erkeğin şikayetçi olacağını sanmıyorum bu durumdan ;)
bence olan olur insan bir yere kadar sevilmeden yasar bir yerden sonrasi bikriri sevgi ilgi ister
İçimizdeki abaza ne zaman ölür o zaman sevginin boşluğunu hissederiz ama erken ama geç !!!
gec olsun guc olmasin demisler olsunda
ya da benim gibi en başta ilk konuşmada söyleyeceksin içindeki abazayı ;) ben sevdiğim hatunla birlikte olmayı isterim diye uyaracaksın ;)
kadın ve erkeğin doğasında bu var sevgililk de sevişme eylemini gerçeleştireilien kişilere denir bence zorlamı istiyorlar senden bunu sen obje olmuşsun belki de :D
atalar ne demiş ne ekersen onu biçersin biraz sorunu kendınde ara yoksa herkes seks kolesı değil
Kadınlar Budisttir Öküze Taparlar o yüzden yapacak bir şey yok.
Ne boktan bir derdin var senin yahu😄😄abazalardan uzak dur biraz😄
resimdeki sensen dogal dermişim.. iyi arkadaş edinemiyorsun demekk kii
Ayy kiyamma sana benn çok masum birine benziyosun sen :)
sorunun ingilizce klavye ile yazılmış olması doğru orantılı olmuş
o zaman sevgili yapma illa biriyle çıkmak zorundamısın
insan sevgisiz olamaz
şu an sorunla çeliştin
ne alaka dusnuyom dusunuyom bulamadim
hem sıkıldığını söylüyosun hem sevgisiz olmaz diosun senle sevgili olan herkes sana o şekilde yaklaşıcak bunuda biliyosun çünkü bir en başta doğanın kanunu bence senin psikolojin bozuk
bence olayi iyice abarttin birbirini sevip cinsel acida iliski yasamayn insanlarfa var sevgi cibsellik deildir bunu bagdastirma ama isteyen yapar orasi ayri
ayrica sevmekten sevilmekten skildigimida soykemedim cinsellik isteklerinden skidigimi soykedim
ben zaten cinsellik yaşıycak demedim ki sevgili olan öpmek istiycek dokunmak istiycek aradığın yan yana standart arkadaşlık tarzıysa bilmem neyse benide ilgilendirmez
ben sana cinsel ilski diyorum sarilmak opmek farki seyler
sevişmek sadece cinsel ilişkiyemi giriyor :d baya değişmiş terimler :d :D neyse beni ilgilendirmez bulursun inş
Benim arkadasim olurmusun?
maleselef
O zaman bu tur insanlrla karsilasacaksin hep.
Neden malesef dedin direk onuda anlamadim ya neyse
Demek ki adamlar dogru kontak kuramiyor senle
Insam gibi birilerini bul
ivsan olsun
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
yani şair burada; sevgili gibi yanaş, veririm demek istiyor :)
zekisin vesselam
Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye...
Fotoğraftaki sen misin?
evet benim
Yadırgamak için söylemiyorum ama vucudunu saklamayı denersen karşına doğru düşün biri çıkabilir göğüs dekolteli fotografin bile ilgi çekici yani
giyim tarzi denen bisey var ona kalirsa saklayanlarada var bu ulgi
Saklayanlara bile böyle davrananlara zaten abaza diyoruz. Açık konuşayım seninle konuşsam konu elbet göğüslerine gelir
hay allhim yaa
şansına. doğru insanı bulamıosun.
Her kiz urumdan sikayetcidir emin ol
Yanlış kişileri biliyorsun.
Doganin kanunu bu olsa gerek atesle barut misali
sevişmek aşkların en buyugu
orasi ayri ben onu demiyorum 1-2 haftalik tanistigin kiza seninle olmak istiyorum dersen sevmiyosundur acik ve nwt sev sonra sevis
Her seferinde erkek kasarına denk gelmişin sende
galiba oyle olmus
Nasip bu işler elbet çıkar düzgünü herkes doğru insanın pesinde zaten
Artik butun erkeklerin amaci zevk olmus
Yanlış anlamayın kızlar. Bu biraz sizinle alakalı
siz dort dortluksunuz demi
Kimse 4 dörtlük degil. Ayrıca bu tarz teklifleri kimseye yapmadım. Ama bu konuda en büyük suç kadınlarda
sıkıcan iidir kanka kolay çıkmaz :D
:))))
demekki diğer kızlardan farkın yok
bu kaniya nasil vardin
her gelen yatmak istiyorsa birazda kendinde sorunu ara derim.
