Evli olan bir erkeğin zaafı neden kadınlar olur. Eşi yanındayken kadınlara bakıp tartışma çıktığında, şeytan benim zayıf noktamı biliyor aramızı bozmaya çalışıyor dedi. Bu durum neyi gösteriyor. Bütün erkeklerin mi zayıf noktası kadınlar. Yoksa benim ki mi tek öyle 👀
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya gözü doymuyor, ya bedeni. Hee yok ben ac bırakmıyorum bu hep böyle diyorsan karaktersizine denk gelmişsin
Her şeyimiz güzel ilerliyor memnuniyetini de dile getirir hep bakımıma giyimime davranışıma dikkat ederim demek ki onunla ilgili bi problem
Aynen karaktersizlik bu baska bisey degil. Özrü kabahatinden büyük
Nasıl düzelir peki
Kısasa kısas. Sende aynısını yap. Hatta daha abart off ne yakışıklı. Su boya posta kasa bak falan diye söyle. O da bisey derse. Benimde zaafim bu. Seytan bizi kavga etmemiz icin yapıyor dersin
😂😂😂mantıklıymış tamam
Bunda da sen kadinsin yapamazsin diyecektir. Çünkü karakter yok. Eger mantıklı düşünüp hatasini anlarsa bu çözüm ise yarar. Ise yaramazsa cok gecmis olsun. Ona doğruları kıçından soksan girmez Çünkü bünyesi kabul etmez
Öyle demez çünkü her zaman söylerdi bu konularda erkek kadın yok nefis herkeste diye. Ama benim bakmadığımı biliyordu biraz da kıskanç erkek konusunda. Umarım kısasa kısas yaparsam işler
O zaman büyük ihtimal ise yarar. Bol sans
Teşekkürler dürüst cevaplarınız için
Rica ederim. Mutluluklar
🙏🏻
Genelleme olmasın sanırım senin eşinde sıkıntı var , yanında iken başkasına baktığına göre.
Beni çok beğendiğini söylüyor hep ama yanımda bakınca da erkeklerin doğası bu diyor
O zaman sor bakalım onun yanında başka bir erkekte onun gibi sana baksa hoşuna gider mi?
Sordum gitmez hatta erkekler bu sebeple birbirini vuruyor dedi
Eşin kendi ile çelişiyor sanki kendini tek erkek görmüş gibi. Bunu yalnız dışarıda mı yapıyor?
Kadın ortamında da bi anormal duruyor. Sanki donup kalıyor ne yapacağını şaşırıyor. Dışarıda da rahat bakabiliyor bazen
Senin anlattıkların sanırım burada tamamı değil gibi.
Anlayamadım
Son yorumunda anlatmak istediğin donup kalıyor durumundan sonra ki tepkin için dedim.
Yani kadın ortamında donup kaldığında anlayamamıştım ilk. Mesela ben güzel giyinip karşısına çıktığımda aynısını bana da yapınca dank etti. Demek ki etkilenebiliyor. Aslında bu daha korkunç yani diğer kadınları benimle bir tutuyor 😨
Buda seni her yönden olumsuz etkiler. Eşin sen yanında iken başka kadınlara bakıyorlarsa , dikkat et sana bakıldığını bile görmez.
Görmüyor zaten bana bakıldığını. Aramızda şöyle bi fark var. Ona bakılmıyor, o bakıyor. Ben bakmıyorum, bana bakılıyor. Farkediyorum yandan ister istemez. Ve arkadaşlarımda çok söyler sana bakıyorlar diye. Ama ben ona rağmen sadığım o rahat onun benimle bi derdi yok ki nasıl olsa bakmıyor diyor güveniyor.
Bir zaman sonra seni inciten duygu hortlaya bilir.
Umarım hortlamadan karşı tarafta bi düzelme olur
Sanki.. !
😱
Sayfada çok yer kapladık ondan takip attım. :)
Sadece Bu konu hakkında konuşacaksak kabul edebilirim.
Kesinlikle.
Ama gerçi özür diliyorum özel konuşmayalım zaten gerekli bilgileri verdiniz. Tekrar bi sorum olursa buradan yazalım.
