neden karşıma çıkan insanlar benimle hep sevişmeyi düşünüyolar ben sevilemezniyim yadaa sevişmeden olmazmı ne bu ya heer gelenle olmak zorundamıyım neden her sevgili ytmak ıstoyo cidden çok iğrenç bir durum skildim artık her muhabbet oraya gdiyo yani :((
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerinin bazilari, herseyin yerinde ve zamaninda dozunda yasanmasinin olmazsa olmaz kural oldugunu hice sayip.. Allahin bu konuda dediklerinide nefsine kurban edip... ama kendi, ama sevgilisi istedi diye..1 kereden ne olur? Diyerek..1 kere : elimi tutsa, yanagimdan opse, dudagimdan opse, sarilsa, oksasa, sevisse, oral, anal, surtunme, seviyorum , seviyor, yok evlenicez vb. derken.. bazisinin bekaret gitti, hamile kaldi ustune ama tek ama 2 taraf cocugu istemiyor diye aldirip cana kiydi :( oral ve analdan enfeksiyon kapti, edep ve ahlaki gitti, Genel eve para vermeden temiz kizla, sevisme, oral, anal, bekaret alma, onceden bekareti gittiyse yataga atma vb. niyetli insanlarin artmasina.. bahsettiklerimin, sikca duyulup alisilip. Olagan karsilanmasi.. az kullanilmis bay bayan sevgili bulursan kacirma al vb. olaylara sebep ve vesile olup yayginlasmasinda basrol oynadiklari icin bay ve bayan olarak.. bu hallerdeyiz :(
Ama, Allah nikah olmadan karsi cinsin elini bile tutamazsin demis.. iste her zamanki gibi hakliligi cikiyor !!!
Kendini esine saklayan bizler, bay ve bayan olarak : tercih edilmiyoruz, cinsel isteklere hayir deyince Allah rizasi ve gunaha girilmemesi ve 2 tarafinda emniyeti icin vb. terk ediliyoruz, tecrubesiz sayiliyoruz sevgililik ve cinsel anlamda.. monoton, sıkıcı, a sosyal , cahil, geri kafali , saf vb.. ama aksi, yoldakilerin cogu magdur pisman, aldatilmis, terkedilmis, zina gunahina girmis, cocuguyla ortada kalmis vb. oluyor bay ve bayan olarak.. ders alanina eyvallah.. aksi olup devamini getiren bay ve bayan , hatasindan donmeyip israr edip baskalarinida somururse : Allah onlara, kendileri gibi insanlarla es olmalarini nasip etsin..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu devirde millet para vermemek için sevgili ediniyor.
1512 Yorumla- +1 yıl
"Aslk, seksi bedavaya getirmek için oynanan bir oyundur." sözü geldi aklıma
- +1 yıl
Öyle tabi. Dünyayı sadece tv ekranından görenler için çok normal.
Aynen bebeğim bugüne kadar çoğu zamqn karşıma böyle dangalaklar çıktı? Ruhumu önemsemeyen sadece et için gelen..
İnan bana sorun bizde değil.. Tamam cinsellik tü kaka bir şey değil.. Ama salt cinsellikle yaklaşılması, sevgili yerine kevaşe tavrı takınılması çok kötü onur zedeleyici bir tavır :(01 Yorumla- +1 yıl
bencede oyle :(
Boşuna dememişler türkiyede kadın olmak gerçekten çok zor. Ne yapsan 'sen öylesin,'sen böylesin' . Aldırmıycaksın arkadaşım, şu yorumları okudum da hala 'o zaman o resmi kaldır' diyenler var.. Yeri geldiğinde içine düşerler yeri geldiğinde ahlak dersleri.. gülünç :)
13 Yorumla- +1 yıl
cidden haklisin ne zaman insanlari oldugu gibi kabul edip dis gorunusleri dusunceleri yuzunden ona sen soylesin boykesin vs deyip elestirmeyi birakicak bizim toplumumuz merak ediyorum hayir elestirdikleri yapiya gun gekiyo iltifat ediyolar icine dusuyolat bknz tus kizlarri ornek
- +1 yıl
aynen deli ederler :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
109Cevap
Ayıp, yasak, günah kavramıyla geçen bir çocukluk döneminden sonra merak edilenler veya yaşamak istenilenler arasında en ön sıralarda yerini aldığı için. Hele o dönemlerde sonradan veya aklı başında insanın iğrenç olarak nitelendirdiği ballandıra ballandıra anlatma huyu nedeniyle skor tablosu sayısal veri görmek isteniliyor. Ondandır ki hiçbir evli erkek eşi ile yaşadıklarını diğer erkeklerle paylaşmaz iken (namus kavramı devreye girdi beyimizde) sevgili ile yaşadıklarını böbürlenerek anlatır. Tanıdığınız kişilerin böbürleneceği konu daha yok ise öncelikle hedef eksikliğini hissettiği bu konuyu biran önce sonuca ulaştırmaktır.