fotoya bakarsak kaşar gibi duruyon,
duzgun konus seninkinede bakinca p. evenk gibi duruyosun biz bisey diyomuyuz hem nasil durdugun değil ne oldugun oneli kac yasindasin anlayamaissin
23 yaşımdayım çocuğum :D ayrıca seni s*kmek isteyen erkeklerle çıkma o zaman insan belli eder kendini seninde gönlün var demek ki :)
dogru insan belli eder kendini konusma tarzinlada belli ettin btavo kaliteni :))
ya sanane benim kalitemden ben sevişmek istemiyom senle :D
Sen de doğru kişiyi bul.
Sen çevreni değiştir cicim..
Sıkıntılı insanlara denk gelmişsin demek ki
Gotunuzu basinizi acarsaniz boyle olur.
Üzüldüm senin adına :/
Sorun sende bana kalırsa
Bu birazda sana bagli degil mi?
Tamam gel buraya sevişmeyecez :D
allhim ya :D
Ciddiyim bak sevişmek yok bakışır koklaşırız :D uzaktan tabiii :D ama senle sevişmem öyle bir yazmışsın ki ben bile istemiyorum :D
iyi bari :)
Hemende sevindi :D gülümsetebildiysem ne mutlu bana :D değerimi billll :D
allah razi olsun :))
da ben hep gulerim
Sayemdeeee :D kabullen artık :D sevişicez deseydim de gülecek miydin sanki :D
ne deyim ki allah karşına iyi kişileri çıkartsın
saol :)
amin der insan
amin inşallah
iyi günler
Çok güzelsin ondan olabilir mi :)
iste tam sevilicek kiz :)
Aynen gülüm tam sevilecek değer verilecek güzel alımlı seksi bayan :))
saol
Önemli değil gülüm bunu yasamanıs birisin bu daha güzel bırak milleti sen kendine bak ve milletin oyunlarına gelme :) evet güzelsin alımlı cekicisinde
Benim gibisini bulmak zor tabi
haklısın... :/
Cok dogru dyosn haklisn
Bende sıkıldım o muhabbetlerden
Verme kızım o zaman
hahah :D
Ne hah hah ciddi bişey gonuşuyo
Vermek ya da vermemek işte bütün mesele bu
Sorun gögüslerin :))
abartmayalim bikinili fotograf koymadim ograya
Kollarla sıkıştırma metodu hep etkiler erkekleri biliyosun bu isi
orda selfie yapiyodum baska turlu olmuyo
Ben anladım canım benim bu tür fotograflar seni yollu gosterir mesela şu an fotografına bakınca aklımdan milyontane sey gecti sen bence özçekim yapma baskasına cektir yoksa resimdeki gibi baskasinin yatagina dusersin :))
Ama oyle bir tip var kendine ceki duzen ver bence
Yakayı acip sıkıstırma vede tahrik oluyorum :)))
senden akil alicak deilim beni yargilama hakkinada sahip deilsin ayrica oyke bir tip felanda yok tamamen onyargindan olusan bir dusunce
Eminim canım benim onyargı degil ama benimki
Baska fotograflarin varsa ajanslara gonderelim brazzers filan is yaparsin kesin bu iyiligimide unutma :))))
Tabiki asıl amac ne EGO kocaman bir EGON var kurtul bence :)
nolduki bir atarkandin gibi kaldiramadinmi ayrica egomd mayok hep onyargilisn iste yazik sana ne demis einstein atomu parcalamaktan zordur on yargiyi parcalamak yani onunla yasamak zor oksa gerek
Allah cezanı vermesin sabah sabah güldürdün beni :)) ne ön yargısından bahsediyosun sen simdi buraya egonu tımtıslatmak icin sormadın mı bu soruyu :) cevabı ikimizde biliyoruz tatlım :)
O degil niye atarlanıcam kaldıramıcam anam degilsin bacım degilsin sevgilim degilsin git istersen para karsiligi yap :)) sadece egonu seninle tanistirmaya calisiyorum :)
Hayırlısı.
Doğru insanı bul.
Neden sikildin?
cunku artik seveni aramktan yoruldum :) surekli abazalrla ugrasiyorum
Sen beni çok yanlış anladın
yok ben seni anladimda o kucuk beyninle yapmak istedigin ironiye dahil olmadim sadece okey
Adı üstüne sevgili?
dünyanın kuralı bu