Aşk İlişkileri Eski sevgilinize ne söylemek isterdiniz? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 𝙔𝙖𝙧𝜾𝙢 𝙠𝙖𝙡𝙖𝙣 ,𝙝𝙖̂𝙡𝙖̂ 𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙧𝙢𝜾 ? 𝙮𝙤𝙠𝙨𝙖 𝙣𝙚𝙛𝙧𝙚𝙩 𝙙𝙤𝙡𝙪 𝙢𝙪𝙨𝙪𝙣𝙪𝙯? Eski sevgilinize ne söylemek isterdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Umarım mutlusundur 1 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl cimri herif derdim sdfsdf. off neler söylerdim ama yorumu kaldırırlar şimdi sdfsdfg 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl 𝘑𝘚𝘬𝘴𝘬𝘴𝘭𝘭𝘴
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir şey demek istemem saygısızlık olmasın. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl CDKYV 😂bu kadar 2 3 Yorumla heyybenesra +1 yıl Nee 😄 Yorumla Coraline-0 +1 yıl cehennemden türet😂 Yorumla heyybenesra +1 yıl Yaaaaaa wjjsjwkakkqkqkq Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Umarım mutlusundur
cimri herif derdim sdfsdf. off neler söylerdim ama yorumu kaldırırlar şimdi sdfsdfg
𝘑𝘚𝘬𝘴𝘬𝘴𝘭𝘭𝘴
I hate you I love you
Ne hali varsa görsün
Bir şey demek istemem saygısızlık olmasın.
Ben Eski Sevgilim Mevgilim Yok
CDKYV 😂bu kadar
Nee 😄
cehennemden türet😂
Yaaaaaa wjjsjwkakkqkqkq
Hicbirsey
Eski sevgilim yok ki
Dunya boşe, pirka tenım ere valle