21 Yorumla- +1 yıl
baya uzun yazmissin tesekkur edrim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Guzelsindir seni kendine layik goruyodur. Cocuklarinizin olmasini istiyodur bir aile kurmak icin diyoda olabilir isini gorup seni ortadami birakicak diyelim ki birakti mahkemele acarsin davani hakkini savunursun. ya da oylelerine yolu verirsin gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
ilk dedidig gibi dusunenn insan 2. 3. haftada istemez boyle seyi bende hic ugrasamm en iyisi yol vermek
- +1 yıl
Bu seyler zamanla olucak is tabiki birden 2,3 haftada olmaz ki evlenicem deyipte ihtiyacini gorup birakabilir. Eger emin oldugun kisiye kendini teslim edersen seni aciktada biraksa yokluktada biraksa durmaz kosar gelir iki eli kanda olsa bile bu zamanda zor tabi tanimak lazim insanlari bilemeyiz yani isin kisacasi
Hoş bir kadınsın, biz erkekler bu konuda biraz dayanıksız olduğumuzdan bil hassa güzel kadınlarla sevmenin yanında sevişmekte istiyoruz. Tabii ki bu durumda senin tercihin daha önemli, cinselliğin olmadığı bir ilişki de olabilir elbette. Bu çok zor bir iş değil. Bunu ilişkiye başladıktan sonra görmek yerine, başlamadan önce dile getirirsen daha iyi olur bence senin için.
12 Yorumla- +1 yıl
tesekur edrim
Bahsettiğin durumu anlıyorum üzüldüm hatta senin için iliski dediğin iliklerine kadar hissetmektir aşkı iç sizisini onu optugunde zamanin kaybolmasi şuurun bulaniklasmasidir. ve bir sey yasanacaksa her iki tarafinda buna hazir ve bunu istiyorsa olmasidir güzel olan ama erkek milleti biraz bu konuda aceleciyiz erkeklerin hayatina ilk adapte edilmesi gereken şey aslinda yavaş ye yavaş yaşa yavaş seviş aceleci tavirlar hep biz erkeklerde ha su var güzel hatunsun mutlaka sevgilin olan ya da olacak adam bunun etkisi ilede aceleci davranıyor arzulaeina gem vuramiyor olabilir. Genel olarak tüm kadınlar ayni seyden şikayetçi ama kendileriyle celistikleri bir durum var romantik erkeklerin bir yerden sonra itici olduğunu soylediklerinede şahit oldum kötü cocuklar daha fazla ilgi cekici tipler olarak gözüküyor sizde
00 Yorumla
+1 yılHayat maalesef böyle şekerim inan bende arıyorum öyle birini kime el atsam yelkenleri inik geliyor bulamadım kendini saklayan birini
Bizleri bu ortamlar mahvetti aslında iki sohbet eden kadına hemen bakış değişiyor sonra da farklı niyetlerle yaklaşılıyor
Aynı şekilde karşı cins tede var deniyorum resmen artık insanları ne zaman getirecek muhabbeti oraya16 Yorumla- +1 yıl
aynen :)) bide fottoma takmislar hayir foroyi deistirsem ne deistirmesem ne ben gercek haytta boyke giyinirim beni seven boyke sevicek bu boyle giyiniyo kesin verir diye bisey soz konusu bile olamaz
- +1 yıl
Fotona bende baktım hiç tahrik edici dekolte yok
Allah sahibine bagislasin güzel birisin ama :) - +1 yıl
hay allha sukur ya mantikli biri colde su bulmus gibi hissettim yemninle saol bu arada
- +1 yıl
Rica ederim
burdaki su ben mi oluyorum ;) - +1 yıl
oyle dusunursek evet :))
- +1 yıl
bilmukabele :)
+1 yılHayat böyle şekerim, bunu burada vurgulaman sadece rağbetin artmasını istemenden kaynaklı. Cinsel obje olmaktan memnun olmasan, bunu burada profilin açık bir şekilde dile getirmezdin...