Önemli değil getiri götürü durumu.
Anlayış için ve bilgiler için teşekkürler
Ben teşekkür ederim güzel insan , iyi geceler. :)
Çapkın biriyse öyle zaafı olur işte , her erkek öyle değil tabiki
Peki bu düzelmez mi ne yapabilirim çok rahatsız oldum
Kabule geçme bu durumu itiraz et ve deki gudulerini eğitmeyi öğren bende bir nefse sahibim şeytan da benim zayıf noktami yakaladım ister misin de
Kabul etmedim ama dediğini yapacağım
Sana saygısını korusun bu yaptığı seni hiçe saymak saygısızlık
Dimi doğru söylüyorsun üzülüyorum her şey düzgün giderken böyle yapması modumu düşürüyor
Kadın da. erkek te sadece insan nefs iter herkesi illaki
Sevip evli olsa da mı
Sevse bir anlik şehvet olur evli insanlar da biraz daha yaygın cünku insanlar bıkıyor kadın olsun erkek olsun sadece asiksa aldatmaz cunku gözu birsey görmez konuşma bile bazen inaanlari tahrik ediyor iltifaf gibi ama siz daha iyi bilirsiniz nasıl yapmak istiyorsaniZ
Bıkması için bi neden olmadı ama üstelik 2 aylık evliyiz. Başka kadın ona yaklaşmıyor ki tahrik olsun sesinden bir şeyinden. Kadınlar yolunda giderken o takılıp kalıyor
Senin yaninda bilerek mi yapýıyor sen kıskan diye aklıma baska birsey gelmedi
İyi düşüncelisiniz. Size de iyi düşünen biri denk gelsin. Keşke eşimde öyle iyi düşünüp kıskandırmak için yapsa başım gözüm üstüne. Öyle olsa ben yokken bakmaz. Beraber dışarı çıkmıştık ben o sıra başka bi alandaydım gizlice bakıyordum nerelere bakıyor diye çünkü kafamda ister istemez yer ettim. O beni görmüyordu ama bi kadını arkadan uzunca izledi 😞
Sadece göz carpması dicem ama siz ztn süphe etmişsiniz bide 2 aylık cok erken dısarda ki hayatıni önlem altına almanız lazim yok eger gene durmuyorsa birsey var demektir bu işte
Göz çarpması anlık olmaz mı. Gözünü aynı yere dikip yürüyor. Dışarıda ki davranışı için bugün kapsamlı bi düşünceye girip uygulayacağım bakalım sonuç ne olacak
Degisik biri ya valla eşiniz hic sevgilisi olmadi mı onceden olduysa o sıkınti ztn
Sevgilisi olmuş 4 ay sürmüş sadece
Cocuksu biri flan olmasin icinden bu sevgilisi olsa onceden capkin derdim ama olmadiysa icine attı simdide sen varsin cesaret mi aliyor senden acaba
Nasıl cesaret alacak ki peki
Yaşı küçük değil ki çocuk kalmış diyeyim
Ya simdi sende bayansın ya daha yakın olmustur bilgi tecrübe edindi senin yaninda az cok ya da umursamaz biri mi bu cözemedim ya da eksik birseyler var patron mu kendisi arabasi mı var ordan özguven sağlıyor
Aslında bi ara dedi sen yanımdasın diye cesaretle bakıyorum. Geçmişinde de kendisi gidip bulmamış hep birilerine demiş bana şunu bunu ayarla diye
Patron da değil arabası da yok :)
Ozaman kaşar durmadan ayarlamasi zorlaşir bence o capkın degil sadece sansıni deniyor
İnşallah o huyunu bırakır
Durumu anlamaya calış yeni evlisin
Öyle yapmaya başladım
Bakmasini engelle diger bayanlarin önünde kücük düsersin gururun kırılır her istedigini yapma biraz libido yukselsin kendine gelir belki
Evli olsam diğer kadınlar umrumda olmaz 👌
ya da biriyle birlikteyken
Aslında doğrusu o tebrik ediyorum sizi inşallah sizi hakeden biri olur
Teşekkür ederim inşallah bakalım 🤗
ilgi yok yükselme var başka kızlar o yüzden o yüzden böyle
Nasıl yani tam anlayamadım
karısı ilgi vermez yükselir istegi olur başkalarında görür isteginş
😃 ya inanın öyle bi durum yok olsa zaten buraya yazmam sebebi benim derim
bak inanki öyle sizin var mı yükselmeniz
Ben sadığım genel de. Ne olursa olsun sevdiğime karşı yükseliyorum
:D ya hiç belli olmaz şuanda bile olabilirrr :D
Yok yok kendimi bildim bileli sevdiğime karşı oluyor 😃
bence gülüyorsun şuanda var evet evet varr :D :D
Eşimin yaptığından sonra bu kadar emin konuşmak istemezdim ama gerçekler
şuanda sizin var ne derseniz diyin inanın
Maalesef yok eminim kendimi bu konuda iyi tanıyorum. Mesela neye dayanarak bunu dediniz onu merak etti m
heycandannn
Heyecan yok şaşkınlık var.
