Sevgili olarak seçeceğiniz kişide olmazsa olmaz dediğiniz ne var? Hangi özelliği mutlaka olması gerekiyor?

Sevgili olarak seçeceğiniz kişide olmazsa olmaz dediğiniz ne var? Hangi özelliği mutlaka olması gerekiyor?

3 özellik dersem 1 türkçü oluşu 2 kafamızın çok uyuşması 3 düzgün bir karakter sahibi olması (sadakat güven sevgi saygı sözünün eri anlayışlı vb) hepsini içeriyor bunlar varsa daha ne😄👍
Kesinlikle dürüstlük birinci önceliğim benim için. Dürüst insan aynı zaman güvenilir insandır. Hem ilişkiye sahip çıkar hem de sevdiğine sahip çıkar. Aşka yalan karıştırmaz. Böylelikle hem sevgi yıpranmaz, hem de kişilerin kendisi yıpranmaz. Bir sonra ki kriter ise tabi ki en önemli şeylerden birisi olan sadakattir.
Rica ederim.
Yani mümkünse benden büyük olsun olgun erkeklere karşı bir zaafım var kabul ediyorum çok severek yaşatan birisiyle ya da benden ne biliyim küçük birisiyle sevgili olsam bile olgun erkekleri yeri ben de her zaman başkadır o yüzden olmuşken olgun olsun ki küsüm kaymasın.
Sevgilim olacak kişinin bana bir şeyler katması gerekiyor. Eğlenceli zeki kendini her daim geliştirmeli. Ben onunla birlikteyken sıkılmamam kavga etmemem gerekiyor
Cevap
7Cevap
Zeka ve bana olan aşkı
Tek ayağı üstünde kırk yalan söylemesin de gerisi bir şekilde hallolur..
Kesinlikle güvendir. Güvenin olmadığı yerde hiçbir ilişki yürümez
Benim hislerimin, ona karşı tutumumun aynısının onda da olması lazım..
İnsan olsun yeter kardeşim. Fazlasında gözüm yok..
Sadece insan gibi insan olsun, gerisini birlikte tamamlarız.
Gerçekten sevmesi lazım sevmediğini anlayınca biter bu sevgililik
Yakışıklılık
Sadakat
Cinsel enerjisinin yüksek olması ( sadece bana karşı olacak )
Espirili ve anlayışlı dürüst olması yeterli birde çalışkan olsun açık görüşlü olsun
dürüst ve sadık olabilecek kapasitede olmalı
Kendimi onun yaninda rahat icten ve durust hissetmeliyim, bunu bana hissettirebilmeli
Adam gibi adam olsun yeter
sadakatli, espirili, alttan almasi, anlayışlı, benm yanında çocuk gibi olması , enerjisi yüksek olması, düşünceli , romantik koruyucu olmasi
cok bariz kriterlerim takıntım yok sanırım, hoslanıyorsam tamam
Aşk tutku sevgi saygı sadakat
Anlayış ve ilgi göstermesi
Kibar, saygılı olması kesinlikle
merhametli ve anlayışlı olması
Merhametli ve yumuşak karakterli olan bir adam
Merhamet🙂
Şevkat, merhamet, zeka
Sorumluluk sahibi
Sadakati olsun.
uysallık.
Beyin lütfen..