78 Yorumla- +1 yıl
on yargilarinida al ve git olurmu belkide cok sinirlendim ondan olamazmi
- +1 yıl
Katılıyorum @berkaycimen bu durumdan rahatsız olsan bu seklde soru sormazdın insanların oyle düşünmesini istemiyorsan bence profil fotoğrafını değiştir.
- +1 yıl
Kesinlikle..
- +1 yıl
deistirmicem insanlari olduklari gibi kabul etsinler ben buyum hepte buydum fotomu deistirsem tarzim bu beni boyle kabuleden biri olur elbet
- +1 yıl
O zaman oyle dusunmelerinide kabullen ilk bakıldığında farklı bir algı yaratmıyosun yanlış anlama o senin giyim tarzın evet ama erkeklerin gözü başka turlu bakıyo
- +1 yıl
eminimki hala o kaxar dar disunmeyen inanlar vardir benim cevrem hep boyke okdugu ivmcin bu konuda kiyafetin bir onem tasidigini sanmıyorum
- +1 yıl
aynen ya ezmek fekan olmamis beni ezemezlerde :) kaatiliyorum ama
burada bazı olumsuz yorumlar cidden saçma. Elin kızı bu şekilde pozlar versin bişeyler yazsın içine düşersiniz ama konu türk kızı olunca durum hemen bu. Yok öyle giyme o zaman, yok onu yapma o zaman. Gerçekten bu kadar geriden gelen bir zihniyet var.
01 Yorumla- +1 yıl
ya isye bu mantikli insan budur helal yani :))
+1 yılEic yaptığın cevaba bak. Bu kadar umutsuzsan git keranede işe başla. Düzgün insanlar var. Harbiden sevecek değer verecek. Ama en küçük bişeyde bile kusur bulup üff bu çocuk böyle şu şöyle istemiyom soğudum sıkıldım dersen sana kalple değil penisle yaranılacağını anlar erkekler.
00 YorumlaNeden gizli sormadım :D?
Tahminim frijit olabilirsin tabi samimi isen...
Sevmeden sevişmek nasıl oluyor :/ ?
Muhabbetlerde teklif edilmesi çok saçma bu tür şeyler olacaksa da reel de buluşmalar sonrası bir süre sonra BELKİ olabilir karşılıklı istek varsa nabız yoklamalar vs. Direk sanal ortamlarda hoş değil.
Şimdi sen reel de görüşmeyi istemezsin koşullanmalar edinmişsindir diyeceğim. Acaba doğru mu?02 Yorumla- +1 yıl
ben sanal ortamdan bahsetmeim sorunde realden bahsettimm ayrica sevmeden sevismek cikar icin seevismek oluyo gizli sormadim gerek duymadim neden sorimkibayrica
profildeki sensen güzel kızsın.. doğal olarak sevgililerinde de aradığın bir standart vardır.. o tipteki çocuklarda genellikle etrafta birçok kız varken tek bir kadının nazını niyetini beklemez.. sen bence tip olarak senden daha aşağı birini bulursan, eleman kıymetini bilir kolay kolay vazgeçemez senden
04 Yorumla- +1 yıl
galiba oyle olurda ben genelde zaten cirkinlerden hoslanirim cik agam saham yakisiklilar pek cekmezz ilgimi
Doğru kişi önüne çıkmamış hala anlaşılan. Çoğu kişi sevgili kavramı ne bilmiyor sadece yatıp kalkmak zannediyor çok film izlemekten sonra olmayan sevgisini 2 kelime ile ifade ediyor 'seni seviyorum' madem seviyorsun sevgi dediğin şey bu 2 kelime kadar basit mi düşünmüyor.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen doktun icimi yemin ederim
+1 yılizin verme madem, zaten anlarsın anlamasan bile mesafeli yaklaş bir süre, sen de belli et isteklerini bir şekilde, ayrıca zorunda mıyım demen bile saçma önce bu düşünceni bir değiştir
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılNereye gidiyo sanıyosun gerçekten seni sevecek birini bulsan o bunları düşünmez bile belki de öyle biriyle karşılaşınca ben ne kadar değerliymiş de haberim yokmuş diyceksin...