cidden var bu ben eminim oturdugum yerden biel
İlginç şaşırdım doğrusu
yükselebilirisniz şuandaaa
Yükselme derken cinselliği mi kastettiniz yoksa başka bi konu mu
evet
Yok yaaa mümkünatı yok vallahi eminim ben cinsellik sevdiğimden başkasına olmuyor. Bence kadınların çoğu böyle bi erkeği seviyorsa tatmin oluyorsa sadece onu ister her konuda
yok bak örnek verieyim bugğün konudlarda gördüm kadın kocasını çok seviyormuş her konuda 2 çocugu varmış başkasına ilgi diyumuşu birşeyler yaşamış ben yardımcı olabilirim sana :D
25lik genç delikanlı ve damarlı biri :D
Allah korusun ben öyle yapmak istemem. Eşim ne kadar aksini yapsa da ihanet etmem. Gerekirse ilişki biter ondan sonra yenisini düşünürüm ama şuanlık öyle bi düşüncem yok çözüme kavuşmak istiyorum
bence çözüm benim kalındamarlı :D
burada ciddi bi konuda bilgi istedim sizden daha da ötesini konuşmayalım. Bilgiler için sağolun.
ama var sizde :D
Sıkılmış onu gösteriyor
İki aylık evliyiz sıkılmış olamaz çünkü daha salmadım kendimi. Üst düzeyde sorumluluklarımı yerine getiriyorum.
Evlenmeden önce nasıldı çapkın mıydı?
Evlenmeden önce nadiren bakıp hemen gözünü çevirirdi.
Cinsellik konusunda varmıydı acaba sıkılmış olabilir mi tecrübe yaşadıysa sende yeteriz gelmişsen gözü dışarı kaçmış olabilir
Daha önce yaşamadım dedi ama bilmiyorum
Açaba diyorum yeteriz mi buluyor seni kafasında eskiler mi var
Hımm bak bunu hiç düşünmedim bi güzelce sorayım eşime
Umarım sorunu çözersiniz be mutlu olursunuz
İnşallah elimden geleni yapıp yaptıracağım teşekkür ederim☺️
Mutlu olman dileğiyle
🙏
☺️☺️
Erkeğin kadın, kadını altın bozar.
Öyle de karşıda ki kadınlar ona bakmıyordu o bakıyordu. Nasıl bozacak
Sıkıntı kendinin bakmasında işte. Bakmaması lazım ama bakıyor helede karısı yanındayken.
O zaman beni sevmiyor mu. Hep beğendiğini ve sevdiğini söylerken..:(
Yok seni sinir etmek için söylemiştir
Yani sevdiğini mi sinir etmek için söylemiştir
Evet yani seni. Diğer kadınlara bakıyor olabilir ama o seni seçmiş bu senin başarın.
Ama benim yanımda bakıyor olması bana başarısızlık kazandırıyor
Yoo her erkek bakar. Gece senin yanında yatıyor. Bu tarz şeyler için tartışmayın. Bakarsa kendine zarar. Seninle evli sonuç olarak onlarla değil.
