Test etmem ama iyice gözlemlerim, oturması, kalkması, gülmesi, mimikleri, konuşması, vücut dili falan, giydiği, yediği, içtiği, gördüğü, gezdiği, okuduğu, izlediği, sevdiği her şeyi her şeyi, sevmediği her şeyi de😁
Çok fazla ediyorum şüphecilik gibi algılanıyor ancak karşındaki kişiyi begeniyorsun vs ama sistem kabul etmiyor bir durumdan dolayı bir erkekte güven arayan kadınların yaptığı bir eylemdir kötü niyeti yoktur anlayışlı olmak gerekir sonuçta başka şeylere bakmıyor güvenmek istiyor
Test dediğimiz şey zihnimizde bir analiz ise evet ederim. Ama bunu gözüne soka soka, ya da onu bunaltarak değil. Konuşmasına bakarım, sorduğum sorulara verdiği yanıtlara bakarım, konuşmasıyla davranışı tutuyor mu ona bakarım. Benim dışımdaki insanlarla olan ilişkilerine bakarım. Karşı cinsle olan samimiyetine ve ilişkilerine bakarım. Varsa sosyal medya hesapları ona bakarım. Bu kadar yani. Onun dışında yok arkadaşlarım ne diyorsa onları yapayım, dur şuna bir fake hesap açıp yazayım, dur peşimden süründüreyim, mesajına geç cevap vereyim gibi saçmalıklar yapmam asla.
Test etmem kendim neysem onu gösteririm. Beni test edenden de soğurum. Bikere beni kıskandırmak için sevmediğim kıza önümde mesaj atmıştı mesela o gün benim için gözden düşmüştü ayrılınca da kolay oldu. Yaptigi hareketten 1 ay sonra ayrıldım ama o davranışı hic unutmadım
Bir ilişkideki yapmacık ve planlı her şey (Test, trip, bilerek aramama, bilerek yazmama, bilerek cevap vermeme, iletişimde ve beden dilindeki tüm manevralar vs.) mide bulandırıcı.
İçinden geldiği gibi değil de bir amaç doğrultusunda davranan herkes ve bu şekilde yaşanan her şey en masum ifadeyle "sahtekarlık".
Test etmiyorum da genelde hislerimde de pek yanılmıyorum diyebilirim bu da kendi içimde karşı tarafa belli etmeden kurduğum bir sistemdir adına tecrübe diyorlar.
İnsanlar birbirini durmadan test ediyor zaten, illa gönül bağına gerek yok. Sen senden daha iyi rol yapamayanları yakalıyorsun sadece hepsi bu sogudum dediğin de kimsenin umrunda olmaz, sen sadece bir şey sanırsın.
Ne test ederim ne de edilmek isterim. Bu çok rahatsız edici bir durum. Yaşamak ve yaşatmak bana göre değil. Duruma göre zaman geçirdikçe iyisini kötüsünü öğreniyoruz zaten sınava tabii tutmaya lüzum yok.
Test etmek nedir Yalçın abinin yalan makinasına sokmak gibi bir şey mi? Her neyse sevginizi bir kere test ederseniz o test sonucunun önemi yoktur, siz çoktan kaybetmişsinizdir.