10 Yorumla Dogru insana rastlamamışsın.. Umarın bundan sonra rastlarsınız..
21 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılTamamiyle sizon sucunuz sevgilim yakisikli olsun ilgi cekelinbence birakin bu kafayi yakisikli olani feyil ger an sizin icin yanan bir tek kelimenle mutlu olan sizin bedeninizi deyil ruhunuzu seven insanlari ezmeyin artikk ve ben bunu tecrube ederek söylüyorum benin sevgilimde ayni yapti gitti benden yakisikli cocuga sonu gumm kizligini trslim etti sindi bana msaj atiyoo öldu o oyle biri yok
00 Yorumla Öyle muhabbete girenle konuşmamalısın rahatsız oluyorsan. Hani konuyu oraya çekince birazcık sövüp iletişime devam edince bir anlamı olmuyor. Azıcık saygısı olan kişi karşımdaki kişi benden soğur düşüncesiyle böyle şeyler konuşmaya çekinir, hele uzun süredir birlikte değilseniz
00 Yorumla
+1 yılErkek ne ister ki senin kara kaşına kara gözüne mi hevesliler sandın? Hem hepsi aynı değildir seven biride çıkar elbet karşına ve sen senden faydalanmak isteyenleri tekmele ozaman taki seveni sadece seks istemeyen birini bulana kadar yapacak birsey yok ya da kimseyle sevgili olma bekle görücü gelene kadar?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik te hayatın bir parçası. Yani birbirini seven insanlar cinselliği tabiki de yaşayacaktır. Senin karşına çıkan kişi ya da kişiler cinselliği ön planda tutmuş sadece hepsi bu. ilişkinin sadece cinaellikten ibaret olmadığını bilen biri ya da birileri mutlaka karşına çıkacaktır tabi bunda senin hal ve tavirlarin da onemli karşındakine karşı.
00 Yorumlabirde şöyle bak olaya.. şu ana kadar sevgini hak edecek biri çıkmadı karşına:))) ne olursa olsun iffetini koru... sen iffetli olduğun sürece ancak senin gibi biri çıkar karşına:)) zamanı gelince:)
02 Yorumla- +1 yıl
insallh :)
Aynen bende de oluyor bu durum. adam akkili kimse cikmaz ki karsmiiza..
10 YorumlaKanka Aşk ın türk kezoları için en can alıcı sonucudur cinsellik. Karşı cinsle sekssiz bir sevgi arıyosan kanka olman lazım.
16 Yorumla- +1 yıl
hic alakasi yok bence olabikir tabi ama belirli bir sevgi ve gucenden sonra
- +1 yıl
Bir erkekle aranda duygusal bir yakınlık istiyorsun ama cinsellik ya da fiziksel bir yakınlık istemiyorsun.. tuhaf..
Bu sürekli su içip çiş yapmaya gitmek istememek gibi bişey oluyor.
Neticede insansın ve bayansın.. eğer erkeklerle fiziksel bir yakınlık seni rahatsız ediyorsa psıkolojinin normal olmadığını söyleyebilirim sana. Kötü bir ilk tecrübe, ya da baskıyla yaşanmış bir birliktelik te olabilir bunun sebebi. Aileden ya da içinde yaşadığın kültürün seksi bir öcü olarak gösteriyor olmasından da kaynaklı olabilir senin bu cinselliğe olan soğukluğunun sebebi..
Illerde bir gün evlilik diye bambaşka bir hayat tarzı seni bekliyor olacak.. bu psikolojiyle evliliğe yeltenirsen seni çok yıkıcı durumlarla karşılaşabilirsin.