Baktığında ben kendimi değersiz hissediyorum. İster istemez modum düşüyor. Sonuçta ben dikkat ediyorum, istiyorum ki o da dikkat etsin. Flört değil ki hemen ayrılayım.
Benim karımda başka erkeklere baksa modum düşer bu gayet normal ama değişmesini bekleme değişmez çünkü. Olduğu gibi kabullen aldatmazsa sıkıntı yok.
Ama ben öyle mutlu olamam ki. Her kadın ister hayatında ki erkek sadece onu görsün beğensin. Madem bakacak beğenecek neden evlilik yapılır ki
Sende haklısın ne deyim ki. Senin sınavında bu işte. Sabırlı ol Allah hakkında hayırlı olanı verecektir.
Evet benim sınavım. Çünkü ben öyle değilim bu yüzden çokk zoruma gidiyor. Ben de öyle olsam farketmezdim zaten. Umarım düzelir
İnş düzelir yoksa kendi kaybeder
Öyle tabi kendi kaybeder. Bi kişiyle mutlu olmayı bilmeyen istediği kişiye gitsin yine mutlu olamaz. Çünkü sorun kndi içinde. Önce zihnini bakış açısını değiştirmeli.
Evet sen gönlünü ferah tut sorun sende değil onda. Ondan davranışlarını düzeltmesini iste eğer düzeltmezse yaptırım uygula. Sabahları günaydın deme sevdiği yemekleri yapma.
Evet hep beni değersiz hissettirip hem de evde 10 yıldızlı otelde gibi hissetmemeli kndini
Trip güçlü bir silah doğru ellerde mal değilse anlar bir şeyleri yanlış yaptığını
Aynen inşallah anlasın da bi çözüme kavuşsun yoksa ömür geçmez 😱
Yoksa neler olacağını tahmin edebiliyorum az çok
Siz yine de tahmin etmeyin 😄
İyi düşünelim iyi şeyler olsun inş
Yok tahmin etmiyorum. Az aklı varsa elde ki bir kuşun dalda ki 5 kuştan daha değerli olduğunu biliyordur.
Umarım biliyordur. Bakalım burada yazan cevapları bi uygulayayım belli olur.
Uygula tekrar yaz bakalım ilaçlar tedavide işe yarıyor mu?
Tamam bakalım hemen belli olmaz 😃
Beklenmeyen yan etki görülürse doktorunuza başvurun.
Elbette 🥴
Tekrar yazarım demiştim ama kandırma olmasın diye belirtiyorum. Ben hesabı sileceğim sadece bu amaçla açmıştım. Verilen reçetelerin tedavisi hemen olmaz. 😃 o zamana kadar da aklımın bi köşesinde bu site kalmasın.
Başka siteye yazarsın orada yardımcı olurlar.
Başka site derken
Aslında gerek yok daha ben cevaplarımı aldım az çok kafamda bir şeyler belirdi. Bide çok zamanımı aldı o kadar vaktim yok
Bilmiyorum belki vardır. Ben dertlerimi hep buraya yazıyorum. Ama istersen araştırabilirm.
Yok yok teşekkür ederim. Ben ilk defa bi siteye bi problemimi yazdım birdaha kendim zamana bırakarak çözmeye çalışırım.
Neyse teşekkürler her şey için ben kaçtım ✋🏻
Tam noldu
Dışarıdaydık kadınlara baktığını farkettim uyardım düzelmedi sonra o cümleyi kullandı 😨
Baktıkları nasıl ki peki giyimi vs
Açık kadınlara bakıyor. Tabi hep değil ama yine de baktı mı tam bakıyor gıcık oluyorum
Sen biraz evde oyle ol farklı ol
Aslında öyleyim onun dışarıda hangi tür kişilere baktığını farkedince ben de aynı giyimini yapıp o şekil davranıyordum belki içinde kalmıştır diye. Ama yok yani. Bazen çok yüzü bakımsız güzel olmayan birinin açık yerlerine bakıyor
Nasıl desem farklı bişi arıyo demek ki. Tkop et istersen konusuruz
Tamam