Ben sana şu an de yaşadığın sürecin tıp dilindeki adını söyleyeyim "Vajinismus".
Bu ülkemizde ki genç kızlarda maalesef sık görülen bir rahatsızlık.
Iyi Bir psikoloğun sana ciddi yararları dokunacak ve hayat yükünü hafifletecektir.. - +1 yıl
ben bwni rahatsiz ediyo demedim kim olursa olsun 2-3 haftakik sevgilisiyle yatiyosa bende ona dogru gozle bakmam asktan sonra gekir sevismek once seviceksin guveniceksin
- +1 yıl
Aşk kısa vadede yaşanan dolu dolu bir tutkudur. Aşık olduğunda öyle bir değişirki dünyan kıpır kıpır olursun. Enerji ve motivasyon patlaması yaşarsın. Çünkü aşık olduğunda karşı cinsten birini -farkında ol ya da olma- arzularsın. Onunla olmak istersin. Her şeyiyle senin olsun ister onu herkesten çok kıskanırsın.
Ama sevgi öyle deģil. Birine aşık olduktan sonraki süreçtir sevgi. Ebeveynlerinin uzun sürmüş ve aşkın yerini sevgiye bıraktığı bir evlilik varsa. ya da yakınlsrından herhangi birinin bunu daha iyi görebilirsin. Iki insan birbirini sadece seviyorsa o aşkın doku dizgin zamanları geride kalmıştır. Birbirlerine karsı olan istekleri azalmıştır. Hatta erkek aldatınca kadın "çocuklarımız var" diyerek biraz daha töleranslı hale gelir olmuştur artık. Ama birbirlerine karşı olan güven doruktadır. En basidinden şunu söyleyebilirim: insan aşık olduğu birinin 2 çay parasını vermeyi kabullenemez ama sevdiği birinden borçta alır 5 parasız kaldığını da saklamaz. - +1 yıl
Şimdi sen bana diyorsun ki yeni tanıştığım biri beni hemen sevsin. Aramızda hızlı ve heyecanlı bir aşk yaşanmadan sevgiye geçelim. Brnde sana sormak istiyorum. Bu ne kadar mümkün olabilir? En azından söz konusu 2 kişi de sağlıklı ise...
Bence senin bir flört ilişkisinden isteklerin net değil çünkü ayaklarını yerden kesen bir aşk tecrüben olmamış.. - +1 yıl
sevgiyle aski boyke dusunmemistim dolayisiyla sevgiden kastim askti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPek de yatılası bir tipin yok aslında daha çok şeker kız candy gibi bir hatunsun ama ilginç :)
24 Yorumla- +1 yıl
iste fotolara aldanmamak gerek :)
- +1 yıl
Yatılası bir tipin yok derken hakaret etmek istemedim bu arada yanlış anlama yani. Sevimlilik özelliğin daha çok ön plana çıkıyor sana bakınca böyle gel beni yatağa at der gibi bir ifade yok suratında onu demek istedim hani kimi kızlar duruşuyla, bakışıyla kaşınır malum :)
- +1 yıl
yok yanlis anlamadimda her zaman bu sevimlilik olmuyo bende onu demek istedim :)
- +1 yıl
Ha bak şimdi oldu :D Tamam, anladım :)
+1 yılOnu bunu bilmem de karşısına dikildiğin insan o gözlere boğulup ölmüyorsa aklı hala başka yerlerdeyse hırttır zırttır hödüktür o gözlere ölünür ^_^
01 Yorumla- +1 yıl
saol ya
+1 yılSevismek aşkın tuzu biberidir. Ilişkiye en güzel tadı o verir. Ama aşktan önce sevişmek avucuna tuz döküp yalamak gibi birseydir
Hic degilse bana göre :/07 Yorumla- +1 yıl
bende bunu diyorum iste Tebrikler :)
- +1 yıl
Hep diyorum eic için bu kadar acele etmeyin diye :)
- +1 yıl
evet ya pisman oldm bende :)
- +1 yıl
300 cevaplar sorularım var hala eic secmedim :) düşün artık :)
- +1 yıl
sende abarymissin sanki :)) dur bida bende secmem hemn :)
- +1 yıl
Bak benden sana tiyo eic seçilmiş sorulara millet bakıp geçiyor :) eic olmayınca daha bir çekici oluyor soru :)
- +1 yıl
Neyse senin konunun dışına çıkmayalim :) Onemli bir soru sormussun. Sabah sabah ceneme vuruyor Özür :))
+1 yılsen bir adım bile atmıyorsan o konularla ilgili söylemeleri çok absürt ve söyleyememeleri gerekir demek ki senin de başın götün ayrı oynuyor, buna rağmen söylüyorsa biri zaten tek derdi sevişmektir, düzgün insanlar çıkar elbet karşına.
02 Yorumla- +1 yıl
tabirlerin hosuma gitmedi ama yinede cevap veriyorum sana insan sevgikisinin elini tutar koluna giter sarilir ilgili olur sanirim sizinde cesaret almaniz icin siradan bir canim kelimesi bike yetiyo
- +1 yıl
konu ben değilim söylediklerim de senle ilgili değil, genel olarak konuşuyorum alınmana gerek yok canım kelimesinden konuyu oraya getirmem daha farklı şeyler gerekli ve öyle oldugunu görünce karşı tarafta istiyor heralde diye dile getirilir ben öyle yapıyorum değil.
Günümüzde kızlar birer cinsel obje olarak görülmeye başladıkları için normal sana o şekilde yaklaşmaları.
Zamanı gelince elbet karşına doğru düzgün birisi çıkar.😉10 Yorumla
+1 yılbelki tahrik ediyorsundur. Belki çok yakın davranıyorsundur. Belki kolay iletisim kurulabilen birisisindir. Belki sorun sendedir yakın davranmandadır. Kız dedigin her gün 15 km koşmalı ki yetişilemesin
03 Yorumla- +1 yıl
tamam kanim sicak cabuk muhabbet yaparimda oyle vicik vicikda davranmam yerini bilir
- +1 yıl
işte hersey sende bitiyor. Bence ya normal ya da işi gücü kız düşürmek olabilir hedefi.
- +1 yıl
erken uyanman güzel olmus.
+1 yılSizi de anlamak imkansız kim der sevgilim öpüşmüyor kimi der sevişmek istiyor ORTASINI bulmazmısınız? Yrıca sen o imajı veriyorsundur
04 Yorumla- +1 yıl
ne varmis bendede o imaji veriyorum daha beni tanimiyosun bile komik duruma dusme bence
- +1 yıl
ben erkek olarak söyledim sen sevgiline sevgili olduğunun imajını vereceksin şöyle ^^ ya benle adam gii çıkarsın ya da sana güle güle '' pskolojini hissettirmelisin acaba çok acıkmı giyiniyorsunu ya da onla erkenden mi öpüştünüz veya özür dilerek söylüyorum geçmişte ki erkek arkadaşların mı bir şey söylediler erkek arkadaşlarına
- +1 yıl
hayir ya tm acik giyiniyorum ama bu sebep olamaz bir tek
- +1 yıl
ya da erkekler ortamından dolayı seninle kolay ilişkiye gireceklerini sanıyorlar veya senin tanıştıın erkekler geçmişte seks yaşamı olduu için sevgilileriyle senle de yakınlaşmayı daha kolay ve normal karşılıyorlardır diye düşünüyorum
Olur ama sen genelde seninle sevişcek erkeklere yüz verdiğin için olabilir
40 YorumlaSevismeden olmazmi. Olmaz kizim oda bir ihtiyactir o zaman herkez kardes kardes sevgli olsun te allahim isiniz gucunu dikkat cekmek
01 Yorumla- +1 yıl
ne dikkat cekicem be olmaz diyosan senin sorunin tabi sana gire kiz cok meraak etme
+1 yılKlavyeni böyle kullanmaya devam edersen artar onlar. Senin de bildiğin gibi.
31 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılnormal bir durum. eğer sevgili olmuşsan cinsellik de bunun parçasıdır. tabiki sevgililer cinsellik ister. aksi takdirde sevgilinin diğer arkadaşlarından farkı kalmaz
03 Yorumla- +1 yıl
bencede dogal ama vakti zamni olur ikinci haftadan cok anlmsiz
- +1 yıl
valla canım cinselliğin haftası günü olmaz.
insanlar günlük yaşam istediklerinden yanı değer bir değişle hayvana özenmekten oluyor sen doğal olanı istiyorsun
20 Yorumla
+1 yılBizi begenmezsiniz yakisikli diye gidersiniz oda bunu kullanir ya da it kopuk varsa cunku dyzgunlrr sessizdir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldevırde o kdar cok ılıskıye gıren kız var kı artık genelevler bunlardan yakınıyor olmalı , ıssız kalacaklar :D...
00 Yorumla
+1 yılSana gelen erkekler abaza oluyor demekki geçmiş olsun
05 Yorumla- +1 yıl
saol valla :)
- +1 yıl
İlişkini sanal ortamda yapma
- +1 yıl
isim olmaz zaten
- +1 yıl
Güzel ozaman bir surede kafani dinle
- +1 yıl
dinleyebilirsen insallh dinlicem :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kusura bakmada asexsuel misin? neden karsı cıns? hemcinlerinle takıl bence... Bir erkek ile bir kadın birlikte saygı sevgı aşk sehvet amaç seks olmamalı tabıkı seks mutluluğa giden yolda bir araçtır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Kizlae ikiye ayrilit 1 evlenmelik
2 eylencelik erkeklerin en sevdigi tip eylencelik
erkekler sevgiluye gore 2 yeayrilir
1 evlenmelik kiz arayan erkek
2 eylencelim kiz arayan erkek
sana ikinci secenek gelmis hep00 Yorumlasen sevenine denk gelmemişsin ki ya da sana gelenlerin kanında kaşarlık vardır saglam birini bulman lazım ilk başta güveniceksin sende seviceksin
10 Yorumla
+1 yılZ aman nedir ki
E ylül, Ekim Kasım derken
Y az geliverir ama
N az yapıverir arada sonra bir bakarsın
E ylül gene geliverir artık iyice sıkılırsın
P es edersin akışına bırakırsın hayatı, zamanı10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonunda "ı" harfi yoksa sıkılmanı tavsiye etmem pek. -.-
26 Yorumla- +1 yıl
anlayan anliyo dert değil bence :))
- +1 yıl
Yok öylede burada anlamamak için çabalayan insanlar var. Anlatabildim mi? :Dd
- +1 yıl
farkettim bende :))
- +1 yıl
yazım hatalarını kasten yapyor burada bir kac grup var
- +1 yıl
senin niyetin kötü için fesat
Bak ablani örnek al
https://m.youtube.com/watch?v=w2GlZ_bUxag10 YorumlaHissettiğin anda "değiş" diyeceksin, sıradaki gelecek.
Başka şansın yok, erkekler böyle.10 YorumlaSorun sende değil, toplum olarak öyle egitiliyoruz. Millet orasini burasini acip geziyor. Bunu gören erkegin başka birsey dusunmesini beklemeyin.
10 Yorumla
+1 yılKizma ablasi sevmek dokunmaktir doga kanununu uyguluyor e tabi bu arada seninde vermeye niyetin varsa türkler. Davete icabet etmeyi sever aliyorlar of puf yok ya yatmayacan ya da konusmayacan gunahta sevapta gizli ablasi
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben sevmek gezmek vs içi daha çok istiyorum çünkü benim yatmak içi sevişmek için var bitane şöyle sevmek için istiyorum ama malum bazı hem cinslerin zorla kaşınıyor yok olmz Desem de söz dinlemiyorlar zaten bu işlerde zorla olmaz dimi..
00 Yorumla"Aşk bakmakla güzelleşir
Konuşmakla zenginleşir
Dokunmakla bozulur..."00 Yorumla
+1 yılYa erkeklern sende gordugu bırşey var demekkı hanı senı yanlış tanıyorlar demekkı veya sen yanlıs kışılerı secıyosun
11 Yorumla- +1 yıl
dünki soru soran bendim yalnız mesaj atamıyorum sana xper 2 seviyesinde olmadığım için:(
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbetin oraya gelmesi çok normal.. Normal olmayan zamanlamadır ya da goruştur..
10 Yorumla Öyle bir zamana geldikki sevgili olupda yatmayana farklı gözle bakılır oldu. Yatmayan kıza kezban yatmayan erkeğe beceriksiz gibi yakıştırmalar yapılıyor.
00 Yorumla
+1 yılseni de bulup bunu diyosa tam gerizekalı çıkıyo karşına heralde l*n zatrn böyle şeyler anlık olur plansız olur mevzuyu oreya getirceğini git buluşmadan önce mast yap öyle gel yanıma dicen aslında
00 Yorumla
+1 yılGaliba hayatin duzeni bu ama biz ayak uyduramiyoruz dusunsene kocan bile evlenir evlenmez ilk gece yatak diyo o kadar mecburuz sevismeye
17 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere sorunca "tahrik etti" yi çok duyup görüyoruz ama hiç bir zaman kadınlara sorulduğunu görmedim. ya da kadınlardan "tahrik etti" cevabını duymadım.
Sanki seks denilen olay sadece erkekler için var ve siz bu süreçte sadece bir objesiniz. Sadece kullanılmak için varsınız ve sanki sadece siz, ikili ilişkilerde "kullanılıp bir köşeye atılabiliyor"sunuz.. - +1 yıl
ikinizde haklisiniz
- +1 yıl
@serenmiray sen ne kullanıyosun kuzum? Nasıl bir kafaya sahipsin çözemedim :) "kocan evlenir evlenmez ilk gece yatak diyo o kadar mecburuz sevişmeye " sen sadece cocuk yapmak icin mi seks yasicaksin? ya da yilda 1 defa mi verceksin? Senin gibi zihniyete sahip insan insallah cok degildir. :)
- +1 yıl
serenay çok saçma bir zihniyetle düşünüyorsun. kocanın ilk gece yatak demesi eskiden beri kültürümüzde var olan bir gerdek adabındandır ki bunu sende biliyorsun. ayrıca her koca ille ilk gece olacak diye baskı uygulamıyor çünkü seks, sevişme sadece erkek ten ibaret değildir. bizim toplumumuzda özenti olduktan sonra bakanda yatmak isteyende çok olur. zeynepzeynpp karşındaki insana davranış tavır ve konuşma biçimin nasıl? eğer herşey normal ama karşındaki insan hala seninle yatmak istiyorsa önce kendini sonra karşındaki insanı sorgulamalısın ve kendine ona göre çekidüzen vermelisin. bu sorununu anca bu şekilde çözebilirsin. şahsi fikrim bu yönde.
- +1 yıl
Tamam gencler panik yapmayin anladim sizi ;)
Sevgiliylede kanka olunmaz ki ! İki tarafda hazır olduğunda bir şeyler yaşanmalı elbette... Çok abartıyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
bence sen anlamassin beni olmaz değil olabilir ama once ask
Benim de karşıma doğru insanlar çıkmıyor :/ istediğim sadece dürüstlük oysakii
10 Yorumla
+1 yılYanlış zamanda yanlış insanlar... Ve karşı tarafa bıraktığın izlenim...
10 Yorumlasevdiğin insanla yapmazsan kaybedersin onu. burada olay sende bitio herkesi seviomusun sen?
02 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorum iste
+1 yılHer erkek aynı değildir. Ben kimseye böyle bir teklifte bulunmadım veya kız istese bile terslediklerim olmuştur. Ciddi bir ilişki bulman bu devirde okyanus altından inci bulmak gibidir.
00 YorumlaYanlıs anlamada profildeki foton bile tahrik etti beni
Yani seninde istemenden dolayı gercekleşiyor bunlar02 Yorumla- +1 yıl
ya neresi tahrik etti bende onu cozemiyirum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseks giderilmesi gereken bir ihtiyaçtır.. ayrıca bir ilişkinin olmazsa olmazıdır..
00 Yorumla sende öyle insanlardan uzak dur be kardeş insan kendini belli eder arkadaşlık tekliflerini kabul etme, ben şahsen sevgilime hiç öyle birşey teklif bile etmedim çün ki rahatsız oluyor sende seni anlıyacak kişilerle takıl ha yok diyosan da takılma
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem